Kembe te lodhura.

TDSH

Primus registratum
Kembe te lodhura.

Ato skarpinat elegante mos mi vish me, me turbullojne mendimet teksa ndjek me sy ate hapin tend fisnik. Cfare drejtimi? Ahh...kete se di, megjithate te siguroj qe eshte gjithnje i njejti, ska se si te ndryshoje. Kur te te thyen takat mbi hijet e asfaltit atehere fajin sta kam une...

Nen kembet e zbathura kam shume deshire te ndjej freski. Me ngazellen ndjesine e te prekurit me nje egzaltim te pakufijshem, gati gati me te njejten fuqi sic kercen trishtimi i syve kur ty ste kam prane...Me thuaj ku po vemi te te jap doren. Kam frike, o sa shume frike. Gjumi gjithmone me ka frikesuar, kur me anestezi te me kokolepsin thua te zgjohem serisht?
I thuaj doktorit qe jam frikacake, i thuaj qe dhe ty te dua shume, thuaji qe dhe mekatin e bera vete...tani po paguaj koston!!!

Nen palosje mendimesh qan jeta dhe nje nene e pa kurorezuar! E zbehte, e plakur, e dehur nga faji. Deri dje e panjohur ne shkretetiren e gjoksit tim, ....mjalte i percare.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Kembe te lodhura.

/pf/images/graemlins/frown.gif

Bej be qe ti super**** s'ke morr vesh gjo..... :smash: :mad:

P.s.Edi, don't........

alinos

Forumium maestatis

Marr te ferkoj kembet e lodhura, mollzat perkedhelin lekuren, por muskujt nuk permenden...teper te lodhur nga lartesia, teper te lodhur nga rruge e gjate...
Shikoj duart me habi! Mu duken dhe ato te lodhura, shume te lodhura, shume...

Nen influencen e Uranit, gjithe bijte e tij mbushin nje vit me shume. Qofte i sati nder plot te tjere qe do vijne! Dhe nder kto vite ashtu si dhe ai do vazhdojme te tregojme anen e erret dhe ate te ndricuar nen kete diell, nen kete qiell...
/pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif

Bej be qe ti super**** s'ke morr vesh gjo..... :smash: :mad:

P.s.Edi, don't........ [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif , me verte qe s'morra vesh gje.. tashi po me vjen frik te kuptoj.. nje Don't te madhe dhe nga un nqs spo ja fus kot perseri

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif Po te kem kuptuar drejte nuk ka asgje per te qeshur te kjo teme.

Danae

Primus registratum

çfare ankthi /pf/images/graemlins/frown.gif
dileme e veshtire,kujdes please.

Bora

Primus registratum

Shpesh perzihen imazhet me njeri-tjetrin.Me takat e kepuceve te mia(o sa me pelqejne takat e larta,marramendese),kam shtypur hije.
Askush s'paska marre guximin te shpalose talentin!Edi je vajze me fat!Kur kembet te mpihen prej lodhjes,kur te kene rendur pas tere avioneve qe fluturonin mbi koka,kur te mesojme se nuk fluturohet pa krahe,do ngrihen kembet edhe do t'i bien kokes.Do ta derrmojne,do ta cajne ne dysh,do ja shqepin trurin e qepur mbrapsht8me siguri ndonje rrobaqepes kot).
Pastaj do t'ulen.Do ndezin nje cigare.Do shohin rruget qe kane pershkruar.Kraheroret...pse me del mjalti gjithnje perpara?
Kodrat do shtrihen mbi fushat,dhe fushat do gjelberojne pranveres,dhe vjeshta do te linde fruta.Do jene percartur tere kembet e botes.Rruget do kene lindur perbindesha.Me njemije koke,me njemilion.
Fshati qe shtrihej ne peqine time...

