Ja cilat janë prapanicat e yjeve më të mira në botë!? (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
1b01cdeedc23825e554b8bd0e2406765.jpg

Yjet si Jennifer Lopez, Kim Kardashian, dhe Nicki Minaj dinë si të paraqiten para kamerave, prapanica është gjithë ajo që ato mbajnë nga prapa. Për këtë arsye këtu mund ti shikoni prapanicat më të famshme të të gjitha kohërave.
Kim Kardashian

Duke pozuar në mënyra shumë seksi për Kanye West, ylli i “reality show” ka bërë foto në Tailandë në mars të vitit 2014, duke treguar prapanicën shumë seksi. Kim Kardashian!!!

kim-kardashian_1293.jpg

Nicki Minaj
Pas shumë viteve duke shfaqur të pasmet e veshur në veshje të ngushta, Nicki Minaj vendosi që në vitin 2014 ta tregojë prapanicën më shumë në videokilin e saj “Anaconda”. Ajo ka thënë, “Nuk më duket skeptike, është gjithçka në rregull, mendoj dhe këtë e kam thënë edhe më herët prapanica nuk më definon mua si person”.

nicki-minaj.jpg

Rihanna

Ajo e ka tortën, por nuk mendon ashtu!. “Më mungon prapanica, ajo vetëm është më është zhdukur” ka thënë ajo tek Harper’s Bazaar në vitin 2012. “Nuk kam ide tani për tani, por ajo nuk po duket ne potencialin e duhur tani, duhet ta rikthej prapanicën e vjetër përsëri”.

rihanna1_7675.jpg

Iggy Azelea

Reperja e famshme thotë që nuk ka lejuar të vesh çdo gjë, ajo ka thënë, “Pantallonat e mi janë qkyer tre herë në skenë, të tri herët kam tentuar të vesh pantallona origjinal, ka shkuar tmerrësisht keq”.

iggy-azelea.jpg

Beyonce

“On The Run tour” me Jay Z, ajo në skenë ka paraqitur prapanicën në një parë bikini. Kështu duke treguar të pasmet e saj marramendëse, por ajo ka thënë që nuk është shumë krenare për këtë.

beyonce1.jpg

Jennifer Lopez

Pa dyshim mbretëresha e prapanicës. Në vitin 2014 ajo ka shpërthyer me paraqitjet e të pasmeve të saj, kështu duke treguar që prej se ishte e vogël edhe familjarët I kishin thënë “Jennifer ti ke një prapanicë shumë të madhe”.

jennifer-lopez1.jpg

Lady Gaga

Nëna në shokë Gaga ka treguar në Graham Norton Shoë në vitin 2014 së nëna e saj ishte e mërzitur kur ajo ka vendosur një pirsing në hundë, ndërsa Gaga i është përgjigjur “Me t‘vërtetë mami!! Unë jam lakuriq në çdo revistë, kam pasur prapanicën jashtë që nga viti 2007!"

ladygaga.jpg