Jeta eshte nje vrap me pengesa qe nga materniteti deri ne varreza

Megg

Carpe Diem
Ske ckomenton them un se e thot vete shprehja dhe jam shum dakort!
Sa mendon se je i lumtur ne boten tende duke jetuar sipas menyres tende vjen dikush e te prish lumturine ,,,e keshtu me rralle,,,,
"Jeta esht nje shkalle ku njerzit ulen e njiten' me rrall,her posht e her nelt..." e perkufizoj me shprehjen ton popullore
Ste len zoti rahat....
:)

Bardhyli00

Forumium maestatis
Sa mendon se je i lumtur ne boten tende duke jetuar sipas menyres tende vjen dikush e te prish lumturine ,,,e keshtu me rralle,,,,
"Jeta esht nje shkalle ku njerzit ulen e njiten' me rrall,her posht e her nelt..." e perkufizoj me shprehjen ton popullore
Ste len zoti rahat....
nuk kam cte shtoj nga cka thene megi,jeta eshte si gara me pengesa,nisemi tek NISJA femije dhe mberrijme tek MBERRITJA te moshuar

hareid

Papirus rex
Sikur jeta te mos kishte pengesa, do te kishte me shume monotoni. Kur arrime ti tejkalojme pengesat e ndjejme vetvehten me te lumtur, e cmojme jeten me shume...

L

loku durres

Guest
Ste len zoti rahat....

gangsterja

Primus registratum
Nuk kam c'te them qe c'do gjerat qe i kemi lene pa bere me i bo ne kete jete.Se jeta eshte aq e shkurter saqe ne nuk i japim hall sesi kalojne vitet.Jeta eshte nje fontane e kerkuar
dashuri udhe qe s'ka te mbaruar.