Kam ra n'hall.... :p

Megg

Carpe Diem
Nje vajze nuk e shpreh kurre pelqimin per nje djal duke menduar se duhet ta bej ai i pari Dje Djali nuk e shpreh pelqimin per nje vajze nga frika se mos humb shoqerine e saj. Dhe keshtu, historite e dashurise vdesin para se te lindin.
Si tja bejm ???:(

abs

nuk e di...
po te isha ajo goca, do i thoshja vete :D
nen moton: "no risk no fun"
:hidhu:

p.s. mos paq hall ma t'madh do't thote sekret :D

abs

nuk e di...
prej buddha's kam msu: shihe vehten si nje hapsire, ndjenjat dhe mendimet shihi si Era qe shkojne e vijne! (e kam than njehere) :D
kshtuqe nen ket' mesim mundesh me ja than tjetrit :D fundja nje mendim po i thu :D dmth s'po i ban gja:engjell:

Sekreti

Forumium praecox
Nje vajze nuk e shpreh kurre pelqimin per nje djal duke menduar se duhet ta bej ai i pari Dje Djali nuk e shpreh pelqimin per nje vajze nga frika se mos humb shoqerine e saj. Dhe keshtu, historite e dashurise vdesin para se te lindin.
Si tja bejm ???:(
ti dukesh fmi i shkatht pra, pom qudit tesh midis nates
po ishalla me derman :D

thuji maj nir: a ke kena naj her ne kine.................. vazhdimin e din vet

gangsterja

Primus registratum
Me te thene te drejten eshte turp qe nje vajze ti propozoje nje djali ose me sakte eshte qe ti thuash se ke rene ne dashuri me te.Kjo eshte nje gje shume e ulet per nje vajze.Nese do mund ta vesh ne prove nese ai te don me sinqeritet,bej sikur ke zene te dashur dike tjeter dhe shiko sesi do te reagoje menjehere ai.