Life_Style
Forumium praecox
Roman Abramovich nuk pëlqen të jetë i dyti dhe për këtë mund të pyesni nënte trajnerët që ka ndërruar gjatë epokës së tij te Chelsea por në diçka duhet të pranojë se nuk është më i miri. Miliarderi rus, i njohur edhe për pasionin e tij për jahtet super-luksoze, duhet të pranojë se jahtin më të mirë të të gjitha kohërave e zotëron presidenti i Manchester City,Sheik Khalifa bin Zayed bin Sultan al-Nahyan, jahti i të cilit kushton rreth 390 milionë sterlina dhe është jahti më i madh në planet.
"Eclipse", jahti i Abramovich, ka qënë lider për tre vjet rresht por tani duhet ti hapë krahun atij të sheikut, i quajtur Azzam, i cili është 16,5 metra më i gjatë.
Mega-Jahti 180 metra i gjatë është prodhuar nga kompania "Yachts France" dhe i përket presidentit të Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Emirit të Abu Dhabit, vëllai i presidentit të City-t, Sheik Mansour.
Aty mund të gjeni gjithçka ka në tokë përfshirë edhe pistë për dy helikopterë, xhakuzi dhe çdo gjë tjetër luksi që kërkoni.
"Eclipse", jahti i Abramovich, ka qënë lider për tre vjet rresht por tani duhet ti hapë krahun atij të sheikut, i quajtur Azzam, i cili është 16,5 metra më i gjatë.
Mega-Jahti 180 metra i gjatë është prodhuar nga kompania "Yachts France" dhe i përket presidentit të Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Emirit të Abu Dhabit, vëllai i presidentit të City-t, Sheik Mansour.
Aty mund të gjeni gjithçka ka në tokë përfshirë edhe pistë për dy helikopterë, xhakuzi dhe çdo gjë tjetër luksi që kërkoni.