Kenga qe e pelqen me se shumti

Hektor12

Locus omnem
Prape me kenge edhe keteja po ka tema e muzikes plote ceshtje te kengeve si pa lidhje o princo mos hap tema per te plotesuar nr kot ... vere atje dhe e shofin ... Kurse ketu ven ndonje titull kot e hajde ikim po atje shprehen vere andej behet me interaktive ...

princ

Valoris scriptorum
Prape me kenge edhe keteja po ka tema e muzikes plote ceshtje te kengeve si pa lidhje o princo mos hap tema per te plotesuar nr kot ... vere atje dhe e shofin ... Kurse ketu ven ndonje titull kot e hajde ikim po atje shprehen vere andej behet me interaktive ...

po qa te bej se une kam tmen tjeter E QA BOJ UNE TY NUK TE NITERESON MOS TE FILLOJM TE GRINDEM TANI TONG

Hektor12

Locus omnem
Une thashe se e njejta teme hapet si ketu edhe ke kapitulli i muzikes, vetem noizi ska lidhje me dashurine, tip drogaxhiu qe seshte per femijen e vet qenka per dashurine, mos merr shembuj te keqinj, ... spo bej as debat asgje thjesht po perseriten gjerat lezeti eshte te diskutohet per cia vlen e jo tralala zura nje gale ... jeta eshte me shume se kenge ...

Hektor12

Locus omnem
Dhe shif ckenge ke vu thjesht shembulli me i keqe per jeten qe duhet te ndjekin rinia shqiptare dhune , arme droge asgje me teper se i fryn zjarrit ne gjerat me te keqia ... asnje lidhje me problemet e dashurise, mua me intereson jo sme intereson dhe jam i lire te shkruaj cmendon po ne kete moshe qe je duhet te arrish dhe te dallosh ceshte e mire dhe ceshte jo e mire , spo them e keqe se ato qe bejne jane bastarde ...

princ

Valoris scriptorum
a e ki par ti nojzyn tun marr drog e me arm kur nuk e she njerim mo foj me fjal te tjerve ok per mua nojyz esht gjithshka e per vajz te ti nuk ke qa flet

Hektor12

Locus omnem
Pikerisht se e njof qe kelysh te vogel prandaj po flas. Ai nga dibra eshte edhe unw do apo sdo ti w njof. Drogaxhi eahte e kam pa vete ... Dhe me armw po ashtu se me la kwrkuar edhe mua nje arme... Cte te them mw do me hanger nje furre me pula te pjekme me te mbush mendjen ty

Hektor12

Locus omnem
Po kam ca flas se i leshoi si lopa bajgat ai aq pa tru eshte... Une them mos merr shembuj te keqinjkaq them

Hektor12

Locus omnem
Une kenget di ku i ve ketu kam fjalet dge i pwrdor si ti dua, lejw jw shume i vogel percte ye kerkuar