Jeta ne qytet më e mirë se në fshat?

epremte

Primus registratum
Re: Jeta ne qytet më e mirë se në fshat?

tangerlliku vlla, shyqyr qe e kemi se ai na mban gjalle!!

b.k.

Primus registratum

Te dyja kane lezetin e vet.
Hapesira mungon ne qytet, nderkohe ne fshat mungon gjalleria njerezore.

Erind

Forumium maestatis

Ku ka me mire te jesh larg streseve te kohes qe na pershkon. Nje cop toke tenden, frytet e te ciles i mer nga kujdesi qe ti i jep asaj dhe kontakti natyre njeri edhe pse i veshtire por paqesore.

irene

Primus registratum

prandaj u zhduke ti se ke shku ne gjirin e memes natyre ??? :smash: :smash:

Erind

Forumium maestatis

Mema natyre e ka gjirin e madh. /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] Ku ka me mire te jesh larg streseve te kohes qe na pershkon. Nje cop toke tenden, frytet e te ciles i mer nga kujdesi qe ti i jep asaj dhe kontakti natyre njeri edhe pse i veshtire por paqesore. [/qb]
problemi eshte se sot,streset e kohes i gjen edhe ne fshat.te pakten ne Shqiperi eshte keshtu sepse ,tani per tani,atje, kushtet e jeteses ne fshat jane me te veshtira se ne qytet.

MLK

Primus registratum

Po te jete psh fshati ne bregdet eshte me mire se qyteti, keshtu qe varet per ça fshati flitet /pf/images/graemlins/tongue.gif

epiphany

Primus registratum

ajo ka te bej vetem me personin.per ato qe jane mesuar ne qytete te medhaja nuk do jetonin dot kurre ne fshat, maksimumi te kalonin pak kohe.

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lilly-sct:
[qb],tani per tani,atje, kushtet e jeteses ne fshat jane me te veshtira se ne qytet. [/qb]
Lilly, nuk mendoje te bej mikroborgjesin, por i referohem kontaktit natyre-njeri. :wub:

Princesha

Primus registratum

Un nuk do mundja te jetoja ne fshat, jam mesuar te jetoj gjithmon ne qytet edhe gjalleria ka shum randsi per mu, kshu qe fshati me ngjan si varreze fatkeqesisht :shrug: , sado i bukur qe t'jete bukurin e shef per 2-3 dit manej ste rrihet ma aty, flas per vedi gjithmon.

8u

Primus registratum

Ma së miri ishte kan me jetu në Bjeshkë diku
As ne qitet as ne fshat
Pa njerëz pa shtres bash si TARZANI me Animale..

blendiys

Primus registratum

Un nuk do mundja te jetoja ne fshat, jam mesuar te jetoj gjithmon ne qytet edhe gjalleria ka shum randsi per mu
Kesaj i thone me te myt fshataret!
:lol:

Hey Joe

Primus registratum

s po flas me mire ffffffffffaaaaaaaaaaarrrrrreeeeeee !!!!!!

mmmmmmmuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa.........

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]
Un nuk do mundja te jetoja ne fshat, jam mesuar te jetoj gjithmon ne qytet edhe gjalleria ka shum randsi per mu
Kesaj i thone me te myt fshataret!
:lol: [/qb]
i paskam ra ndesh familjes tane a?

sorry /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nashti meqe zakonisht shkojn fshataret ne qytet ateher simas rregullit te treshit i bi qe qyteti te jete ma mire.

Po ka raste qe ene qyetaret shkojn n'fshat, si psh me ble t'lyn, noji pule fshati, noji qillo mish etj etj, pra ene fshati i ka ca gjona te mira.

Pra, si perfundim eshte ma mire me jetu me noji qytet qe ka noji fshat afer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

peshkaqeni

Primus registratum

Pse esht jeta ne qytet me e mire se ajo ne fshat? Sepse ka qyteterim ka zhvillim. Cdo fshatar synon tek qytetet. Ok fshati ka ato anet e veta te mira, por qe nuk ja vlen te jetosh ne te. Plus qe kur ofendoni ndnonje qenje njerezore si e ofendoni, fshatar apo qytetar? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Cilesia e jetes ne fshat eshte me e larte se ne qytet kur ke kushtet.
Mos flasim per fshatin ne Shqiperi pasi pjesa me e madhe jane shume te prapambetur keshtu qe rrjedhimisht nuk ka se si te kete cilesi jeta.
Nese ka infrastrukture, nje fshat apo qyteze, rrth 30 km larg qytetit eshte perfekte.
C'do gje eshte me moshe, kure jemi adoleshente jemi te terheq pas qendres se qytetit, aty ku ka gjalleri, levizje, zhurme, disko e pub-e, me kalimin e moshes kur i ke shetitur te gjitha, te pelqe qe kur je ne shtepi tate mos te te çaj derrasat komshiu, ambulancat po pomieret me sirenat e tyre, strsi i makinave, turmat e stresuara qe jetojne si robot, ndotja e ambjentit....
Kur ke deshire te shkosh ne kinema, teater, koncerte apo restorante e disko, i hyp makines dhe per 30 min i ke te gjitha ne dispozicion (kur je ne qender te qytetit te duhet nganjehere 1 ore qe te dalesh ne periferi keshtu qe koha eshte e njete.
Nje pjse e madhe a shtreses se pasur jane shperngulur nga qytetet e jetojne ne rrethinat e tyren, qyteza apo fshatra ku mund te jetojne ne vila e jo ne pallate me turmen..
Nejse sejcili ka shijet e veta keshtu qe keto nuk ka se si te diskutosh se kush i ka me te mira se varet ça kerkojme ne jete!

dimir

Forumium praecox

Me mire te punosh ne Qytet dhe te Pushosh ne fshat!

olololol

Primus registratum

Secila ka te mirat e veta dhe te keqiat e veta
flas ne kushtet ne Shqiperi.
Te mira: Fshati ajri mbi te gjitha , ka me dashuri se
rrethohesh nga njerez qe njihesh ,qetesia eshte me
e larte .
Te keqija: Ska nje menyre te sigurte jetese me ca do
jetosh , shteti ste jep nje dore qe ti te ngresh
seren tende , a te mbjellesh nje X kulture.
Ska drita , e ujsjellsa ,ambulanca ,shkolla etj
nuk jane ne nivelin e duher.

Qyteti :????????? To be continued ...!