ke te drejte

adani

Primus registratum
ke te drejte

Po ke te drejte ,Urrej cka me shohin syte qe 9 ne 10 veta kane humbur karakterin e shqiptarit.
E kisha dhe e kam per nder qe jame shqiptar,kisha dhe po e ruaj karakterin dhe nderin e SHQIPERISE me aq sa kame mundesi.Por ti me sa duket nuk e ke marre vesh akoma se tani eshte turp te thuash qe jame shqiptar se do largohen sikur ka rene kolera.Me vjene shume keq qe shume shqiptar qe jane ne greqi e mohojne qe jane shqiptare(e quajne veten(vorioepirota ose italiane)se dine te flasin 2 fjale greqisht thone vetem 1 fjale ne italisht(ciao).Nuk dua te pergjithesoje sepse e di qe ka shume shqiptare qe e meritojne veten te quhen shqiptare,por shumica akoma nuk kane marre veshe se cpo ndodh ne kete bote me idiotesin e tyre.Nuk them pse jemi fukarenje se te gjithe fukarenje jemi,por te pakten mor legena mesoni historine e shqiperise dhe jini krenare per cfare jini,sepse jemi nga popujte me te vjeten ne bote me histori te lashte.
Te me falni per gjuhen e ashper .
Pa keqkuptime per ata qe nuk e ndjejne veten te futur ne kete kategori shqiptaresh.

marko

Primus registratum
Re: ke te drejte

Te lumt goja plako.
Un e maj men kur isha ne Gjermani ishin nja 2-3 tipa qe boshin si Italon, me ate gazeten roze ne dore, dhe ngaqe nuk dishin as italisht merhumat rrishin tu thon, lazanja, spageti et5j, ishte tragjikomike.

adani

Primus registratum

faleminderit!Lexom po te duash ne temen:
NUK KA ME KARAKTER
Me respekt Adani

Pe.ili.sh

Primus registratum

Adano ke pyetur ndonjerin se kush eshte pergjegjes per historine shqiptare qe shqiptaret nuk e dine?
Besoj qe jo.
Futu te historia qe ti te pakten te mesosh dicka dhe ke cfare tu thuash edhe grekeve sepse greket e sotshem, pra nje pjese popullsise se tyre jane shqiptare(arvanitas) dhe nuk do te turperohesh apo te kesh frike se mos te grisin dokumentat.

Me vjen keq qe nuk keni mundesi te lexoni te pakten nje liber shqip, atje ku jeni dhe kjo eshte per te ardhur keq.
Blini libra te vertete te historise shqiptare ne Shqiperi dhe ne kohen e lire ne fundjave mund te i lexoni.

adani

Primus registratum

ti ia fut kot fare!E ke kuptuar mesazhin tim ti apo je i dehur!Del ndonjeher nga shtepia ti apo heren e fundit kur dole nga shtepia qe 1985!?
Une morr vella i dashur nuk jame grek e as mbroj interesat e grekut!Jam shqiptar e bir shqiptari, e me dhimbset shqiperia ne kete gjendje qe eshte sot!une nuk isha ne shqiperi para 100 vjetesh dhe nuk e di se cfar behet ne shqiperi!Jam vit per vit 5-6 muaj aty dhe e di mire se ne c'gjendje eshte shqiperia!Dhe sa per dokumentat,nuk kame frik se mi grisin se nuk jame morr!Kam pashaporte me te fuqishme se greket sa per dijeni!Historin e shqiperis e di shume mire,dhe per kete me dhimbset dhe e shkruajta kete mesazh se disa nuk e dine!por ti me sa duket kur e lexove mesazhin tim ishe i dehur!Te kame falur,lexom kur te jesh esell.
Me respekt adani

illyricus

Primus registratum

Tung...

Adan, e din ti si personat për t'cilët po flet as nuk vijnë k'ndejpari hiç?