Kërkesë për Aop!

Mygonic

Primus registratum
Kërkesë për Aop!

Pershedetje stafi i #Shqiperia!

Duke qene user i shpesht, ne dhomen Shqiperia dhe me se tepermi duke ditur nje pjes te mire te komandave irc marr mundimin te bej nje kerkes per Aop ke #Shqiperia dhe #Ndihme.

Kam filluar te frekuentoj chatin qe ne 1999 ne ate kohe mbaj mend te kete qene serveri i irc.webmaster.com me duket dhe qe atehere kam mesuar komandat. E di qe per nje periudh ndryshuan pak a shume, por dhe me te rejat arrita te isha ne kohe!

Sop e #Shqiperia nese doni te me merreni ne pyetje per komandat jam i gatshem qe sote.

Gjithe te mirat dhe shpresoj se do me ktheni pergjigje, qoft kjo dhe negative /pf/images/graemlins/wink.gif

Shnet!

E

EL-DIABLO

Guest
Re: Kërkesë për Aop!

[21:33:24] -NickServ- Mygonic is artan
-
[21:33:24] -NickServ- Time registered: May 20 13:36:05 2004 EDT
Duhet te kesh tre muaj te pakten me nickname te regjistruar per me shume lexo rregulloren. Flm!

FALKO

Forumium maestatis

Mygonic, çfare domethene ai nicku yt mo ? :lol:

Djemte kane te drejte, duhet te presesh pak qe te merret parasysh kerkesa jote, gje qe nuk do te thote qe do behesh Aop, por thjesht mund te hidhesh ne votim duke pare perkushtimin tend ne main.
Deri atehere, chat te mbare edhe nderro nick sa nuk e ka marre vesh njeri tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Mygonic

Primus registratum

El-Diablo!

Anglezi ! Shikoje nikun Anglezi plako.
Ai eshte nick i im por e kam ndryshuar se ky me pelqen me shume dhe i pershtatet kohes /pf/images/graemlins/smile.gif Falko e di mire kete gje /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjithe te mirat!