Ka nevojë për më shumë kalime kufitare me Greqinë

Ka nevojë për më shumë kalime kufitare me Greqinë

Kakavija dhe Kapshtica janë gjithmonë tejet të ngarkuara, dhe në sezonin e lartë pritja mund të zgjatë shumë orë...

Sigurisht ka nevojë edhe për një kalim përgjatë rrugës bregdetare, ndërmjet Konispolit dhe Sagiadës...

Përshëndetje - Demetrio.

Petroninsja

Primus registratum
Re: Ka nevojë për më shumë kalime kufitare me Greqinë

Demetrio, ti se ke keq mor vella, por dhe ato pak kalime qe jane midis Greqise e Shqiperise nuk i ofrojne ndihmen e posacme emigranteve ne Greqi. Sportelistat si Shqipetare si Grek preferojne kafen dhe nje dore te mire 5-kac kur populli pret jashte mes vapes te marr nje vule te qelbur dhe te shkoj drejt destinacionit te vet....
Mendoj se me emidiate eshte rregullimi i sherbimit ne keto pika qe tashme ekzistojne dhe me vone te hapet nje e trete per lehtesim te trasportit te mijra emigranteve... por e shoh shume te larget kete lloj realizimi....

Demetrio Scutari

Primus registratum

E dashur Vogëlushja,

pse nuk mund të bëjmë dy gjërat së bashku, d.th. përmirësimin e shërbimeve tek kalimet kufitare egzistuese dhe hapjen e një së tretës, nëse është e mundur në bregdet?

Të përshëndes - Demetrio.

Petroninsja

Primus registratum

Eh mo rrush ti thu bejme catine pa bere murin mbajtes. Shume e thjeshte ka te bej me fondet, kush i jep fondet? Qeveria. Po qeveria cben? Rri trash barkun dhe ben konkurence se kush ben jeten me luks. Troc muhabetit shqiptari i shkrete fakir do ngelet tere jetes dhe sherbetor i tjetrit........ :shrug: