kazaa

Agron Deres

Primus registratum
Re: kazaa

hey
Kam marre 38 seri te Friends,8 nga keto pas lindjes se rejcellit ,data rate 80 kbps
15 seri te simpsons
te gjitha keto me kazza dhe nuk me ka hyre gjemb ne kembe.Mjafton te jesh pak i kujdesshem asgje me teper
POr dhe po erdhi ndonje virus me mire se mesojme me shume si ti heqim /pf/images/graemlins/smile.gif

engjelli

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga MoDeRaToRi TEO:
[qb]GuJack po nga mua e ke marre ore /pf/images/graemlins/smile.gif

Kazaa, Imesh, WinMX, DC++ po pate keto s'ke nevoje te kesh gje tjeter ketu gjen c'do gje.[/qb]
ku ti shkarkoj Imesh, WinMX, DC++ ????
dhe... tek BearShare Pro 4.1 kush ka ndonje kod qee ta hape???

GuJack20

Primus registratum

Fabi, kij parasysh gjithmone qe prova e pare qe mund te besh eshte te shikosh a ekziston domaini me emrin e programit p.sh per winmx provo www.winmx.com Nese faqja hapet ty dhe normalisht e shkarkon programin. Po s'eci provo te kerkosh p.sh tek www.google.com.

Sido qe te jete ato qe kerkove jane:

www.kazaa.com
www.winmx.com
www.sourceforge.net/dcplusplus

nga te gjithe keta dc++ eshte njecike i veshtire per tu perdorur por avash avash do e mesosh....

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga labja:
[qb]a ka nonjeri si te me tregoj se si fshihen kemget tek imesh , sa e kam marr imesh dhe nuk me pelqen fare .[/qb]
... menyra me e thjeshte , klik ke kartela e imesh dhe dhe pastaj tek "My Download Files"
besoj qe keshtu do te jet e shkruar , e aty te dalin gjithe file qe ju keni shkarkuar me ate program , zgjidhni vet pastaj se cile file do te eliminoni

lissus

Primus registratum

..ah desh harrova , nga pervoja ime edhe se ne te vertet kam perdorur shume nga programet , me motore kerkimi si imesh , morpheus , kazaa, winmix, per mendimin tim me i miri , me duket kazaa

Albert

Primus registratum

une perdor WinMX, po me sa kam degjuar kazaa eshte me i miri...problemi eshte se une nuk arrij te lidhem.....sic duket nga ndonje firewall qe perdor ISP....
Ka ndonje zgjdhje per kete?

engjelli

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga GuJack20:
[qb]Fabi, kij parasysh gjithmone qe prova e pare qe mund te besh eshte te shikosh a ekziston domaini me emrin e programit p.sh per winmx provo www.winmx.com Nese faqja hapet ty dhe normalisht e shkarkon programin. Po s'eci provo te kerkosh p.sh tek www.google.com.

Sido qe te jete ato qe kerkove jane:

www.kazaa.com
www.winmx.com
www.sourceforge.net/dcplusplus

nga te gjithe keta dc++ eshte njecike i veshtire per tu perdorur por avash avash do e mesosh....[/qb]
e di GuJack20 dhe zakonisht ashtu bej.. por kesaj rradhe mendova se ishte me leke dhe pyeta juve qe ta mirrja falas. /pf/images/graemlins/wink.gif
se sa here kam vajtur tek faqja kryesore e ndonje programi gjithmone me leke ka qene... /pf/images/graemlins/frown.gif

gjithsesi faliminderit.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Gigo

Primus registratum

Si mund ta shpejtoj shkarkimin (download) nga kazaa-ja? A ka ndonje soft qe e ben kete, mundesisht qe te punoje ne sinkroni me kazaa-ne? Si mund te shmang efektin e firewall-it nqs jam prapa nje te tilli?

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gigo:
[qb] Si mund ta shpejtoj shkarkimin (download) nga kazaa-ja? A ka ndonje soft qe e ben kete, mundesisht qe te punoje ne sinkroni me kazaa-ne? Si mund te shmang efektin e firewall-it nqs jam prapa nje te tilli? [/qb]
Aktualisht ekziston nje program i tille qe shpjeton procesin e shkarkimit, dhe quhet KazaaSpeedup. Ky program ne fakt te mundeson qe te rikerkoje neper kazaa user ate file qe ti shkarkon, pra rrit numrin e atyre nga te cilet ti po shkarkon, nga 1 e con ne 2, 3 ose me shume, nqs ka te tille.Une per vete kur hap kazaa, hap dhe kete program e e le qe ne cdo minute te kerkoje per te tjere user qe kane te njejtin file qe une po shkarkoj, me jep adresen tende te email, sepse eshte vetem 667 kb, te ta coj.

Admirali

Primus registratum

Dhe dicka tjeter, kazaa nuk eshte me i miri, pasi deri tani kam shkarkuar 5 filma te cilet pasi i hapa dolen qe 2 ishin filma te tjere, dhe 3 me dolen filma pono. Nuk mund ta dish me siguri se ajo qe po shkarkon eshte ne te vertete ajo qe don.

SkinArt

Primus registratum

Eshte e vertet kjo shume usera kur marrin filma i modifikojne titullin dhe ndodh kjo shpresoj qe preview e movie te vehet si opsion ne ndonje nga update e kazaa vertet kazaa nuk eshte 1 por ka krijuar popullaritet shume

GuJack20

Primus registratum

Preview mund ti beni shume thjesht... kopjoni file temporary ne nje vend tjeter ne hard disk dhe n.q.s eshte .MPG mund ta hapni direkt...n.q.s eshte DivX mund te perdorni DivFix ose VirtualDub...

TEO

Primus registratum

Per mua prape me e mira ngelet WinMX duke perdorur OPEN-NAP protocol. Shumica e njerezve s'perdorin ate gje dhe shfrytezojne vetem 5% te potencialit te WinMX. Une vetem 10% e gjerave qe kam bere download kam marre nga WinMX i thjeshte c'do gje tjeter e kam marre nga OpenNap servers.

Gigo

Primus registratum

Kur ben "search" te Kazaa dhe te dalin disa file me ikona me kryq cfare jane ato me kryq? Vura re qe s'mund ti shkarkoj ato me kryq po nuk e di, pse jane me kryq?

Gigo

Primus registratum

kam instalu kazaa lite. shoh qe shkarkimet e mia behen me shpejtesi te vogel, rreth 0.5 kb/s kurse ca nga ata qe marrin prej meje dmth uploadimet i bejne me 14-15 kb/s. I bie qe lidhja ime te mos jete dhe aq e keqe apo jo? C'eshte ky muhabet?
Ndihmeeee! Aiuto! Help! Hilfe! :confused:
/pf/images/graemlins/frown.gif

SkinArt

Primus registratum

ato qe jan me kryq nuk download dhe po ti download ne shumicen e rasteve thot failed, arsyet jan te ndryshme pse jan me kryq, ka mbetur emri online perosni qe e kishte eshte offline file eshte cop cop i demtuar etc... me nje fjal mos u merr ato me kryq kurse ato me ikonen e kazaa por me ngjyre te verdhe jan qe blehen online filma prog etc...