Kam degjuar qe...

Isabelle

Valoris scriptorum
Kam degjuar qe...

... ne familjen e Munit Hirko sot-vite te shkuara- gjemoi nje rrufe dhe u derdh rakia lume. Dielli nxehu me fort se zakonisht diteve te janarit, dhe mali shkrepetiu pa te keq. Lodroi i vogli dhe i madhi, delet u vune rresht ndersa asnjera su perpoq te ndahej nga shoqet. Gazeta "Proletari" pasqyroi zotimet per vitin 2004 duke premtuar qe do tja dilte me te korra e te shirra me mire se kurdohere. Lindi Muni Hirko, ne te njejten kohe qe ju be synet djali Micos te katit te pare. I pari qau per here te pare, i dyti priti shoket me fustan dhe mblodhi 200 lek' si peshqesh...

Sot marr persiper te lumturohem dhe gezohem njesoj si atehere, se Muni s'eshte vetem i imi, por i yti, dhe i yti dhe i yti atje matane... (me lejen time /pf/images/graemlins/laugh.gif )...

U Befsh 978 vjec flori dhe ishalla pa vese te kqija nga 56-çi e siper...

:kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Kam degjuar qe...

Kujt t'ja bojme urimet neve mi :rolleyes: familjes eeeeeeeee :rolleyes:

Muno vlla, 100 u kusur(e /pf/images/graemlins/laugh.gif ) sa te dush, bofsh qejf, dhe u plaksh me nai xhade per qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ta nxifte jeten nahija kuqe ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kshu si osht hap kjo tema me duket se Krishtelindjet do tja lene vendin Munilindjeve, dhe dita qe do festoj poplli do jete 22 Janari!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe 100 e Muno dhe mos e ngjo kete se 967 vjec nuk ci do se jon shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bofsh/i qef ne do te kujtoj sone, kom per ta nrrejt i dolli per ty! /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

simpatiksit urimet ma t'amla :kiss:

Kjosh sa ma i lumtun M.

J.

moonlight

Primus registratum

Gezuar ditelindjen e qofsh vec n'humor te mire! /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Per Majmunin me simpatik te Botes, dhe te vetmin e AF qe e kemi me kimet, i uroj dhe 100 vjet te tjera! Gezuar ditelindjen Muni /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] ...

Sot marr persiper te lumturohem dhe gezohem njesoj si atehere, se Muni s'eshte vetem i imi, por i yti, dhe i yti dhe i yti atje matane... (me lejen time /pf/images/graemlins/laugh.gif )...

:kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Sa e mban qillon ustaaaaaaa? :lol:

Muni kam degju qe je bo me i bukuri i pallatit, po deshe dhurate pa korrespondece me fishkelle njehere poshte dritares, se sot Filenes basement ka ulje cmimesh /pf/images/graemlins/laugh.gif . Befsh(i) shume qejf dhe qofsh(i) shume i(te)lumtur, dhe dridhe se te ka lezet, bishtin praaa.

Puthje per ju :kiss: :kiss:

Isabelle

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol:

Shyqyr qe jeni te gjithe gramatically correct ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muno dhe 345 te tjera kalapic atyneve qe te urova siper...

bebivogel

Forumium maestatis

Muni u befsh 100 vjec /pf/images/graemlins/smile.gif ... Te (ju) uroj fat gjifandej yll(ylla) /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

:kiss: :kiss:
:wave:

personazh

Valoris scriptorum

lale edhe 100 e me rob si vetja qofsh i rrethum. te fala nga shpia /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

Vallaj,nder te paktet qe meriton tamam respektin ktu brenda!
Per te mira!

personazh

Valoris scriptorum

menoni , veç gjys krevati i ka dhon Hirkoja ktit per ca ore e shif si lepihet tashi....aaaa se harrova, t'ka dhon dhe makarona ne pjate kauçuku po vetem se premtove qe do i laje enet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Naxhi kij parasysh qe te ka sha edhe morr edhe derr...

personazh

Valoris scriptorum

Zabo, s'ka problem se ke ditlindja Munit o si puna Viti T'ri, falet edhe te burgosmit /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe 100! /pf/images/graemlins/smile.gif

Qofsh i lumtur!

Sonila

Diavolessa

Valoris scriptorum

Edhe 100 /pf/images/graemlins/smile.gif

scim03.gif