... xhevapin mamit eeeeeeeeeeee ????Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] babi im kur ja kthen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Korde, Zabella i zgjedh meshkujt qe ti shkojne me ngjyren e portmantose kur ti vari.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ca jane keta ydhi mi Izooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Aj po pse vetem bruna moj s'kish nai blond
kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif
... [/qb]
LOL! T'raft noji gjo e mire perciper ty ishalla! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Korde, Zabella i zgjedh meshkujt qe ti shkojne me ngjyren e portmantose kur ti vari.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ca jane keta ydhi mi Izooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Aj po pse vetem bruna moj s'kish nai blond
kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif
... [/qb]
Le ta mori transparente portmantone iher ta shofim ku do e gjeje burrin masnej /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
Korde, Zabella i zgjedh meshkujt qe ti shkojne me ngjyren e portmantose kur ti vari.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nigjo se po e pate portmanton transparente ateher i bje qe ta mash ne dore, pallten du me thone /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Le ta mori transparente portmantone iher ta shofim ku do e gjeje burrin masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
Korde, Zabella i zgjedh meshkujt qe ti shkojne me ngjyren e portmantose kur ti vari.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do kesh ra me nonji te holl se une vallai nuk palosem dot! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Prit iher se u bom si long groshe ktu !!!
Pordhmanto nuk posedoj hic. Burra po - por ne ven se me i var - i PALOS !!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]