Kerkes per acc ne #shqiperia&#ndihme

DrAgOn_1

Primus registratum
Kerkes per acc ne #shqiperia&#ndihme

<font color="black"> Amon mer sa kom vujte me gjet ket porten ketej se nga porta kryesore nuk me la ai bodygardi
Quhem Erjan jam 27 vjec e e jam nje user i regullt ne AlbNetwork me shume se 3-4 ore ne dite me nick DrAgOn
Bej kerkese per acc ne #shiperia&amp;ndihme dhe sa per komandat besoj nuk eshte nevoja me ju thene qe i di se perndryshe nuk do te isha ketu e te beja kerkese per acc
nuk po shtoj me gje tjeter se besoj se nuk jane te nevojeshme per momentin por po qe se ka ndonje interesim ose ndonje paqartesi mund te kontaktoje me mua

ju faleminderit </font>

DrAgOn_1

Primus registratum
Re: Kerkes per acc ne #shqiperia&#ndihme

pa pa sa te inetresum jeni nje sqarim ose nje abuzim te pakten ???????

acid

Forumium praecox

pa pa sa te inetresum jeni nje sqarim ose nje abuzim te pakten ???????
??????? e them une.
Stafi i dhomes #shqiperia dhe #ndihme nuk i detyrohet askujt as "Sqarime" dhe aq me shume "ABUZIME" qe sinqerisht se kuptoj cka lidhje ne kete rast!!!
Stafi i Drejtues "vendoses" I cili perbehet vetem nga Founder, sop Mund: te injoroje kerkesen ne rast se e quan te pavlefshme.
:te nis mesazh kortezie nese kjo ju ben te ndiheni me mire shembull: Kerkesen tuaj do e kemi parasysh ne 20 vitet e ardhshme.
:te Kete realisht parasysh kerkesen dhe ta hedhi ne vote pasi tju jete dhene nje acc +v (vop) dhe pasi te verehet qe ju jeni i vlefshem si nje aop i ardhshem.

Hajde marrshi acc te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif

Timi

Valoris scriptorum

Acid mos ju pergjigj userve kaq pozitiv se ndryshe do ti heq te gjitha gradat qe ke:D.
Dragon edhe se nuk te kthehet pergjigje nuk do te thote qe kerkesa jote nuk merret parasysh sic merren te gjith kerkesat. Natyrisht nuk mund tju kthehet pergjigje te gjith atyreve qe bejne kerkese per acces. Faleminderit per mirkuptimin e mirupafshim...

DrAgOn_1

Primus registratum

Acid shume i rrepte je mer plak me me seriozitet pak se nuk ke per te humbur gje po ke me fituar respektine nje personi me shume ne qofte se kjo nuk ka vlere per ty vazhdo se je ne rruge te mire
Timi faleminderit plako se e kam parasysh qe nuk mund te marrin te tere acc po ma do mendja se nje pergjigje e meritojme kushdo qofte

ALBI_

Primus registratum

E pra mire e ke Dragon duhet ndonje here ndo1 pergjijge...
Ishalla e mer...si ti dhe un...

DrAgOn_1

Primus registratum

qe duhet nje pergjigje duhet pak rendesi ka se cfare lloj pergjigje mer.
se ne ndoshta kerkojme dhe shume por puna eshte se sa realizohen kerkesat tona

ssssssss

Primus registratum

pershendetje stafit te respektuar te albforumit dhe stafit te sop ne #shqiperia #ndihme dhe #sherbimet.Jam SiEnCe besoj se mund te me keni rastisur here te tjera si nick ne #shqiperia.Dua te bej nje kerkese per acc tek #shqiperia dhe tek #ndihme.Kam kohe qe futem ne chat dhe rreth 9 muaj qe mbaj kete nick.Ju lutem te ma merrni pak parasysh kete kerkesen time per acc.Ju faleminderit SiEnCe.

andydark

Primus registratum

Sience o dele dil mer sa nuk e ka par njeri kerekesen tende se ke hy ne shtepin e tjetrit /pf/images/graemlins/tonguee.gif lool ca ben re don dhe acc ti /pf/images/graemlins/laugh.gif dynjase i ka dale mjekra lale ishalla e merr se na ngaterrohesh prap pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

ssssssss

Primus registratum

o moderatore me falni mer qe kom shkrujt ktu po ktyre forumeve spara ja them shume ene akoma spo e morr vesh se si mund tpostoje nji teme pranaj e bona ktu kerkesen e acc.meqe ra llafi paj zotin naj pergjigje na boni mer naj acc per vit tri?
&gt;:D

DrAgOn_1

Primus registratum

e kthyte kerkesen ne cit chat me duket por megjithate ska problem se me sa shoh forumet i kane harruar keto kohet e fundit spara i merr njeri parasysh keto gjera kerkesat dmth.