Jeni Ne Terezi ???

A

Adami

Guest
Re: Jeni Ne Terezi ???

Mire se erdhe gjenerali.Eshte kenaqesi kur lexojme nje postim tendin ne lidhje me IRC /pf/images/graemlins/smile.gif

Ok, ajo IP perdor porten 3128 ngaqe sinjali ne shqiperi eshte mut.Te dy ne e dime shume mire qe ajo porte eshte e destinuar per Proxy dhe ska shance qe te lirohet si IP, pervec se te behen BOPM OFF.Pra e pamundur.
Besoj se kaq mjafton si pergjigje nqs do te shikosh anen e te vertetes, e nqs jo atehere te kerkoj falje per sqarimin.

GJENERALI

Primus registratum

po Adami,ju i dini me mire se une keto punet e portave po si do i jepni zgjidhje kisha hall une /pf/images/graemlins/wink.gif Une thjesht per te fol me ndonje shok hyj,dhe se kam problem,por ka edhe te tjere me ate IP.Ndoshta ka 1000 chatiste,ose me shume... /pf/images/graemlins/wink.gif

A

Adami

Guest

Se besoj te kete zgjidhje per sa kohe qe eshte ajo porte dhe me te vertete me vjen keq. :shrug:

GJENERALI

Primus registratum

ok vllai,po na mbaj ne kontakt te pakten:Ka rene ndopak niveli i chatistave? :shrug:

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] ok vllai,po na mbaj ne kontakt te pakten:Ka rene ndopak niveli i chatistave? :shrug: [/qb]
Kontakto AlbTelekom dhe sqarohu pse lejne te tilla linja qe futesh ti ne rregull dhe mund te futen dhe 5000 te parregullt!

A

Adami

Guest

Gjenerali pyetja ishte per nje akill dhe tu dha pergjigja, sa per numrin e userve nuk ke pse shqetesohesh ti.Nejse se e dija qe da kaloje ne muhabet kopshti, sic e ke pasur zakon nder vite.Pra ngelet versioni i dyte i imi qe te te kerkoj falje per sqarimin qe te dhashe pasi ti nuk e meriton.

^^MIA^^

Forumium maestatis

adami edhe une kam ate ip. /pf/images/graemlins/frown.gif si tja bej qe me ate ip futesha direkte ne chat ndersa tani me duhet tre vjet per tu futur me albtelekomin.megjithate nese ajo ip eshte e bllokuar per arsye te rendesishme ska asnje problem. /pf/images/graemlins/smile.gif kalofshi mire

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga gucci:
[qb] adami edhe une kam ate ip. /pf/images/graemlins/frown.gif si tja bej qe me ate ip futesha direkte ne chat ndersa tani me duhet tre vjet per tu futur me albtelekomin.megjithate nese ajo ip eshte e bllokuar per arsye te rendesishme ska asnje problem. /pf/images/graemlins/smile.gif kalofshi mire [/qb]
rri or cun aty se je mire.e shef ti qe se mertiojme sqarimin neve /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Adami,qe ne 1991 sjam sjellur me si kalama kopshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]
Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] ok vllai,po na mbaj ne kontakt te pakten:Ka rene ndopak niveli i chatistave? :shrug: [/qb]
Kontakto AlbTelekom dhe sqarohu pse lejne te tilla linja qe futesh ti ne rregull dhe mund te futen dhe 5000 te parregullt! [/qb]
une perdor Albania On Line ne rradhe te pare.Ne rradhe te dyte u pa puna po iki ne Caffee Internet kur te kem dicka urgjente dhe po futem me Abissnet /pf/images/graemlins/wink.gif Rrofsh!

xhaxhi_eli

Primus registratum

Po AOL aq pemthyme eshte sa ne porten 3128 e le proxyn? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Merrini mer ne tel thojini te ndrroje noj porte /pf/images/graemlins/tongue.gif

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Po AOL aq pemthyme eshte sa ne porten 3128 e le proxyn? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Merrini mer ne tel thojini te ndrroje noj porte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po i rruhet atyre pse nuk hyjne robt ke albnetworku /pf/images/graemlins/laugh.gif je ne terezi ti plako ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif ihhiihi

GJENERALI

Primus registratum

ca lekesh paguan mer cun? une them qe AOL-it nuk i duhet fare a hyjme apo jo.neve ne chat /pf/images/graemlins/laugh.gif

xyzzy

Primus registratum

Me vjen keq ta filloj postimin tim te pare ketu, dhe me nje teme qe nuk ja vlen te besh 1rst my post, por duke u nisur nga mos korreksia e informimit te staff te Albnetwork dhe konkretisht IRCop te tyre, po jap nje info te vogel qe te sqarohen Normal User ose sic i themi ne Userat e Thjeshte. Dikush foli ankohu tek Telekomi dhe se fundi tek Albaniaonline, nuk dua te flas ne emer te Albaniaonline por dua te them se cdo gje qe u fol per te ishte genjeshter ose nje shaka per te mbajtur ne tension userat qe futen nga kjo ISP.

