KENDI I KESHILLIMEVE PER SEKSIN nga Parukierja

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum
Re: KENDI I KESHILLIMEVE PER SEKSIN nga Parukierja

O PARUKIERE, nje femer e lidhur qe te merr ne telefon nje here ne dy dite ne shpi, pa e patur shoqe, a i shkon menja per harrakatje???

KoDoShi

Primus registratum

po ker vesh tangrrra te zeza /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

kush

Primus registratum

kisha nje pyetje:
a genjen nje femer e cila thote se jam e virgjer,ndersa kur i vijne periodat perdor tampon (4 - 5 cm)?

Guest

JO, pasi himeni eshte nje membrane e cila eshte e hapur ( ka edhe femra tek te cilat himeni esht eplotesisht i mbyllur, dhe kane probleme me ardhjen e mestruacioneve).Te carat e himenit varjonin tek cdo person duke bere qe ndjeshmeria ndaj penetrimit te jete e ndryshme. Sa me shume te cara ose edhe nje te veteme te kete aq me i lehte do jete penetrimi dhe e anasjellta. Pra shkurt dhe ne nje forma pak te "eger" virgjeria matet me diameter dhe jo me gjatesi.
Perdorimi i tamponeve nuk eshte i rekomandueshem tek femrat e virgjera sepse mund ta alteroje himenin por jo se ben dilatimin te plote.

durres_fr

Primus registratum

Po te jesh reale je e lezetshme!
Po me pelqen tipi yt!

rO_k

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
JO, pasi himeni eshte nje membrane e cila eshte e hapur ( ka edhe femra tek te cilat himeni esht eplotesisht i mbyllur, dhe kane probleme me ardhjen e mestruacioneve).Te carat e himenit varjonin tek cdo person duke bere qe ndjeshmeria ndaj penetrimit te jete e ndryshme. Sa me shume te cara ose edhe nje te veteme te kete aq me i lehte do jete penetrimi dhe e anasjellta. Pra shkurt dhe ne nje forma pak te "eger" virgjeria matet me diameter dhe jo me gjatesi.
Perdorimi i tamponeve nuk eshte i rekomandueshem tek femrat e virgjera sepse mund ta alteroje himenin por jo se ben dilatimin te plote.

[/ QUOTE ]

Une gjithmone kisha menduar se virgjeria matej me kilograme

A

ALTINI25

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
parukjere, ça mendon per SEX Virtual ti..(ose sex msn si te dush)???? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
dmth 1/ a eshte nje menyre pak a shum e mundeshme per te zevendesuar mungesen e seksit ne jeten reale dhe 2/ a e shef ti si tradheti kur ben sex msn me disa partenera (ne momente te ndryshme ose te gjth ne te njjtin moment /pf/images/graemlins/laugh.gif varet nga shijet /pf/images/graemlins/angel.gif ) duke ditur qe ke dike ne jeten reale .... ??? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