:eek:

Eni_883

Primus registratum

Gjithmone kam dashur kepuce si keto qe po vesh. Me take te holle te larte, me maje...me lodhin po i them vetes perhere qe 'kete vete e doje'...te jene kepucet valle apo thjesht lodhje kembesh....pune dreqi dhe kjo imja dua te kthehem po kembet nuk me binden...pse nuk jane te gjitha vendimet si puna e kepuceve...per pelqejne, ngjajne bukur,po i blej.... /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

Kembe te lodhura nga rruge te gjata, rruge te marra, rruge te pa marra, rruge qe ndahen e rruge qe bashkohen.
Edhe ulur a shtrire kembet e mia nuk qetsohen. Ato shkoje para meje, larg... larg... larg!
Aq larg sa ecin krah per krah me mendjen time, ndersa zemra dihat nga lodhja e mundimi.
Kembe te lodhura ndaloni e pushoni! Nese humbisni kete tren, nje tjeter do te vije ne stacion per t'ju cuar diku larg, ne nje diku te papercaktuar, po aq shume te deshiruar.
Kembe te lodhura, pse nuk bindeni?!

gjekec

Primus registratum

eh, i used to be one of these ppl who write this stuff, pffffff /pf/images/graemlins/laugh.gif :cry: :lol: :sleep:

bobo

marksist-enverist

... te holla, mesatare, te trasha; te vogla,mesatare, te medha; te deformuara, te drejta; muskuloze, te dobeta; me qime, pa qime;
erotike, jo`erotike,...etj!!-sa shum mbiemra, per nje emer.
por me te njejtin funksion, per te gjith` ,qe i mbartin, per tu mbartur...!?
- ecin me kohen, lodhen dhe plaken ne kohe!
..., je "aresye" na ben te ecim kaq gjat... e i ndjejm, te lodhura!
ulur ke nje tretuar-, pa vene re qe perbri ndodhet dhe dikush tjeter...???-, ndjejm kenaqesin, dhe pa vene re shikimi ndalet tek ca kembe te tjera,te mrekullueshme, me minirok; i shikon nga posht-lart, dhe humbet ne ate fantazi... :devil:
,dhe don te mendosh dicka...(???), por psheretima e personit, perbri,;o zot keto jane kembe!!?
,te terheq vemendjen dhe kthen koken andej; nje lypsar invalid ,pa kembe, qe shikimin e kishte ne nivelin e siperm te kembeve "te mrekullueshme", dhe qe shikonte i humbur ne ..., ato kembe!
-pa kembe, kembe te lodhura, dhe kembe te mrekullueshme...-,mendoj i lodhuri nga ecja!

Petroninsja

Primus registratum

Eci sdi se per ku
ndjej kembet qe me rendojne
si dy cope plumbi token pershkojne
eci sdi se per ku
per ne shtepi valle?
por ajo sgjendet ketu
eci, kembet lodhen gjakosen
por une serish eci dhe ato pluherosen...
eci pa fund, pa mbarim...
kembet vuajne efektin e nje trishtim....

A

asdfadfsasdf

Guest

Shpesh perzihen imazhet me njeri-tjetrin.Me takat e kepuceve te mia(o sa me pelqejne takat e larta,marramendese),kam shtypur hije.
Askush s'paska marre guximin te shpalose talentin!Edi je vajze me fat!Kur kembet te mpihen prej lodhjes,kur te kene rendur pas tere avioneve qe fluturonin mbi koka,kur te mesojme se nuk fluturohet pa krahe,do ngrihen kembet edhe do t'i bien kokes.Do ta derrmojne,do ta cajne ne dysh,do ja shqepin trurin e qepur mbrapsht8me siguri ndonje rrobaqepes kot).
Pastaj do t'ulen.Do ndezin nje cigare.Do shohin rruget qe kane pershkruar.Kraheroret...pse me del mjalti gjithnje perpara?
Kodrat do shtrihen mbi fushat,dhe fushat do gjelberojne pranveres,dhe vjeshta do te linde fruta.Do jene percartur tere kembet e botes.Rruget do kene lindur perbindesha.Me njemije koke,me njemilion.
...

:eek: