Ja dhe nje kerkese per aop

SR_City

Primus registratum
Ja dhe nje kerkese per aop

Pershendetje admin te albnetwork kjo eshte kerkesa e 2-te qe po ju bej per aop. Se kuptoj pse e keni kaq te veshtire te jepni aop un jam nje user qe e frekuentoj rregullisht chatin dhe minimumi 7 ore ne dite po marrin aop ca qe sja kane haberin fare dhe qe e frekuentojne chatin shum pak. Shpresoj te me ktheni nje pergjigje. Ja kalofshi sa me mire. Respekte pet te gjithe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum
Re: Ja dhe nje kerkese per aop

Po jam dakort ta marresh aop.
Edhe une si frekuentues i rregullt i chatit e kam ndjekur djalin ne fjale dhe mund te jap pershtypjet me te mira.

Faleminderit per mirekuptimin!

P.S. Plako ai robi qe e ka ne dore ket pune e ka nickun Capuni, po ka ca dite qe s'ka ardh ne pune se ka gjyshen semure... Keshtu qe taksirat sa t'vije do durosh icik..

SR_City

Primus registratum

Po do durojme o vlla si thone i duruari i fituari. Po te shohim sa te fituar do dalim /pf/images/graemlins/laugh.gif

SR_City

Primus registratum

Abababa me paskan harruar fare /pf/images/graemlins/frown.gif . Po te pakten me jepni nje pergjigje ta di dhe une e marr apo jo aop. Respekte te gjitheve nga SR_City.

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Abababa me paskan harruar fare /pf/images/graemlins/frown.gif . Po te pakten me jepni nje pergjigje ta di dhe une e marr apo jo aop. Respekte te gjitheve nga SR_City.

[/ QUOTE ]

PRIT 2007! se per 2006 nuk na dhe ndonje gje te bukur ne CHAT /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

SR_City

Primus registratum

PRIT 2007! se per 2006 nuk na dhe ndonje gje te bukur ne CHAT /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]Se mos kerkove ti dhe ste dhashe un asgje /pf/images/graemlins/tonguee.gif . bejeni zemren gure qe ta nisim vitin e ri mbare mos ta nisim ters. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Ta kisha un ne dore jo ty por dhe Llozit qe meson ja jepja aop. /pf/images/graemlins/grin.gif

ssssssss

Primus registratum

kot e keni per aop...vazhdoni me ankesa jo ka me pak e me shume se per ta mor keni /pf/images/graemlins/wink.gif mos e rruni

SR_City

Primus registratum

Ore un them qe te ma japin vete aop se di dhe menira te tjera vllai po nuk dua ti perdor. Hajd ja kalofshi mire dhe GEZUAR FESTAT.

ALTIN

Primus registratum

Qenka trashur muhabeti ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ssssssss

Primus registratum

sr city me degjo mua ...mos vazhdo me budalliqe dhe me "presione" /pf/images/graemlins/wink.gif

SR_City

Primus registratum

ahahahahhahahah.Jo mor vlla jo se shaka ishte /pf/images/graemlins/tonguee.gif~.

SR_City

Primus registratum

He mor spo me kujton njeri papapapa. Erdhi 2oo7 dhe une pa aop /pf/images/graemlins/frown.gif sju vjen pak zorr nga vetja /pf/images/graemlins/tonguee.gif . E kane marre aop ca qe as komandat nuk i dine dhe spo e marrim ne megjithate ju e dini. kalofshi mire allllllll bye

Timi

Valoris scriptorum

Sr_city ta them ty edhe per te tjeret. Ne albnetwork nuk merret acces vetem sepse nje din komandat por shikohen edhe gjera te tjera. Gjithashtu edhe kerkesa jote merret parasysh nga Sop. Mirupafshim e tema mbyllet...