Ja fotot nudo të Kate Upton që rrodhën në internet (Foto)+16

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiKate Upton ka qenë një nga yjet viktima të sulmit të hakerëve, fotografitë e të cilës janë publikuar në internet.
Bukuroshja ka konfirmuar se fotot lakuriq të cilat janë bërë hit nëpër faqe të ndryshme në rrjete sociale, janë të saja, por ka nënvizuar se personi i cili i ka publikuar këto foto do të ndëshkohet.Ndërkaq në albumin e saj ndodhen qindra fotografi të cilat janë shumë eksplicite, si dhe disa video xhirime të cilat Kate i ka bërë me të dashurin e saj, Justin Verlander, yllin e bejsbollit.E për këtë ajo ka angazhuar avokatin e saj, i cili ka thënë që kjo është shkelje e privatësisë së klientes së tij, ndërsa personi i cili e ka bërë këtë do të ndëshkohet me ligj. Ai po ashtu ka kërcënuar të gjitha ata që tani e në të ardhmen do të publikojnë ‘materiale ilegale’.

 
Top