Sic mund te veni re tek IRCd Command egziston nje komande qe quhet SHUN kjo komande ndalon user e thjeshte te kryej cdo veprim pas lidhjes me serv dhe ne fund te MOTD user i bllokohet cdo commande cdo opsion qe ben te mundur lidhjen me dhomat /komandat /notice /whois, me nje fjale cdo gje eshte e heshtur per ate user. Vetem Admin't mund ti pergjigjet Serveri Ping.

psh. SHUN +Albnetwork@213.149.101.2 1m6w6h6s :Abusing! (abusing on Albnetowrk 1 mounth SHUN) Komanda supozohet se BAN do te mbahet per kohen 1 muaj,6week, 6hour, 6,sec. Mbajtja e IP ne kete komande eshte temporare, per nje kohe te shkurter por varet nga abuzimi gje per te cilen mund te shkoje dhe nje kohe me te gjate, gje per te cilen eshte dhe kjo IP ne fjale. Ketu me poshte jane dhe disa menyra te tjera per vendosjen e SHUN te nje IP

Syntax : SHUN <nickname> <time> :<Reason> (Shun the nickname for time)
SHUN +<user@host> <time> :<Reason> (Shun the user@host for time)
SHUN -&lt;user@host&gt; (Removes the SHUN for user@host)<br />SHUN (View the current SHUN list)
Example : SHUN +foobar@aol.com 600 :Spamming (Shuns foobar@aol.com for 10 mins for Spamming)
SHUN +foobar@aol.com 1d6h :Spamming (Adds a 30 hour SHUN)

Kjo pra eshte arsyeja perse Userat qe perdorin IP 213.149.101.2 nuk i mundesohen opsionet per te komunikuar ose informuar ne Albnetwork pas konektimit.

Shpresoj qe IRCop mos te jene kaq indiferent, ose te tregojne genjeshtra per ISP Provider keshtu e ashtu, Nqs do te tregojne se si eshte puna me ate IP se behen abuzime ose gjera qe nuk jane bazuar me rregullat e Albnetwork, jam per ate qe te merren masa sic jane marre, por eshte e drejta e nje user te rregullt te Albnetwork qe te informohet.
Shpresoj dikush ketu te jete sqaruar.

--Albano

xhaxhi_eli

Primus registratum

Closing Link: Darling-Boy[213.149.101.2] (User is permanently banned (Open Proxy found on your host. Please visit www.blitzed.org/proxy?ip=213.149.101.2 for more information.)

Ky nuk eshte nje mesazh SHUN-i
Por mesazhi qe nxjerr proxyscanner per ate IP, e cila po ta konfirmoj prape eshte ne porten 3128. Pra nje open proxy.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Sqarim: Duke marre shkas nga ankesa e fundit, i hudha nje sy, dhe pashe qe ajo IP ishte ne SHUN. SHUN u hoq, kshuqe, nqs proxyscan sju kap /pf/images/graemlins/tongue.gif jeni te lire te chatoni.
Na e beni hallall /pf/images/graemlins/smile.gif po pa na e thene vete se gjejme /pf/images/graemlins/laugh.gif

xyzzy

Primus registratum

Porta 3128 nga Albaniaonline ka qene e hapur vetem per nje dite te vetme per arsye provash ose testi, kurse SHUN ka ndejtur per nje kohe 2/3 javore, gje per te cilen mora shkak te shkruaj ketu pasi pata shume kerkesa nga shume persona qe nuk mundeshin te futenin ne Albnetwork, Nuk e di me saktesi perse eshte ven SHUN me te drejte apo pa te drejte, por jam per ate qe sa here te kete abuzime te merren masat perkatese, por te respektohet afati mases se ndeshkimit dhe jo te ngelet ne harrese.

Tani duket cdo gje ne rregull si me pare dhe pa problem per futjen ne Albnetwork nga ip ne fjale.
dhe porta 3128 nuk eshte opened.

Flmn Elian, per intersimin tend.

--Albano

xhim_kopsa

Primus registratum

ej po gjenerali ju vika hakut juve....
hahahahahhahhahahahhahhhhhahahhahahahahahahahahaahhahaahahahhaahhaahahahahhahahahhahahahah ahahahahahahahahahahahahahaahahhaahahahahahhahaahhahahahahahahahahhahhahahahhahhhhhahahhah ahahahahahahahaahhahaahahahhaahhaahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahha ahahahahahhahaahhahahahahahahahahhahhahahahhahhhhhahahhahahahahahahahahaahhahaahahahhaahha ahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhaahahahahahhahaahhahahaha