JU lutem nje emer shqipetar per mbesen time.

Shodrane 19

Primus registratum
Re: JU lutem nje emer shqipetar per mbesen time.

Fillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb] Nese ka lindur ne nje shtet te huaj venja emrin Shkodranja, /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: [/qb]
hala ska lind.dhe do te lind jashte vendit.keni mundesi te gjeni ndonje tjeter emer.

Shodrane 19

Primus registratum

ju flm.per sugjerimet.me pelqyen ne pergjithsi.por akoma se kam zgjedhur emrin.

me respekt_shkodrane19 /pf/images/graemlins/smile.gif

Never Alone

Primus registratum

Rozafa <<<< ma denbabaden shkodran e shqiptar nuk ka LOL

Toni_ji

Primus registratum

thjesht sugjerim.......

emri qe me pelqen mua me shume eshte

********HANUSHA**********

SI THUA TI.................
Se harrova, ajo u befte njeqind vjeçe :kiss: :kiss:

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodrane 19:
[QB] ju flm.per sugjerimet.me pelqyen ne pergjithsi.por akoma se kam zgjedhur emrin.

Po ti zgjidhe nji emen maj naqe se ishtu si ja ke nis ti ta po te bahet mesa 5 vjece pa emer /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]
[QB] ju flm.per sugjerimet.me pelqyen ne pergjithsi.por akoma se kam zgjedhur emrin.

Po ti zgjidhe nji emen maj naqe se ishtu si ja ke nis ti ta po te bahet mesa 5 vjece pa emer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahahhhahahahahahah qysh mar meti pa emer ka emra boll :smash:

Shodrane 19

Primus registratum

[qb]

Po ti zgjidhe nji emen maj naqe se ishtu si ja ke nis ti ta po te bahet mesa 5 vjece pa eer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/Q

NQS ke qene i vemendshem maj naqe un e kam theksu qe mbesa akoma ska lindur.prandaj dhe skam vendosur akoma. :lol:

the_white_panther

Forumium praecox

na fal maj naqe, une thjeshte nji minim dhashe, sidoqofte, si thua per emrin Aferdita | Agla | Agnes | Alba | Albana | Albina | Albiona | Albora | Alda | Aleksandra | Alketa | Alma | Amarda | Anastazja | Anduela | Anges | Ani | Anisa | Anjeza | Ann | Antigona | Ardiana | Ardita | Arlinda | Arta | Axhire | Bardha | Bardhla | Barije | Besa | Besiana | Besmira | Betime | Blendi | Blerina | Blerta | Bora | Borana | Brikena | Bukurije | Daniela | Delina | Denada | Denim | Denisa | Dhurata | Drita | Dzevahire | Edlira | Eglantina | Elgida | Elida | Emine | Eni | Enkela | Enkelejda | Era | Eralda | Erida | Erinda | Erkinda | Erla | Ermela | Ermira | Erta | Ervina | Evis | Fanie | Ferlije | Fitime | Fitore | Floresha | Floriana | Florina | Floriye | Gjorgjina | Hanushe | Haxhire | Hydi | Ilira | Iliriana | Irina | Iris | Irma | Ivona | Jo | Jorgji | Juljana | Kaltrina | Katina | Klodiana | Kostanca | Krista | Kristala | Kristina | Kujtesa | Ledia | Lejla | Lenusya | Leona | Lida | Liliana | Limoza | Linda | Lindit | Lindita | Liria | Livrona | Lizabeta | Lorna | Lugunjia | Luljeta | Luljetz | Lutfie | Majlinda | Margaret | Mariana | Marie | Mariglena | Marika | Marjana | Merieme | Merita | Milena | Miranda | Mirela | Mirjam | Mirlinda | Mirsada | Mirvjena | Mizejen | Monika | Naime | Najada | Naxhie | Nazibe | Nermin | Nertila | Nevila | Nikola | Nora | Pranvera | Prena | Rajmonda | Ravesa | Redina | Rita | Rosalia | Rozafa | Rudina | Saime | Sanela | Sanie | Sanije | Shasine | Shota | Shpresa | Shqipe | Shqiponja | Shukurije | Sofije | Sonila | Surafina | Suzana | Teuta | Valbona | Valdet | Vesa | Violeta | Viollandi | Vona | Yllka | Yolanda | Zhaklina |

A te pelqen?

