kerkes per acc

poeti_perlotur

Primus registratum
kerkes per acc

pershendetje. erdha dhe un per te ber kerkes per acc (Aop) po pati dhe me shum e pranoj.kam fol ne me rpx (founderin e serverit) mka than se do e marrim ne parasysh kerkesen tende per acc , dhe disa nga @perratoret e rinj mkna than qe do e marrin neparasysh.kur kan mar te gjith acc pse mos marr ne un. jam user i rregullt ne serverin irc.shqiperia.com . koha qe qendroj online ne chat esht maksimale . pothuajse te gjith me njofin . kohet e fundit kam qen pak si shum problematik. shpresoj qe kerkesa ime te merret ne shqyrtim sa me shpejt.ashtu sic me kan then shpresoj qe ta mbajn fjalen :p

Me respekt :

Poeti_Perlotur

poeti_perlotur

Primus registratum
Re: kerkes per acc

po behet gati 2 jav qe kam ber kerkes per acc dhe nuk kam marr akoma nje pergjigje. do ti lutesha stafit te albnetworkut qe te me jepnin nje pergjigje sa me shpejt te jet e mundur. mesa kam lexuar rregullat e serverit nese kalon nje afat koher prej 2 javesh kerkesa nuk merret me parasysh. do ti isha shum mirnjohes stafit qe te merrja nje pergjigje sa me shpejt

Me respekt :
poeti_perlotur

poeti_perlotur

Primus registratum

hhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm ho mer kur kam me e marr pergjigjen access ka marr llolloj robi mos marr un qe kam 3 vjet qe rri ne kete server

poeti_perlotur

Primus registratum

yyyyyyyyyppppppppppp xhixi Yyyyyyyyypppppppppppp Timi siper serverit. ho mer poc . sbesoj se tkushton shum sikur te pergjigjeshe ksaj kerkese.nuk te han me shum se 2 min koh. Stafi res .

Me respekt :

poeti_perlotur