Kerkes Per Acc Nga ExTaSy_OnLiNe

ExTaZy_OnLiN3

Primus registratum
Kerkes Per Acc Nga ExTaSy_OnLiNe

!Pershendetje
Une Qe Po Bej Kete Kerkes Per Acc Jam ExTaSy_OnLiNe Nje User I Regullt Dhe I Vjeter Pran Serverit : Albanetwork
Kerkoj Sopave Te Marin Parasysh Kerkesen Time Per Acc Tek Dhomat #shqiperia Dhe #ndihme
Respekte Albanetwork
ExTaSy_OnLiNe : Live And Let Die

Syntax

Primus registratum
Re: Kerkes Per Acc Nga ExTaSy_OnLiNe

Extasy: Shpresoj te maresh AOp sa me shepejt lal, e meriton je user i rregullt, gjithmone te kam pare aty...
Ishalla e mer sa me shpejt
Me Respekt Syntax

FALKO

Forumium maestatis

Djal mjaft i respektuar!

Kam vene re qe po jepen perseri Aop ne baze favorizimesh apo njohjesh, biles dhe aksese me te larta. Do ishte mire qe te vihej ndonjehere midis ketyre qe shtohen kuturu dhe ndonje user i rregullt, njohes i chatit dhe person i respektueshem sic eshte edhe

Ekstasy_online.

Nga ana ime uroj te marre Aop /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox

Extasy_online Ishalla e merr lali se e meriton! cun i rregull dhe i respektum nga te gjithe, Hajt Ishalla sa me shpejt me Aop! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

The^DeSiGnEr

Primus registratum

O plako e meriton se te gjithe te njohin po kush na degjon neve te shkreteve qe rrime tere diten ne chat dhe kur shohim qe marrin vop ose aop ca persona qe kan 1 muj qe futen ne chat dhe kjo verehet me shume tek femrat.Besoj se te gjithe jan ne dijeni te kesaj qe po them une.Do ai zot i modh ta marresh se je cun i papam. Respekte te gjitheve nga albano_dj

t0fx

ஜ۩۞۩ஜ

Extasy online duhet te lesh floodet biri pastaj te besh nje kerkes serjoze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

DON^OMAR

Primus registratum

Kominaci harrove me i thone te leje edhe TROMPEN se e kemi Trompistin e Albnetworkut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

A

arabesque

Guest

Hahahhahahahahha Jo po te lej edhe striptizmin

DON^OMAR

Primus registratum

Pse mer bo Stript Extasy_Online eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
<u>Mos na dali edhe Zhigolo se nuk ia merr njeri Landi ne kete profesion fisnik </u>
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

DON^OMAR

Primus registratum

Extasy pse mer Accer Qeka Hoxhe eeeeeeeeeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

A

arabesque

Guest

Hahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhaha o Extasy cke re pse te dogji ty :p nese nuk e e vertet ske pse nxehesh BE COOL RELAX :p

DON^OMAR

Primus registratum

Avash o Acer mos qesh aq shume o burr i dheut se ke per ti perdhunu bajamet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif <u>Extasy Relax mire thote Acer</u> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

Crazy_Beautiful

Primus registratum

ky cuni i mire i mire..vetem nje ankesa kam !! Nje dy e na pjerdh ke chati i cik si shume..Na i qelbi dhomat..jemi detyruar te bleme glad per ere te mire...kshu qe sopa aty e kemi harxhuar buxhetin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

A

arabesque

Guest

ku e ka te miren ky mi kaptin shkomo :p

Crazy_Beautiful

Primus registratum

acer po stegohen sekretet te gjitha ne ti mo...ma degjo llafin pa shpjegime nga nje here dhe ti...lol /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

DON^OMAR

Primus registratum

headstrong mire e ben mos ia trego te gjitha sekretet Acer se perfito ky pastaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif