Re: jam fitues i $1,000,000.00 dollareve
Ka rreth 5 vjet (te pakten sa e di une) qe qarkullon kjo metode ne forma te ndryshe.
Ne fillim ishte versioni i nje vajze te nje pasaniku afrikan, qe ja kishin vra baben ne luften civile e donte te transferonte parate ne nje llogari banke evropiane /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per kete arsye, personi qe merte mail-in ishte njeriu i besuar /pf/images/graemlins/rockband.gif dhe nese pranonte te ndihmonte merrte 25% te 16 milion dollareve pasi te transferoheshin ne llogarine e tij.
Nese pranoje, te vinte nje mail i dyte qe kerkonte informacion me te detajuar e deri sa arrinte ne ate pike, ku te kerkojne nje shume parash per te paguar avokatin afrikan /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te sh'bllokonte parate ne "banken afrikane".
Tani po me kujtohet qe para nja 5 vitesh dola qe isha trashegimatri i nje pasaniku afrikan me te njetin emer si mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shkova para pasqyresh e konstatova qe perveç flokeve, nuk kisha gjo tjeter te zeze ne trup /pf/images/graemlins/laugh.gif (mos me doli qe jam brun ketu /pf/images/graemlins/tipsy.gif).
Keshtu qe llogjika ishte e thjeshte, gjyshja s'ja kishte dredh gjyshit me nonji afrikan qe une te isha trashgimtari i tij /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zhgenjimi ishte i madh se nuk perfitova dot ka pasuria "gjyshit" tim afrikan /pf/images/graemlins/laugh.gif po ne te njeten kohe u gezova kur konstatova qe nuk e kishim perzi gjakun me kontinentin fqinj ne fisin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif