Ka njeri qe studion ne HOLLANDE ketu apo jo?

genti

Primus registratum
Re: Ka njeri qe studion ne HOLLANDE ketu apo jo?

O vella, ti je DJ apo ke ndonje orkester?
Dhe ku ne Eindohoven sepse shkoj shpesh atije?

genti

Primus registratum

O innes si te kam?
Po ti ku rri ne NL?

bastkj

Primus registratum

Dj jame jo sazexhi /pf/images/graemlins/laugh.gif .Te premten ose te shtunen do luaj ne Basta si fillim.Nga java do le nje shenim se cilen dite do luaj me siguri.

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhinO:
[qb] O innes si te kam?
Po ti ku rri ne NL? [/qb]
Mire, mire jo keq.
Une jam ne Utrecht.
:wave:

genti

Primus registratum

:wave: Vetem nje here kam qene ne Utrecht, nuk eshte keq, edhe Amsterdami afer eshte.
Studjon gje per mjekesi ti aty?

Iness

Primus registratum

Jo mjekesi, po aty afer /pf/images/graemlins/smile.gif Utrechti mua me pelqen. Eshte qytet studentor, por jo dhe aq i vogel. Eshte ne qender te hollandes keshtu qe leviz nga te duash pa shume problem.

bastkj

Primus registratum

Neser te premten luaj ne "PLAYERZ" Eindhoven nga 22 - 04.Po deshironi te njhemi aty do me gjeni.
Gjithe te mirat :wave:

bastkj

Primus registratum

Ps: Clabi ndodhet ne barstritin qendror,te madhin .Clabi eshte pothuajse i madhe dhe duhet te ngjitesh shkallet qe te shkoshe te Dj.Xhino qe shkon shpesh atje shpresoj se e gjen kollaj.

bastkj

Primus registratum

Po ku jeni mo hoollandeza.., kame 3 jave qe pres te me afrohet ndonje njeri te me flasi shqip aty ku loz ,dhe hic deri tani.Kish gallat javen e pare mu afrua dikush dhe me thote ne greqisht se a luaja muzike ne Greqi dhe nga isha! Ai vete ishte grek !Hem ,c'fare ironie shqipetare prisja dhe grek me erdhi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

genti

Primus registratum

Une ne Eindhoven shkoj te Liquid, me pelqen se vijne nga te gjitha anet aty dhe nuk pihet shume cigare si ne ca vende ku asfiksohesh nga tymi.
Por ajo qe thua ti nuk e kam idene fare se ku i bie, do pyes nje here...

O ines nga TR je, se me duket se kami chatuar nje here bashke.

bastkj

Primus registratum

Vendin munde ta gjeshe me emrin STRATUMS EIND dhe eshte afer qendres rreth 10 min larg stacionit te trenit dhe afer 2 kishave qe jane shume afer nga njera tjetra.Aty ka rreth 100 bare,fastfude,bilardo qe jane njera pas tjetres dhe pothuajse ne te gjithen rruge.Ne gjithe Hollanden mund te ket 2-3 te ketij lloji

Sot luaj prape ne playerz ora 10.
Mire ardhsh kur te duash.

ludwig

Primus registratum

Kam degjuar se ka student shqiptare ne hollande per inzhinieri elektronike. Desha te dija ku studiojne dhe nese u pelqen apo jo. Vete kam aplikuar ne Enschede. Delfti nuk mu duk shume i orientuar per elektronike.

shendet