Kam vene re qe anetaret qe jane te rijne ne forum nuk trajtohen ashtu si duhet. Pse?

griselda

Primus registratum
Kam vene re qe anetaret qe jane te rijne ne forum nuk trajtohen ashtu si duhet. Pse?

Kam vene re dicka ketu tek ky albaforumi. qe ato njerez qe jane anatere te rijne ketu ne albaforum nuk trajtohen aq mire si ato qe jane te vjeter.
pse?

Une pervete kur shkruaj dicka, keto anetaret qe jane ketu, (flas per ata qe kane me shume se une), bejne sikur une nuk ekzistoj, sikur une nuk kam shkruajtur fare. Nuk dua qe te mendoni qe po behem xheloze , por per kundrazi me vjen inat sps jam une ajo qe e hap temen dhe jam une ajo qe me pelqen qe edhe mua te me konsiderojne si nje shoqen e tyre. Se mos do me shikoni ndonjehere, kete nuk e besoj! prandaj do ishte mire sikur te keni pak respekt per ata anetare qe jane me te rijne ne albaforum e shqiperise.

peace for everyone.
/pf/images/graemlins/frown.gif

Al-Punk

Still here
Re: Kam vene re qe anetaret qe jane te rijne ne forum nuk trajtohen ashtu si duhet. Pse?

respekti dhe dashuria ... kane lindur me kalimin e kohes, mos u merzit ... gjithcka me kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Ja une jam i vjeter dhe ka kohe qe nuk ma var njeri ... po nuk merzitem /pf/images/graemlins/smile.gif

Belinea

Primus registratum
Re: Kam vene re qe anetaret qe jane te rijne ne forum nuk trajtohen ashtu si duhet. Pse?

Eh mi gonxhe ce vret mendjen kaq shume dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif Eshte e vertet ajo qe thot se
edhe une e re jam ,po as me behet vone hic nese sma varin keta /pf/images/graemlins/laugh.gif keta duhet me qene te lumtur tjua varim ne po he:D /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Rruga per tu bere e famshme :Zihu me te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mandi:
...Ja une jam i vjeter dhe ka kohe qe nuk ma var njeri ... po nuk merzitem /pf/images/graemlins/smile.gif
Mire ta bejne ty :smash:

Gonxhe, me kalimin e kohes gjerat ndryshojne..askush nuk kalon pa u vene re /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Mireserdhe ne AF /pf/images/graemlins/smile.gif

griselda

Primus registratum

faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

gonxhes i paska shku menja me u bo dallavere /pf/images/graemlins/wink.gif
mirseerdhe ne af,dallaveret i ke mo shume ke chit chati ose ke thashethemi /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] respekti dhe dashuria ... kane lindur me kalimin e kohes, mos u merzit ... gjithcka me kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Ja une jam i vjeter dhe ka kohe qe nuk ma var njeri ... po nuk merzitem /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mone te jem si ty e coj celularin te alkolistet anonim, se kur ven sekretarine shko ke pub-i /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

astronaut

Primus registratum

Ky eshte realiteti qe jetojme neper bote dhe ashtu si tha Mandi do mesohesh te piqesh para kohe. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate ne do te kushtojme pak kohe edhe ty se duket qe do jesh ndonje nga ato bjondet e rralla ne albforum. :kiss:

mostro

Putraku

gonxhe a ke deshir qe drejtori yt te te heq njollen?partia burbuqe ben cudira,a e don ti burbuqe partin?hajde me mua te te tregoj veprat qe ka bere partia dhe te ta jap teseren per 5 min....vetem shprese te partia,sepse u ka ba si lavanderi ene nuk ka lon njolle pa hek /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]

Ps.Rruga per tu bere e famshme :Zihu me te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O te hongsha strategjine une ty moj,pse keshtu e ke filluar kerrieren e bukur ketu ne AF ti mi.

Boby

Primus registratum

Gonxhe mire se erdhe njehere .Degjo mu s'ke ce do te te ta varin se kush ta var ktu e ka menjen per sherr :smash:
Ne tema serioze te jap i keshille.Boje si une,shkruj nanji pa ofendime ne fund te postimit.
Shif PUTRAKUN MORRACAKUN psh. Karagjoz i vogel sa s'ke as ku me e ofendu.O Morrs /pf/images/graemlins/laugh.gif .Apo do per lloqe muhabet?Per kte pune kena HOTIN eksperte /pf/images/graemlins/tongue.gif

O Mando ca me ta var ty?Je antari numer 2 dhe ke vetem dyfishin e postimeve te mia qe jam 2999.Vet e ke fajin qe s'dukesh nga lagjia.

Guest

Gonxhe hotgirl ka hap i kurs me msu se si behen dallaveret! hajde se aty jemi ca rober se dallaveraxhojme tere dite.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Gonxhe hotgirl ka hap i kurs me msu se si behen dallaveret! hajde se aty jemi ca rober se dallaveraxhojme tere dite.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: shif kjo si ben reklame /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

merr shembull nga trendy eshte zotu me kap nr e postimeve te mia deri te ejten!

jo keq si ide??? he cthu ti gonxhe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] merr shembull nga trendy eshte zotu me kap nr e postimeve te mia deri te ejten!

jo keq si ide??? he cthu ti gonxhe? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:idea: aha me ngjan se si kap dot.nuk erdha per dy dite ne forum :shrug:

bimba81

Primus registratum

jam bo goce per tu marr shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Tani qe te sqarohemi njeehere kjo tema per cilet eshte per ata qe jane te rinj nga mosha apo ata qe jane te rinj ne eksperjenca :tipsy:
jo se po te jete per te paren na marrshi te ligat na marrshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
Shif PUTRAKUN MORRACAKUN psh. Karagjoz i vogel sa s'ke as ku me e ofendu.O Morrs /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sektorin e perkedheljes se flokeve dhe te kofsheve nuk ma ke shkrujt ere bob-rob-shtes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] jam bo goce per tu marr shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallai trendo, ke ardh mrapa meje, dhe shif postimet e tuja, papappapap shembull je, po gjith diten para komp rri????

Ej si ka vajtur puna,behet gare me numer postimesh,ke ide s'ke ide per temen qe eshte hapur,ec futi nje te shkruajtme per te shtuar numrin,dhe them une pse te gjitha temat kthehen ne thashethem.
Hajde hajde! :eek: