kerkes per acc serisht?

IL_re

Primus registratum
kerkes per acc serisht?

Eshte hera e dyt qe po bej nje kerkes per Aop sepse e para as nuk u mor fare parasysh nejse shpresoj qe ksaj ti jepni pak rendesi.

EMRI/nick:IL_re
Vendebanimi:Usa
Mosha:20
Ip ime:=Tvpewb-39-899-7-838.bos.east.verizon.net

Me respekt IL_re

CIAO

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum
Re: kerkes per acc serisht?

Pershendetje Il_re!!
ne radh te pare me falni qe futem ketu ndoshta dhe s'me takon, por une thjesht vec po jam nje mendim si Aop i dhomave #Shqiperia dhe #Ndihme qe jam, dhe jam user pak i vjeter ne ALBNETWORK.NET me kete nick une nuk te njof shoku
megjithate ti me perpara se te besh kerkesen duhet te kishe lexuar rregulloren qe thot
mbas 3 muajve me nick te rregjistruar mund te besh kerkese per access
------------------------------------------------
nick-un ti e ke rregjistruar me daten ---->> -NickServ     (Sherbimet@Albnetwork.net)- Time registered: Dec 04 21:50:34 2004 PST
------------------------------------------------
keshtuqe une them se ti ke nevoje te rrish per nje kohe deri sa te mesosh komandat mire dhe te njihesh me userat Sop Aop Vop si dhe usera te thjesht, pastaj do te vlersohet sjellja jote ndaj tyre nga Sop-at e dhomave #Shqiperia dhe #Ndihme.
kaq kisha per te then une
suksese shoku

Me Respekt Nga Turi

IL_re

Primus registratum

GanG$teR rrofsh lal per mendimin qe dhe thx? nejse do preim skemi ca bejm derisa sa te plotesojm kushtet dhe sa per komandat besoj se i di pothuajse te gjitha po v/l:)

ciao

IL_re

Primus registratum

Ej ka mundesi qe na njeri ta shikoj i cik ket temen time se vajta kohe qe kam bere kerkesen po asnjeri prej jush ska dhen na i mendim sidoqoft ai, edhe i keq pervec GanG$teR qe e flm shume per aq sa ka then.

Me respekt Roni