JA NA ERDHI VITI I RI, SA JAM E GEZUAAAAAAAAAAR
Tani po afrohet Viti i Ri. Une per here te pare do ta festoj pa familjen time, sepse ndohem me studime ne Suedi. Ketu ku jam une te gjithe flasin vetem per Krishtlindjet dhe mezi po i presin. Ne shqiptaret festojme Vitin e Ri. Ndaj dhe pyetja ime eshte cfare gatuani per Vitin e Ri?
Kam pershtypjen se kraina te ndryshme kane gatime te ndryshme.
Po filloj me familjen time. Mami gatuan meze te ndryshme ku futet djathi, patatet, mishi, veze e zjere, salca te ndryshme, gogozhare(sa me ka marre malli) dhe gjera te tjera qe nuk i mbaj mend tani. Ajo qe eshte tipike mendoj une per ne nga Gjirokastra eshte persheshi me gjel deti. Pastaj kemi bakllava dhe kadaif, ndonjehere dhe torte.
keto me erdhen ne mendje tani.
Shkruani dhe ju per kuzhinen e Vitit te Ri. Eshte ajo e njejte ne te gjitha familjet shqiptare? :wave:
Tani po afrohet Viti i Ri. Une per here te pare do ta festoj pa familjen time, sepse ndohem me studime ne Suedi. Ketu ku jam une te gjithe flasin vetem per Krishtlindjet dhe mezi po i presin. Ne shqiptaret festojme Vitin e Ri. Ndaj dhe pyetja ime eshte cfare gatuani per Vitin e Ri?
Kam pershtypjen se kraina te ndryshme kane gatime te ndryshme.
Po filloj me familjen time. Mami gatuan meze te ndryshme ku futet djathi, patatet, mishi, veze e zjere, salca te ndryshme, gogozhare(sa me ka marre malli) dhe gjera te tjera qe nuk i mbaj mend tani. Ajo qe eshte tipike mendoj une per ne nga Gjirokastra eshte persheshi me gjel deti. Pastaj kemi bakllava dhe kadaif, ndonjehere dhe torte.
keto me erdhen ne mendje tani.
Shkruani dhe ju per kuzhinen e Vitit te Ri. Eshte ajo e njejte ne te gjitha familjet shqiptare? :wave: