Jane me te paedukuar femijet e sotem?!

ujku81

Primus registratum
Re: Jane me te paedukuar femijet e sotem?!

Nga asigjo pervec mamit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sec kam nje pershtypje se keshtu do jene dhe ata te mite. /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

<font color="blue"> I DUANI FEMIJET DHE I NDIHMONI

Femijet e sotshem do te behen civilizimi i se nesermes.Femijeve u duhet dashuria dhe ndihma qe ata te kene sukses ne jete.Femija nuk do te mbetet mire nese me ne fund nuk do te mbetet i pavarur dhe shume i moralshem.Sado qe te jete mbeshtetja e ndokujt ndaj femijes,femija nuk do te ekzistoje mire per nje kohe te gjate nese nuk i ndihmojne prinderit qe te beje hapat ne rruge kah ekzistenca.Degjoni se cka femijet ju flasin per jeten e tyre.Ne te vertet femijes nuk do ti shkoje mire pa dashuri.Shumica e femijeve kane begati te dashurise per ta kthyer.
</font> <font color="red"> "rruga deri te lumturia ka edhe dashuri edhe ndihme femijeve qe nga femijeria me e hershme,e deri te fundi i pjekurise" </font>

gurax

Pan ignoramus

Per te korrur prodhim pas nje viti, mbill oriz.
Per te korrur prodhim pas dhjete vjetesh, rrit peme.
Per te korrur prodhim pas njeqind vjetesh, eduko njerez.

Proverb kinez /pf/images/graemlins/laugh.gif

bona

Primus registratum

femijet nuk jane me te paedukuar sot mendoj une por jane prinderit te papergatitur te rrisin femije.
une besoj ne idene qe femija eshte pasqyre e prindit.

nje trend qe shikoj une ketu ne ny eshte vine familje shqiptare bejne gara kush te bleje shtepi me perpara ( qe esthe e gjitha borxh per 30 vjet) dhe nuk investojne tek femija : ushqim, rroba, dhome te vecante studimi, pajisje per te mesuar, kompjuter, lagje e mire qe do te thote shkolle e mire. mami e babi bejne nga dy pune dhe femijet i rrit rruga.
kaq per tani

bona

Primus registratum

gurax

e lexova me vonese kete shkrimin tat , ashtu eshte tamam si e the ti.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nuk mendoj se jane femijet e sotem me te paedukuar, por jane prinderit me ne ankth. Duke pare qe shoqeria feminore mungon, mundohet ti jap femise sa me shume edhe pese s'e meriton.
Rregulli i pare i nje edukate si nga prinderit eshte rrespekti per me te medhenjte dhe kete jane vete po mesuesit qe e humbasin duke lejuar qe femijet ti therrasin ne emer.

Nuk ka me zonja mesuese... por peppina, franchina e blla blla....

Po shkojme drejt degjenerit!

shefki

Papirus rex

aurrel, fjala "edukazion" do te thote " arsim" ne shqip ,s'e kuptoj c'do te thote "invadent" si mund ta pershkruash kete fjale,te lutem?!

Cleopatra

Forumium praecox

Jo jan prinderit....
grin.gif

gangsterja

Primus registratum
Nje te rrahur e don prindi pastaj femijes me ia shkul veshet e mos te flase fjale banale.Meqe eshte akoma i vogel dhe nuk e kupton,duhet shume kujdes.