Ka MINORITAR ne Albforum? Thjesht jam kurioz ta dij ..
S StepbyAlbania Primus registratum 16 Jan 2005 #1 Ka MINORITAR ne Albforum? Thjesht jam kurioz ta dij ..
J Jon Vrushi Primus registratum 27 Apr 2005 #2 Re: Ka MINORITAR ne Albforum? Po ta kesh lexu me kujdes në rubrikat e albforumit ka edhe një të tillë për fëmijët pra s'do mend që ka. PS:Mos u trego kaq naiv sa të besosh në forum ose chat,dikë të panohur.
Re: Ka MINORITAR ne Albforum? Po ta kesh lexu me kujdes në rubrikat e albforumit ka edhe një të tillë për fëmijët pra s'do mend që ka. PS:Mos u trego kaq naiv sa të besosh në forum ose chat,dikë të panohur.
G Gjergj Kastrioti Primus registratum 29 Jul 2005 #3 Re: Ka MINORITAR ne Albforum? Fillimisht postuar nga Step by Albania: [qb] Thjesht jam kurioz ta dij .. [/qb] Click to expand... Mire mire minatori, po si nuk paska minator? Bile bile ka edhe nga ata te Valiasit qe u futen ne greve urie!
Re: Ka MINORITAR ne Albforum? Fillimisht postuar nga Step by Albania: [qb] Thjesht jam kurioz ta dij .. [/qb] Click to expand... Mire mire minatori, po si nuk paska minator? Bile bile ka edhe nga ata te Valiasit qe u futen ne greve urie!