Shodrane 19

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb] na fal maj naqe, une thjeshte nji minim dhashe, sidoqofte, si thua per emrin Aferdita | Agla | Agnes | Alba | Albana | Albina | Albiona | Albora | Alda | Aleksandra | Alketa | Alma | Amarda | Anastazja | Anduela | Anges | Ani | Anisa | Anjeza | Ann | Antigona | Ardiana | Ardita | Arlinda | Arta | Axhire | Bardha | Bardhla | Barije | Besa | Besiana | Besmira | Betime | Blendi | Blerina | Blerta | Bora | Borana | Brikena | Bukurije | Daniela | Delina | Denada | Denim | Denisa | Dhurata | Drita | Dzevahire | Edlira | Eglantina | Elgida | Elida | Emine | Eni | Enkela | Enkelejda | Era | Eralda | Erida | Erinda | Erkinda | Erla | Ermela | Ermira | Erta | Ervina | Evis | Fanie | Ferlije | Fitime | Fitore | Floresha | Floriana | Florina | Floriye | Gjorgjina | Hanushe | Haxhire | Hydi | Ilira | Iliriana | Irina | Iris | Irma | Ivona | Jo | Jorgji | Juljana | Kaltrina | Katina | Klodiana | Kostanca | Krista | Kristala | Kristina | Kujtesa | Ledia | Lejla | Lenusya | Leona | Lida | Liliana | Limoza | Linda | Lindit | Lindita | Liria | Livrona | Lizabeta | Lorna | Lugunjia | Luljeta | Luljetz | Lutfie | Majlinda | Margaret | Mariana | Marie | Mariglena | Marika | Marjana | Merieme | Merita | Milena | Miranda | Mirela | Mirjam | Mirlinda | Mirsada | Mirvjena | Mizejen | Monika | Naime | Najada | Naxhie | Nazibe | Nermin | Nertila | Nevila | Nikola | Nora | Pranvera | Prena | Rajmonda | Ravesa | Redina | Rita | Rosalia | Rozafa | Rudina | Saime | Sanela | Sanie | Sanije | Shasine | Shota | Shpresa | Shqipe | Shqiponja | Shukurije | Sofije | Sonila | Surafina | Suzana | Teuta | Valbona | Valdet | Vesa | Violeta | Viollandi | Vona | Yllka | Yolanda | Zhaklina |

A te pelqen? [/qb]
Faleminderit per sugjerimet. :lol: /pf/images/graemlins/smile.gif

albscutar

Primus registratum

[qb]
[qb]

Po ti zgjidhe nji emen maj naqe se ishtu si ja ke nis ti ta po te bahet mesa 5 vjece pa eer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/Q

NQS ke qene i vemendshem maj naqe un e kam theksu qe mbesa akoma ska lindur.prandaj dhe skam vendosur akoma. :lol: [/qb]
naqe po ta nap dhe vete nji keshille
merri masat mire dhe gjeje dy emra se noshta lindin /pf/images/graemlins/laugh.gif binjake

Shodrane 19

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]

NQS ke qene i vemendshem maj naqe un e kam theksu qe mbesa akoma ska lindur.prandaj dhe skam vendosur akoma. :lol: [/qb]
naqe po ta nap dhe vete nji keshille
merri masat mire dhe gjeje dy emra se noshta lindin /pf/images/graemlins/laugh.gif binjake [/qb]
per se eshte 1 se luan topi.perderisa kemi pa qe eshte vajze.e kemi dalluar dhe a eshte 1-2. :idea: :smash:

albscutar

Primus registratum

[/QUOTE]per se eshte 1 se luan topi.perderisa kemi pa qe eshte vajze.e kemi dalluar dhe a eshte 1-2. :idea: :smash: [/QB][/QUOTE]

Naqe po aparaturat ne shkoder nuk punojne mire ,noshta e ka kap filmimi ka njena ane dhe ka kap vetem njenen :wink:

lule-bore

Primus registratum

[qb]
per se eshte 1 se luan topi.perderisa kemi pa qe eshte vajze.e kemi dalluar dhe a eshte 1-2. :idea: :smash: [/qb][/QUOTE]

Naqe po aparaturat ne shkoder nuk punojne mire ,noshta e ka kap filmimi ka njena ane dhe ka kap vetem njenen :wink: [/QB][/QUOTE]

naqe a je tu e vazhdu shkollen per doktor gjinokolog ti a???????

Shodrane 19

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
[qb]
per se eshte 1 se luan topi.perderisa kemi pa qe eshte vajze.e kemi dalluar dhe a eshte 1-2. :idea: :smash: [/qb]
Naqe po aparaturat ne shkoder nuk punojne mire ,noshta e ka kap filmimi ka njena ane dhe ka kap vetem njenen :wink: [/qb][/QUOTE]

naqe a je tu e vazhdu shkollen per doktor gjinokolog ti a??????? [/QB][/QUOTE]

lule bore :rockband: te lumte.i ke ra ne te