E para punes, duke qene se jeten reale e paske te mbushur me dike, atehere nuk ka asgje te keqe te mbushesh dhe jetne virtuale.Thjesht nje pjese te qelizave te trurit dhe ato kordat ndjesore i drejton nga interneti, ndersa nje pjese tjeter nga byrazeri qe ke ne krah. Megjithate dicka nuk kuptoj, ti ke partner apo Nese do kishe partner? se fillimisth thua te plotesoje mungesen e seksit ne jeten reale. Nese ke partner dhe ke mungesa seksuale, une te sugjeroj ta zevendesosh menjhere me nje partner tjeter seksualisht aktiv dhe hamshor njekohesisht. Ne momentin qe partneri juaj i ri ben seks me ty gjashte here ne dite ose njehere po nje seks qe te dalin trute nga vendi, atehre me beso nuk do kesh shume nevoje per seks msn-je. Por nese ke nje overdoze fantazie dhe nje epsh te pakontrolluar atehere vazhdo bej edhe seks virtual fundja ai eshte nje lloj masturbimi por me dialog. Ha ha ha. Tani dua te shtoj qe ki kujdes nese partneri yt virtual -me te cilin sapo kalove nje seance seksi te mire- te dergon ndonje foto te tijen ose te thote emrin apo moshen e vertete. Ne raste te tilla, ben mire qe te refuzosh sepse duhet te vazhdosh te ushtrosh fantazine tende deri ne mo mentin kur log off, pasi nese fantazia perballet me realitetin e psh nje tipi qe quhet Hajdar dhe eshte 65 vjec, ish-veteran i luftes dhe bleres i rregullt i gazetes Kushtirmi I Kombit, atehere do te jete nje skene fatale per ty. A nese ti i ke qejf keto gjerat kinky, pastaj be cfare te duash. Persa i perket "MSN GANG BANG" pra seksit virtual me msn me disa persona njekohesisht, nese keta persona jane te gjiteh ne dijeni te njeri tjetrit dhe ne dijeni te situates, atehere ky quhet Gang Bang, dmth sikur je ne nje dhome me disa meshkuj, nese ata persona nuk jane ne dijeni, atehere ky quhet Seks Dyshe me pengesa, sepse duket sikur je ne njehotel dhe ne cdo dhome ka nga nje mashkull dhe ti vrapon e ndalon ne cdo dhome per seks. Meshkujt te kene kujdes ne keto lloj komunikimesh paralele, sepse psh me nej femer mund te kene 20 minuta qe bejne muhabet dhe ne vend qe ti shkruaj asaj fjalen "erdha" ja shkruan nje femre me te cilen sa ka nisur muhabetin dhe keshtu bie reputacioni juaj.
Ne perfundim sugjerimi im personal, jo profesional eshte qe te lesh takim me te gjithe keta msn-te e ta besh ate pune njehere e mire. Nese kerkon te heat up marredhenien virtuale, atehere te sugjeroj SKype, dhe mund te besh seks me ze sa te duash, po kujdes ve kufje sepse mund te ndodhe qe renkimet e tua te arrine ne veshet e ndonje prindi, te dashuri apo ndonje beqareje 40 vjecare.

B

bert mevlani

Guest
KENDI I KESHILLIMEVE PER SEKSIN nga Parukierja

TE nderuar teleforumniste. Duke filluar qe sot, une jam e gatshme tju pergjigjem ankesave dhe shqetesimeve tuaja lidhur me jeten tuaj seksuale ose me seksin ne pergjithesi. Ju do te thoni, "Cne une?". Une kam filluar aktivitet seksual qe ne moshen 14 vjecare, ne moshen 18 vjecare fitova cmimin e pare si K*rva e lagjes, ne moshen 21 vjecare diplomohem nga universiteti i Yale per Psikologji seksuale, ne moshen 23 vjecare hap praktiken time personale ne hollywood duke konsultuar dhe duke ndihmuar jeten seksuale te shume cifteve te famshme hollivudiane. Une ndihmova ne shpikjen e Viagres dhe tani se bashku me koleget e mi shkencetare ne john Hopkins Hospital, po punojme per nje tjeter pilule qe ndihmon te kryesh marredhenie seksuale me ke te doje zemra pa patur frike se ai/ajo do te refuzoj. Lidhja ime me seksin eshte e trasheguar. GJyshi im ishte themeluesi i bordellos Zogu i Zi, Nena ishte valltare ne Moulin Rouge ndersa katragjyshi ishte arkitekti dhe projektuesi i "haremeve' arabe. Prinderit e mi u njohen rastesisht ne nje Swingers bar, ndersa une te dsahurin aktual e kam njohour gjate nje orgjie ne vilen e nje zyrtari te larte europian emrin e te cilit nuk e permend dot. Dhe last but not least, shtepia ime ne amerike u perdor per filmin Eyes Wide Shut te Tom Cruise. Atje organizoja shpesh festa te tilla, dhe nje dite kisha ftuar edhe Stanley Kubrick i cili u frymezuar per te bere kete film. Prandaj te dahsur teleforumniste, me kete eksperience shume te gjeeere seksuale qe kam, jam ne gjendje dhe e gatshme tju pergjigjem free pyetjeve tuaja. Po them FREE sepse une usually charge 30000 Dollare/11 minuta