Ja 1 teme per PNL ktu, t'i shtohet lezeti forumit

qershia

Primus registratum
Re: Ja 1 teme per PNL ktu, t'i shtohet lezeti forumit

tu qepemi kodrave e maleve, t`i bejme ato me pjellore se vete fushat

Qershia duke iu qepur Djepit!

Djep

Forumium maestatis

Eh ca qershie keqe je ti.
Tani ke fillu me dal me m'gjujt ene ka Petro Nini e? Mir-mir, ti e ke m'rregul, po dije qe jom cun me pretendime un.

Petroninsja

Primus registratum

Djepo ene nje vote tjeter qe ketu
Petrosexy shkolla me nom, po bejme si ata republikanet ne fushatat elektorale tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Dashuria , kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos mbetesh 1...

Le_Routard

Forumium maestatis

Mjes Petroninsa! /pf/images/graemlins/smile.gif

atena

Primus registratum

mjes Petroninsa.
une kam nje sugjerim per krijuesin e forumit te petroninsave:qe mne qofte se ka mundesi (po dhe me ndihmen tone) me nje modul rregjistrimi te behet e mundur kekimi dhe komunikimi i te gjithe ish-petroninsave.
jemi shperndare pak neper bote po kthehemi ndonjehere ne memedhe dhe mua do me pelqente te ritakoheshm.
c'thoni ju?

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb]po dije qe jom cun me pretendime un.[/qb]
po mir me daj, tina ae din pse gozhda para se te nulet n`derrase futet n`sapu iher masnej vrejet puna...??

ti c`ne kshu si pa takat m`dukesh sot, mos e ke hong t`gjif sapunin per gjathe qe s`ta ka met sikur ene icik sa me e laparos ate tartakut gozhde?

Djep

Forumium maestatis

qershie, shum e thell je ti mi moter. osh e vertet, ne pri katunit jena. ne me asoj gozhda e sapu rrogozhine, e kena gdhi e do e nrysna jeten.

po kshuna si gri sallat tina, jo fute gozhden m'sapu, a masanaj njule m'darras, tepelekun carap ma ke bo vallahi.
kaq thell sa i shpreh menimet tina, mytmi meve. ti po don me e bo tiron-durres me karroc me guzhneta. hypi mi goc furgonit, se osh mo "konveniente" pra mo...

b.k.

Primus registratum

A pranohen petroninsat e vjeter, apo ka ndonje limit kohe?

Per sa i perket vendit, une di qe ne londer jane me shumice, po beni nje ze nese gjeni ndonje nga Skozia.

Petroninsja

Primus registratum

O petrosexa, si jen i mer amon
milet i poshter sbeni nje aleanze per qamet
ne sduhet me pas dhe turp per origjininen tone se kuptoj, samiu o i ben faqet e bisedimeve si trashesise se luftes dhe paqja te Tolstoit ..
Jam shume e indinjuar ndaj jush skeni emancipim fare ndaj te shkuares hajt mo......
Po bej monolog me vetveten se sme ka ngel gje tjeter....
/pf/images/graemlins/frown.gif

CaSaBlAnCa

Primus registratum

Djep mbi Barrikada thx per infot rreth te rejave te shkolles lal

Anana

Primus registratum

Ej Petroninsa

Sa kohe keni ju qe e keni lene ate shkolle se s'pashe njeri te permendi ndonji karakteristike, si psh. Nikoja. E keni arritur Nikon ju? Qe nje profesor matematike prej Korce qe vishte tere vitin nji pale pantallona edhe qe ua nxinte jeten kalamajve.

b.k.

Primus registratum

niko aty eshte akoma me duket...

po irinin e kane perzene...

dhe thone qe bota nuk eshte e drejte /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Anana:
[qb] Ej Petroninsa

Sa kohe keni ju qe e keni lene ate shkolle se s'pashe njeri te permendi ndonji karakteristike, si psh. Nikoja. E keni arritur Nikon ju? Qe nje profesor matematike prej Korce qe vishte tere vitin nji pale pantallona edhe qe ua nxinte jeten kalamajve. [/qb]
EJJ PO XHUPIN BLU SI POLIC A E MAN MEND AHH?
KAM DEGJUAR QE NIKO PUNON NE MINISTRIN E E ARSIMIT,DHE PERGATIT TESTET PER PROVIMET NE UNIVERSITET......
UNE KAM BERE ME NIKON NE 98-99 MATURA 4/1......... /pf/images/graemlins/laugh.gif KAM PATUR NJE SHOK E IMITONTE TMERRESISHT BUKUR NIKON.....PETRO NINI KA QENE SHKOLLA ME KLAS QE MUND TE EGZISTOJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Anana:
[qb] Ej Petroninsa

Sa kohe keni ju qe e keni lene ate shkolle se s'pashe njeri te permendi ndonji karakteristike, si psh. Nikoja. E keni arritur Nikon ju? Qe nje profesor matematike prej Korce qe vishte tere vitin nji pale pantallona edhe qe ua nxinte jeten kalamajve. [/qb]
EJJ PO XHUPIN BLU SI POLIC A E MAN MEND AHH?
KAM DEGJUAR QE NIKO PUNON NE MINISTRIN E E ARSIMIT,DHE PERGATIT TESTET PER PROVIMET NE UNIVERSITET......
UNE KAM BERE ME NIKON NE 98-99 MATURA 4/1......... /pf/images/graemlins/laugh.gif KAM PATUR NJE SHOK E IMITONTE TMERRESISHT BUKUR NIKON.....PETRO NINI KA QENE SHKOLLA ME KLAS QE MUND TE EGZISTOJ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Putrako, te e katra 1 98-99 kam qene vete. Qekemi shok klase. Tani i bie t'na thush emrin e vertete.

Edhe xhupin nji blu te holle e kishte. Une se merrja vesh si svdiste ftohti me ate xhup.

mostro

Putraku

po pse mendon tia qe mua dhe ca te thereve na mbyti me 4,dhe kur erdh fundi na kaloi te gjitheve.... /pf/images/graemlins/laugh.gif mua me dhinte ajo e astronomis...
qe cunat vizatonin ne darrase nji ashu /pf/images/graemlins/wink.gif te madh dhe e quanin ylli bolar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

O putrako dhe ti te Petroja paske qen mor pis?I vit siper meje,megjithese une kam qen deri ne fund te nentor '98.Mbremjen e matures,matura 2000,se lashe.U ktheva se pa mu s'bohej /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Mire e the "pis"kam qene plot pucrra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif pucrra dashnie e kom fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mire e the "pis"kam qene plot pucrra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif pucrra dashnie e kom fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po tani Putrako te kan ik pucrat?

P.S. Edhe me pucra s'ishe keq... :rockband: