Ka studente nga Dublini ketu?

Anana

Primus registratum
Ka studente nga Dublini ketu?

Sipas sugjerimeve te Hotes, Kristines, dhe interesimit tim, hapet kjo tema. Nqs. ka ndonje shqipetar ketu qe studion full time ne Dublin, ju lutem, nxirreni koken.

hot

Hotgirl
Re: Ka studente nga Dublini ketu?

:thumbsup:
shife kur te mblidhen 1 nga nje pasi te shofin kete temen /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

eeee kshu kujtova edhe una per suedine!! vecse kur dolen 1 nga 1,sjan shume per hajt mo..meglio di niente! :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shitallica:
[qb] Yllka shembullore! nga je nga Shqiperia ti [/qb]
Epo te huajt nuk flasin shqip keshtuqe shqiptare do jem.

Megjithese kur ma do interesi jam edhe spanjolle ose italiane ose greke, angleze, amerikane etj etj etj...

hot

Hotgirl

yllke na cili ven i shqipris je dmth?! a je tironce a ca je?!

Anana

Primus registratum

Isha pergjumesh une mbreme... Tironse jam. Pse, ka ndonji ndryshim e?

Anana

Primus registratum

E thashe une qe s'ka studente nga Dublini ketu...

Anana

Primus registratum

Jo me duket. S'e kam te qarte ku eshte Samiu. Nji vit ndejta une ke shpia re edhe ika si gjithe bota pastaj.

Pse pyet ti. Kujton se me njef?

nela_kristi

Primus registratum

urime urime....
jam e sigurt se do ta nxjerrin koken ata qe jane ne dublin sa te shikojne temen hehehhee /pf/images/graemlins/laugh.gif

edoni

Primus registratum

Megjithese kur ma do interesi jam edhe spanjolle ose italiane ose greke, angleze, amerikane etj etj etj...

bravo yllka...po pse nuk bahesh edhe magjupe e rumunise dhe ndoshta e merr azilin ne dublin..

te fala nga studentat e londres te cilet nuk bahen spanjolle,greke,amerikane...kur i don interesi

Anana

Primus registratum

E avash ti, na ben si i indinjuar.

Une e dredh me lezet po si perfundim shqiptare mbetem, nuk e mohoj.

Le pastaj dokumentat. Me thene te verteten, perfundoj ne pub une, me lodhen kembet mbaroj fare. Duke rrejt gjen pune ne ndonji zyre rehat rehat ku edhe studion edhe chaton. ahaaa...

Te ndodh ty qe kur merr ne telefon ndonje kompani te te pyesin se nga je dhe pastaj te te refuzojne? Epo keshtu ndodh.

Some people are so racist that I refuse to answer the where are you from question.

edoni

Primus registratum

yllke ti koke aq naive sa qe me vjen cudi qe po studijon ne dublin(ndoshta)........une nuk jam racist vetem se i urrej njerez te cilet e mohojn veteveten...sepse mohimi i vetvetes dmth....imagjino se cka dmth...po ndoshta ti nuk je ne gjendje ta besh ate sepse po te ishe atehere nuk do ta mohosh vetveten....

people like you make me sick.I meet them now and then

Anana

Primus registratum

S'po mohon njeri veten. Pastaj me thene te drejten, na kaloi jeta jashte Shqiperie. Po ngaterrojsha shqipen me anglishten derisa gjeta forumin. I vetmi kontakt qe kam pasur me Shqiperine qe 3 vjet ka qene vetem me telefon.

Prandaj e hapa dhe kete teme sepse me vjen cudi qe kudo ku shkoj s'ka shqiptare rrotull. Edhe kur isha ne Angli po njesoj. Asnji shqiptar ke shkolla ime. How weird is that...

Nuk ndihem as keshtu as ashtu, po e di qe jam une dhe quhem ..... dhe kjo me ben nje individ te pavarur pa pasur nevoje te gjykohem per Shqiptare apo per Spanjolle apo Angleze e cdo lloj tjeter fancy nationality qe mund te kete.

Kur fillova te punoj ne Spanje si zysh anglishteje, my employer (spanjolle) e dinte qe isha shqiptare dhe me keshilloi tu thosha nxenesve qe isha angleze. Nxenesit, burra zyrtare e te mencur qe punonin ne kompani konsultore biznesi edhe ishin shume te kenaqur qe kishin nje zyshe native si puna ime. (Kush eshte naiv tani, une apo ata?)

Nuk eshte nevoja te veme kemben fort dhe te themi jam shqiptar edhe pike. Eshte nje detaj qe per mua s'perben ndonje ndryshim. Ne fund te fundit nuk jam une qe kam perhapur namin e keq dhe s'kam pse te vuaj pasojat.

E thashe edhe te nje teme per Tiranen kete. S'ka rendesi nga je as long as you're a fine person. Njeriu duhet te integrohet dhe te jete i shoqerueshem. Kjo eshte e rendesishme. Une nuk genjej miqte e mi, genjej punonjesit e mi. And it works, it really does.

Edhe me thuaj dicka, sa vjet ke qe jeton larg Shqiperie dhe si i paguan faturat ne fund te muajit? Sepse une nuk mund te marr mamin ne telefon cdo muaj dhe ti them me co ca leke se nuk paguaj dot faturat.

Une nuk studioj per te kaluar, studioj per te ndertuar nje te ardhme. Me pune klubi eshte pothuajse e pamundur te paguash faturat, te kursesh dhe te jesh e suksesshme ne shkolle e ne jeten e perditshme.