ju po thoni shoqerija kthehet ne dashuri po dashurija a kthehet ne shoqori

Hektor12

Locus omnem
Nuk e di nese mbaron mbaron, per vete them se smund te rrije me shoqeria nese e ke pas si ndjenje ne fillim buka e thyer nuk ngjitet une sdo doja as ta shifja jo ta ruaja shoqerine pastaj

dr love

Locus omnem
Edhe per mua nga dashuria nuk kthehet shoqeri..Aty ku ka pasur ndjenja dashurie dhe kan mbaruar..ka mbaruar gjithshka dhe ato ndjenja shoqerie..le qe pastaj do te te dhimbte kur ta shihje me dike tjeter.

Megg

Carpe Diem
Jo,, nuk mund te kthehet ne shoqeri dashuria.. Por jo se sdo mund ta shifja..
Varet te eksperienca.. Kupton? :)
Ndersa teoria tjeter funksionon 100 % te rasteve :p

Hektor12

Locus omnem
Jo mbase i duket e cuditshme te kalojne shoqeri pas nje historie pasioni, mbase ne perendim ndodh po jo ne karakterin e shqiptarit te ndodhe... Prandaj nuk e besoj kete une

princ

Valoris scriptorum
Foli karakteri i shqiptarit :p Karakteri jo i njeriut shqiptar por gomarit tipik shqiptar :p
:p :p :p

nese e ke me mua nuk po me pelqejn fjalet tua e si te dush beru pak i sjellshm me nje fjal dy si te pyt dikush kercen si gaca ne prush

Hektor12

Locus omnem
Ketij mos ja ver re se ka kalu ylberin dheshte tipik i narcizit dhe ziliqarit. Varia se eshte tipik i njeriut qe ska cben dhe luan deren kur themi ne diber.

Hektor12

Locus omnem
E Dija qe ka Gomer kudo edhe ne diber :) Por Dibra i paska me dy kembe :)
O kokrraa e idiotit do ta vuaje mami jot edhe ti gomarin si takat mulle hen pede se te fus koken nga ke dale pede. Ti nxorra horrlliqet ketu mos u kruaj me se 24 ore si kalon mbi faqe te tokes. Ke gje personale ta kam thane adresen hajde ....

Landi78

Forumium maestatis
:D Vetem nje gomar i deshtuar mudn te permend emra familjaresh ne biseda publike. Ta kam fal se ndodhesh ngushte nga gomarlleku :p

Hektor12

Locus omnem
Se kush ka ngel ngusht ne kete mes shifet, jam aq i plotesuar o pede, smirezi sa ste shkon mendja, mos me detyro te nxjerr gjera private te tuat ketu more vesh se di te te bej mos ta ngresh koken , idiot i lindur qe ne gjeneze