Kartat e kreditit ...

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Kartat e kreditit ...

Ciao,

Ma merrni i cik ne konsiderate pyetjen per pagesat, rrogat qe kam bere ...

/pf/images/graemlins/smile.gif

Diabolis Dassaretis

Forumium praecox

Punonjësit e bankave nuk paguhen cash, por kanë nga një llogari personale. Po kështu dhe kompanitë e mëdha të huaja, që mbase të gjitha e kërkojnë, por kur marrin vesh ca komisione, ca orare të pavolitshme, kur ju hipën pluhuri i rrugës mbi tavolinën e punës heqin dorë. Puna nuk mbaron aty, ajo aty nis. Korporata energjitike, shkruanin gazetat, punonjësve tek dera nuk do tju kërkojë flethyrjen por faturën e paguar të dritave. Mund tja u bëjë ndalesën që në bordero, a në kompjuter. Sa për klubin "Nano, firmato & company" kush duhet ta dijë më mirë se Tasi.
Këtu ku jam unë cashi të bën punë. Rusët, kinezët, arabët e elektronikave të falin taksat po të paguash në dorë.

Tasi

Primus registratum

Isabelle,

edhe nje here pyetje se nuk e kuptoj. /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Tasi me pershesh:
[qb]Isabelle,

edhe nje here pyetje se nuk e kuptoj. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rrogat e njerezve vazhdojne te paguhen para ne dore, apo kane hyre forma te tjera si per shembull pagesa me çeqe, apo elektronike... (drejt ne llogari te punonjesit) ?

/pf/images/graemlins/smile.gif

Tasi

Primus registratum

Vetem ne dore dhe t`i japin te gjitha dymijeleksha te vjeter. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk aplikohen sa kam une dijeni, forma te tjera, se p.sh. nuk ta pranon dyqani i bukes apo katnari qe shet domatje, ta paguash me çek ose webkas, apo te kete automate per terheqje parash.

Al-Punk

Still here

Pervec Bankes se Kursimeve ka dhe te tjera vende ku mund te marresh nje Karte Krediti.

Banka First Investment Bank ofron Karta Krediti. Kushtet jane, depozite minimale prej 4000$ (ose nese je klient i vjeter dhe 3000$). Te derdhedh cdo muaj nje shume te pakten 300$. Per kete duhet te paraqesesesh nje vertetim qe ti paguhesh mbi kete shume (Personalisht e kisha problem pasi megjithese punojme .. shume nga keto pune nuk paguajne siguracioni dhe nuk propogandohen nga punedhenesit, pra mund te cilesohet pune e zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Banka e Tiranes, (shyqyr), megjithese dege e nje Banke Greke (Banka e Pireut grrrrr), aty me nje depozite minimale prej 500$ mund te marresh nje Karte Krediti.

Perdorimi? Nuk eshte akoma e perdorshme ne Shqiperi... Dmth nje shqiptari ne jeten e perditshme nuk i hyn ne pune.

ONi

Forumium praecox

E di qe perdoren ne Shqiperi ne shume vende, Mund te maresh edhe Cashback mesa di une, por nqs do ua mbante ta perdornit se me sa di une i keqperdorin shume edhe u nxjerin difiçit te pakten me saç me kane treguar ( nuk e di a jane te verteta )
.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]Pervec Bankes se Kursimeve ka dhe te tjera vende ku mund te marresh nje Karte Krediti.

Banka First Investment Bank ofron Karta Krediti. Kushtet jane, depozite minimale prej 4000$ (ose nese je klient i vjeter dhe 3000$) [/qb]
First Investment Bank... ? Eshte vertete banke investimesh ? C'ofron ? Zanafilla e saj ... ?

Diabolis Dassaretis

Forumium praecox

Nëse je vërtet në Tiranë shko e pyet në sportel. Është bankë bullgare, dhe nëse (kush e di) nuk ka llogari individësh me qëllim investimin patjetër që i investon diku paratë e grumbulluara. Emri është pak gjë.

Hank

Valoris scriptorum
a ka ndokush punim seminraik ne lidhje me kredit kartat
falimenderit
Pse kerkoni gjithmone me i zgjidh detyrat me tema te gatshme te gjetura ne internet? Ku shkoi djersa per te prodhuar dicka, jemi kthyer ne makina copy-paste..