Ja si duket kur rrufeja godet në oqean

Universal

AnonymouS
Shikojeni videon ku tregohet momenti kur rrufeja godet plazhin në Florida.
Videoja është filmuar nga Clint Blevins në plazhin e Dejtonit, dhe kjo tregon fuqinë e pabesueshme të rrufesë.
Të njëjtën ditë, një djalë u plagos rëndë nga një rrufe në të njëjtin plazh B lajmi
 

Airbourne

Papirus rex
Thone qe alumini temperaturen e shkrirjes e ka <relativisht> te vockel, apo lengezohet ne 660 °C,bakri ne 1084,hekuri apo qeliqet ne 1538 GRADE,ndersa per drunjte nuk e di.


Naten e mire.
GriechenlandBrand1.png GriechenlandBrand4.jpg GriechenlandBrand6.jpg GriechenlandBrand10.jpg
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
A e dini se rrufeja eshte simbol i sistemit nervor te njeriut me baze neuronet?!

A e kuptoni se cfare eshte ZOTI dhe cfare eshte Njeriu?!


El (the electric lady)
 
Top