ju pershendes

Joni7

Primus registratum
ju pershendes

tungjatjeta eshte hera e pare qe vij ne kete forum keshtu qe thashe te prezantohesha...se kam idene se cfare po bej dhe ku duhet te klikoj por besoj se do ti mesoj shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: ju pershendes

satana, i paske shkonjat me kursim sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça ke ke frik se te harxhohen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tungjatjeta eshte hera e pare qe vij ne kete forum keshtu qe thashe te prezantohesha...se kam idene se cfare po bej dhe ku duhet te klikoj por besoj se do ti mesoj shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

po pate pyetje,mos u kurse...jemi te mire ne pergjithesi neve ketu,perjashto ca veta /pf/images/graemlins/laugh.gif

ia kalofsh mire ne AF! /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja ja, sguxoj un me pershendet ndonje se keta te gjith vijne nga pas me bo si interesant /pf/images/graemlins/laugh.gif

hej, Joni7, te gjitha pytjet mos ja kurse sceptikes, se e kemi vene sekretare partie ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

o kolere /pf/images/graemlins/laugh.gif una s'dija gjo qe kishe shkrujt edhe ti ketu dhe kur thashe "perjashto ca" e kisha me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyetjet kalojne perpara te kryetarka e partise qe je ti( e shef sa lart po te ngrej mi dreq? /pf/images/graemlins/laugh.gif ),pastaj i merrr ne dorzim sekretarja...po iu mbush menja /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aha /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth un jam mendja, edhe ti je krahu punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joni7, mos u merzit, se jemi normale /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe te tjeret si ne jan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: ke akoma kohe te nderrosh mendje dhe mos behesh user i rregullt i AF, se e shef si do behesh??? si scepticja /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Dmth do trashesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Joni7, te prezantoj me ujku81, eshte i sjellshem, por ka i çik qef kesulkuqet, keshtu qe kur te vish ketu, kujdes si je vesh, se aq do ai /pf/images/graemlins/lol.gif

e kemi edhe psikologun e af /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

...dhe do te te dale bishti...dmth tamam si Ujku81 /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

ujku81

Primus registratum

Dhe dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pink, qyqja mi goc ku m'ke pa mua ti noj here ke psikologjia. /pf/images/graemlins/wink.gif

*Imagjinon KesulRozen e pafajshme se ce pret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e kisha fjalen qe ben si psikolog, ke tema e femrave qe pysin, a me the vet qepari qe po me jepshe mend...
kape i çik muhabetin edhe ti dreqi ta haj, se po behesh breshke fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Aty nuk jam ne rolin e psikologut. /pf/images/graemlins/devil.gif
Gjo e trash je vet. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Joni7

Primus registratum

aha /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth un jam mendja, edhe ti je krahu punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joni7, mos u merzit, se jemi normale /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe te tjeret si ne jan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: ke akoma kohe te nderrosh mendje dhe mos behesh user i rregullt i AF, se e shef si do behesh??? si scepticja /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

e shof, te gjithe normal qekeni /pf/images/graemlins/laugh.gif faleminderit per prezantimin njerez /pf/images/graemlins/cool.gif

besim231071

Primus registratum

Mireserdhe robo!
Po te rrish urte dhe te mos i ngacmosh gocat,do
jesh i mirepritur,ne te kundert,hajde me doreza boksi.
Ika ne pune une,por ta dish qe kur te kthehem,
me behet raporti,keshtuqe eshte ne interesin tend te rrish urte dhe po nuk qesh kete.
Nuk eshte nevoja te te prezentohem,se e more vesh vete se kush jam.

Princesha

Primus registratum

Hahahaha kadal mar burr se na treme edhe ne te tjerve tu t'lexu.

A ban me u largu tash a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

hahaha,nuk tremesh ti jo se ma ke marre shizen,
por bobi iku dhe zoz se e sheh ma ne forum. /pf/images/graemlins/cry.gif
Hajde mo lal se shaka beja,ja pyet keto gocat sa i bute jam.

Joni7

Primus registratum

Mireserdhe robo!
Po te rrish urte dhe te mos i ngacmosh gocat,do
jesh i mirepritur,ne te kundert,hajde me doreza boksi.
Ika ne pune une,por ta dish qe kur te kthehem,
me behet raporti,keshtuqe eshte ne interesin tend te rrish urte dhe po nuk qesh kete.
Nuk eshte nevoja te te prezentohem,se e more vesh vete se kush jam.

[/ QUOTE ]

shpresoj qe ti e di se une jam goc apo jo? /pf/images/graemlins/grin.gif