Ja pse feminizmi eshte kancer dhe shkaterron femrat

olofssonlarstony

Forumium praecox
Përshëndetje Z. dhe znj
Numri im (whatsaap) : +46705117485
Ju lutem, më lejoni këtë publikim në grupin tuaj për të ndarë dhe zgjeruar shërbimet tona mbështetëse.
Ky mesazh ka për qëllim individët, bizneset e varfra, bujqësore ose bizneset e tjera dhe të gjithë ata që kanë nevojë për një hua të veçantë për të rindërtuar jetën e tyre.
Keni nevojë për kredi me para midis individëve që variojnë nga 20000 € në 5.800.000 € me një normë interesi shumë të ulët prej 3% në vit midis individëve
Për të përballuar vështirësitë financiare të ditës për të dalë më në fund nga ngërçi që provokojnë Bankat dhe institutet financiare, me refuzimin e aplikacioneve tuaja për kredi ose norma shumë të larta.
Unë jam një individ i ekspertëve financiarë suedezë që janë në gjendje t'ju bëjnë një hua në shumën që ju nevojitet dhe me kushte që do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë dhe do t'ju lejojnë të realizoni projektin tuaj.
Këtu janë fushat në të cilat unë mund t'ju ndihmoj:
* Kredi Financiare
* Kredi hipotekore
* Hua për investime
* Auto kredi
* Borxhi i konsolidimit
* Linja e kredisë
* Hipotekë e dytë
* Shlyerja e kredisë
* Hua personale
Ju jeni mbërthyer, ndaluar dhe nuk keni favor të bankave ose më mirë keni një projekt dhe keni nevojë për financim të kontaktoni me mua tani në 0705117485 ose më lini mesazhin tuaj
Adresa ime e emailit: per.larsen.capital@gmail.com

Eléonoré

Valoris scriptorum
Varet Aimilius se cfare kupton ti me fjalen feminizem.

Me thuaj cfare eshte qe te te them ne se jam!

Per mendimin tim nje feministe eshte nje grua apo femer e cila tregon hapur pavaresine e saj nga bota shoviniste mashkullore. Ne varesi te meshkujve qe e rrethojne ajo adapton sjelljet e saj ne nje menyre te tille qe ato te mos keqkuptohen apo keqinterpretohen.

Eshte jo vetem normale por e domosdoshme qe ajo te vishet me nje petk metamorfoze qe i pershtatet situates.

Sjellja e saj ndaj te atit, te birit, te vellait, te shokut, te mikut, te nje te panjohuri, te partnerit te punes dhe partnerit te jetes duhet te jete sa e njejte aq edhe e ndryshme.

Une nuk do te lejoja do ke do te me hapte deren e makines apo te me mbante valixhet apo te me lejonte te kaloja para tij ne nje dere rrotulluese. Nuk do te lejoja kurre nje mik apo shok apo qofte edhe nje te panjohur ne aeroport me te cilin mund te shkembeja dy fjale te paguante kafene time apo nje pije te lehte freskuese.

Ne qofte se ne nje tavoline mbushur me shoke e miq dikush do te dilte vullnetar te paguante tavolinen kete do t'a lejoja vetem ne qofte se heren pasardhese do te isha une ajo qe do te bente dicka te tille.

Te gjitha keto sjellje jo vetem qe e vene nje feministe ne nje pozite barazie por mbi te gjitha ato e vene ate ne poziten e mungeses se borxhit ndaj dikujt qe mund te kete nje pretendim te tille. Ne sjelljet me meshkujt nje feministe duhet pike se pari te mbroje jo vetem veten por edhe mashkullin nga TUNDIMI.

Sinjalet duhet te jene te qarta. Ajo nuk ka interesin me te vogel te ty. I vetmi interes mund te jete i natyres sociale, qe ka te beje me nje shkembim kalimi kohe te mire rrethuar me njerez te mire.

Kjo sjellje gjithashtu duhet te shoqerohet me nje veshje qe i pershtatet situates.

Sjelljet me koketeri femerore, ndryshe nga feministe, mund dhe duhet te perdoren vetem ne ato raste kur nje femer sheh dike i cili i ngjall interes me te madh se sa thjeshte shoqeri. Sjelljet mund te jene me joshese, me provokuese dhe te zhveshura nga nje lloj "kllaunizmi" qe mund te vinin ne rrezik te qenit "sexy".

Sigurisht une nuk do te vija topin e kuq te kllaunit ne maje te hundes ne qofte se do te doja te shkoja ne krevat me nje mashkull qe do me ngjallte interes.

Keshtu urdheron Allahu!

El