Kam degjuar qe...

Goca

Primus registratum
Re: Kam degjuar qe...

Cfare me thone?!
Gezuar , gezuar Muni! Edhe 100 te tjera me ke te te doje zemra ty! Mos tu marofshin naj here batutat unike!
Muni osht nji nga te paktet qe e ka zemren e paster( edhe s`jam tu fol per forumin ketu). /pf/images/graemlins/wink.gif

Aheng er daje... :rockband: .

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] edhe 100 muni trazavaç :wave: :cry: :cry: [/qb]
Putre jepja nji birre per mu me eurot e tuja se un e kom ca larg..
Edhe 100 shimpazeje....Te gjefte viti ri me nji anima gemella. :cool:

tirana

Primus registratum

Rrofshi e qofshi dhe jete te gjate te gjithve. Ejvalla per Urimet.
Shnet e buzen ne gaz.
M

TEA

Forumium maestatis

Muno urimet me te mira t'rafshin per hise dhe i gezofsh(it) me gaz dhe hare :kiss:

Izo s'ke çthu jena bo t'pa kap'shem ne gabime ortografike /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: m'falni per vonesen por tani rash ne keto kordinata :shrug:

Ema

Goddes

Muni ene iqin pranvera lake !!!

Te perqafoj fort me lejen e hapses se temes dhe te puth ke balli!

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Njerit nder me te medhenjte ( e te paktet ) ....muni hirko...Me fal!! qe po shkruaj me vonese po vetem tani e pashe kete teme ,sigh,Nuk e di pse po kur lexova tere keto mesazhe ...u trishtova... Prania jote e batutat e tua i kane dhene gjalleri ketij forumi.Te lexoje postimet e tua ..doje s'doje...do buzeqeshje a qeshje me te madhe.Kam ende recetat qe shkruaje ne Gatimet,lol,i kam ruajtur ne word,edhe sa here i lexoj jane edhe komentet e tua e me bejne gjithnje te buzeqesh /pf/images/graemlins/smile.gif Ty qe ke falur vetem buzeqeshje....te uroj me gjithe shpirt "U befsh 100 vjec e qofsh (i) gjithmone i (te) lumtur"
:wave:

D-J

Forumium maestatis

me icik vones po ska gje se per heren tjeter do kaloj me pak se nje vit :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

per nje mik te mire qe me ka marre malli shume se eshte njeri buzagaz qe di me i fal dhe te tjereve humor te mire, per nje njeri me kembe ne toke si pak ne kete bote, per nje njeri te zgjuar e modest, per nje njeri te vecante ne llojin e vet.
Te uroj Gezuar Datelindjen M.!
Qofsh i lumtur sot dhe cdo dite tjeter te vitit!
perqafime
sonila /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

br9.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

gcard425.jpg

Edhe na falet edhe s'na falet, alinosi ta kput fillin se s'te ka me vend justifikimi.

Muno, u beme per mall, me thote (sugjeron) dikush te te boj nje urim tipi "U bofsh 100 vjec pa e rraf grun" ose i gjo e ngjashme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po una s'di me bo urime karagjoze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozisht, te dhashte zoti durim keto vitet qe te kane mbet me jetu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe 100!!! :angel: