jam kosovar

misterdavi

Primus registratum
jam kosovar

kerkoj nje vajze nga shqiperija per qellime martesore jetoj ne zvicerr
dhe kam dokumenta te rregulluara
me pelqejne shume vajzat nga shqiperia f

Guest
Re: jam kosovar

mos te duket gje AF si agjensi martesore ty o?!
Po pse mo shteruan cucat apo cikat e kosoves trimereshe, me gjoksin plot me lesh dhe ... kerkon cupke skipetare ti o? Po ju andej jini dhe konfederate bre, kini me bollek?
degjo plakun ti mo trim...
Ore kreshnik se mos e do per prostutucion, shiko se qinito kemi edhe ne.
te ta them keshtu fshehurazi, dmth ne vesh me sa eshte pazari, andej nga katundi juaj, se kemi nja tre moldave, po per ty, ju fusim nga nje pashaporte fallso, jo mesojme dhe himnin e kosoves trime permendesh dhe ...
per pazarin mos harro te me shkruash, dhe ... ki parasysh jam dore e pare une.

P.S.: se mos je pe te UDB-se ti ore, dhe ... kerkon te na prishesh rendin ne AF?

bobo

marksist-enverist

mbase e ka pa tkeq!, mu nduket cun me seder,mister...!!?,lere te flas...,ec mister sqaroje muhabetin!!?
do nuse, nga Shqiperia,po me...?!!

Guest

ore ... e ka seriozisht e kuptoj une, por c'eshtja eshte teper e koklavitur.
Si fillim kryeministri i AF duhet te parashtroje kanidaturat per nuse, por pasi ato vete te kene shprehur deshiren e tyre.
Se dyti, duhet bere nenshkrimi i kontrates nepermjet pales se AF dhe ... krushqve nga ana e dhenderit.
Se treti, pas nenshkrimit dhe njohjes se te gjithe deputeteve te AF me situaten, marreveshja hidhet ne parlamentin e AF per shqyrtim, ku mbizoterojne dy parti ajo e "rezistences" dhe ajo e "anti rezistences".
pasi miratohet edhe nga kuvendi, ateher populli i AF njihet me dhenderin.
Keshtu na e kerkon kushtetuta, jo po na vjen shume keq, ligjet duhen zbatuar.
Se ja e do per prostitucion, c'do t'i themi popullit pastaj, d.m.th. ne perfaqesuesit e sa e sa miliona skipetareve te shperndare neper vrimat e pafundme te globit, do te mbajme nje pergjegjsi kaq te madhe para brezave te ardhshem ... do te vijne; nje pergjegjesi te atille, ... as pse zgjati e po zgjat periudha e tranzicionit per kaq shume vjet ne shqiperi, nuk e ka.
Ore tani te flasim cilter me vellezerit tane kosovare, ne ne paresi dakord jemi se fundja na duhen e ca semafore nga zvicra se italine e greqine ne po e mbajme me semafore; por ... ceshtja eshte pse pikerisht te jete skipetare. po le ta thyejme edhe neve traditen njehere, por jo ligjet, le te dergojme nje skipetare te huazuar. Ore po te me besoni bre, pazari pazar eshte.

jula

Primus registratum

Hahahahahaahaaaaa, c'numer ky: qe ne postim te pare...pse mo, s'ka rradhe fare ketu?

pertejdhnjak

Primus registratum

ky eshte nje problem sublimitiv qe denigron ne ambjente konjuktorale dhe ne aparence duket teper lokoshent,innit???keep it real!!!!!!!!!!!

Guest

Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] ky eshte nje problem sublimitiv qe denigron ne ambjente konjuktorale dhe ne aparence duket teper lokoshent,innit???keep it real!!!!!!!!!!! [/qb]
plotesisht ta mbeshtes mendimin.
jo po nuk duhet te tallemi me ndjenjat humanoide te vellezerve tane. keshtu e ka dashuria.
jo po kuptomeni drejt...
le te nisin procedurat: te interesuarat te paraqesin kanidaturat!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Per kurjozet e AF-se /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qinito i thone celularit keta greket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qinis i thone trafikut dhe ketu ne AF nuk eshte match.com se late nam /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.C'dokumenta kishte ky i uruari more, dokumenta malli te garantuar firmuar CE /pf/images/graemlins/laugh.gif , apo eshte i vulosur si mish i kontrolluar nga Sanitaret Vullnetare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika perfundimisht se ju te kepusni kosat nga te qeshurat.

P.s.Mbyllni kete temen se eshte e turpshme.

Guest

kjo teme eshte llaftarisht madheshtore.
e me i lumte tastiera krijuese trimit nga kosova, ... na parashtroi kete "teme".
do nisim nje Qninis online neve, ajde do ta bejme AF qender moderne "tregetie".
tema te lihet e hapur.

pertejdhnjak

Primus registratum

hey misterdavi!wake up bre burre!!Akoma nuk e di ti qe megjithese flasim gati te njejten gjuhe nuk jemi shume

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Per kurjozet e AF-se /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qinito i thone celularit keta greket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qinis i thone trafikut dhe ketu ne AF nuk eshte match.com se late nam /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.C'dokumenta kishte ky i uruari more, dokumenta malli te garantuar firmuar CE /pf/images/graemlins/laugh.gif , apo eshte i vulosur si mish i kontrolluar nga Sanitaret Vullnetare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika perfundimisht se ju te kepusni kosat nga te qeshurat.

P.s.Mbyllni kete temen se eshte e turpshme. [/qb]
:lol: :thumbsup:

erisa

Primus registratum

ej o ju shqiptare te shqiprise po na qisni bojen ...po tregoheni tamam te trashe sidomos ky kok tuli Id qe i duket vetja i zgjute duke share te tjerët.Mos te kerkoj gje ndihme ty ai ??c'dreqin te ka bere qe tja shash gjithe kombesin .Pastaj fundja po te kerkon gje dashnoren tende ai ty??
Hik ne ndonje teme tjeter se nuk je per ktu o vlla .
Juve te tjerve ju vjen inat se e kerkoj tull ai´jo si ju tjeret qe duhet tja u qisim me grep ?

KATALLANI

Primus registratum

o plako t'vafte mbare te gjesh nusen nga shqiperia. te pakta jan ato qe martohen ke kosovar si puna jote (no offense).Nderi ne rradhe te pare. nese me kupton. :devil:

assassino26

Primus registratum

Se mar vesh pse u revoltute kaq shume me kete cunin nga Kosova.Tallje ironira te kota,qe jo vetem sme bene per te qeshur,por per me teper me vune ne siklet.Dakort,nuk eshte Af agjensi martesash,por nuk eshte as shesh poshterimi per pjesen tjeter te shqiptareve qe jetojne matane kufijve.Me teper me vjen habi nga postimet e disa kokave te Af-se ketu,qe duhet te ishin shume me te matura

xhaneto

Primus registratum

ore po nuk je i zoti ti qe te gjesh nje nuse
pa e kerkuar ne internet :lol:

kapedani

Primus registratum

Kerko tare kerko se ne mos nuse nji dashnore ka per te dale,ka feçka ktu sa te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pulave ju ka hije te kakarisin vetem ne kotec.