Ismailsat

Goc_Tirone

Primus registratum
Re: Ismailsat

Vals me shkrive /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fatmiri mua me ka dhen msim ne vit te pare edhe ishte 1sh fare. Na bente shum per te qeshur. Sa per pytjen a gjunte me shkumsa: PO!! Shum gallata ka pas me ate...tallej shum me ca rob /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me sa di un tani nuk esht me te Ismaili & esht drejtor i nje shkolle private. :wave:

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] glamdring une jam pak me e vjeter se ty /pf/images/graemlins/wink.gif dmth i bie te kem qene Matura 96 pavaresisht se 95 ka qene viti im i fundit ke Ismaili. Iness e kam shoqe te ngushte kurse Sailor e kam pasur paralel une kam qene A-ja ai B-ja. Shpresoj te ta kem shuar sadopak kuriozitetin. [/qb]
Eh o Eni, tani nuk e marr vesh fare kete pune! Nese ke qene ne '95, atehere e vetmja mundesi qe me njeh eshte nese ke qene nje nga ato 3-4 vajza me te cilat une shoqerohesha kur isha ne vit te pare te gjimnazit...

---

Po mundohesha te kujtoja zyshat e mia, ndonese eshte e veshtire, sepse nuk mbaj mend as lendet me, keto me vine nder mend:

Matematika - Natasha
Fizika - Ida
Letersia - Lumturia
Frengjishtja - Klementina
Historia - Gerta
Informatika - Linda
Gjeografia - Vera
Kimia - ?!?

Sllavicen, Fatmirin, Lidren, etj i kam njohur sepse kam pasur te bej me to, por mesim nuk kane dhene asnjehere.

Kur isha ne Shqiperia gjate veres mendova te shkoj dhe t'i beja shkolles nje vizite, por nuk pata kohe. U mjaftova qe e pashe nga makina kur po kaloja andej...

Eh vitet e gjimnazit!!!

Eni_883

Primus registratum

Qenka zgjuar prape tema po qenkeni shume te rinj ketu te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif . Glamdring ai postim eshte goxha i vjeter po nuk besoj se njihemi personalisht nga vitet e gjimnazit. Akoma se kam marre vesh ne cfare vitesh ke qene ti aty dmth cfare diference vitesh kemi bashke.
Pershendetje ju Ismailsave te tjere

eagle_eye_andi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vals:
[qb] Gati harrova, Lidren e kam takuar shume here ne nje shoqate bamiresie. Grua me shushke dhe me te humbur s'me kane pare syte ndonje here. Jam habitur kur kam marre vesh ca bishe ishte ne shkolle se kur une e takoja ne mbledhje nuk e hapte gojen fare. Psikopate femer! [/qb]
Siduket e harxhonte karburantin ne shkolle :devil:
Pastaj atje donte te dukej si engjellesha e presidentit :angel:

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Qenka zgjuar prape tema po qenkeni shume te rinj ketu te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif . Glamdring ai postim eshte goxha i vjeter po nuk besoj se njihemi personalisht nga vitet e gjimnazit. Akoma se kam marre vesh ne cfare vitesh ke qene ti aty dmth cfare diference vitesh kemi bashke.
Pershendetje ju Ismailsave te tjere [/qb]
As une nuk mendoj se njihemi, ndoese eshte pakez e cuditshme, sepse njohim njerez te perbashket, te pakten ne emra.

Une kam qene tek Ismaili nga 1995-1999. Vitin e pare e kam pasur paradite, dhe ne ato kohe shoqerohesha me shume me njerez te vitit te IV (deri sa u lidha me ata te klases sime), dmth matura jote pak a shume.

Nejse, nejse...

PS. Eshte gallate te shohesh qe pas 5 vitesh shkeputje nga Ismaili jane te njejtat mesuese/e dhe te njejtat probleme...

Yahel

Primus registratum

Heyyyyyyyy ...

Matura '99 ketu !!! Kam patur Lidren 4 vjet mesuese kujdestare ... besoj se ju mjafton per te mare me mend eksperiencen "klasore" :angel:

Te marin nje cope leter .... (shprehja e preferuar e Lidres)

Cheers

Yahel

P.S Genti te njoh tyve /pf/images/graemlins/tongue.gif

eagle_eye_andi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yahel:
[qb]

Te marin nje cope leter .... (shprehja e preferuar e Lidres)

[/qb]
Une e beja copen e letres gjithmone gati...me ka pas qejf zysha... /pf/images/graemlins/smile.gif

Yahel

Primus registratum

hahahahah ...

o ando ca klase ke qene ti? (B ose F)

Ne shtim te atyre qe kemi thene per kete mesuese ... do desha te thoja edhe nje gje tjeter. Gjate kohes qe kishim provim dhe te gjithe ishim te fokusuar ne tezen e famshme, Lidra bente praktike ne klase se si duhej te takonte delegacion e ardhshem shteteror duke e shoqeruar me nje te qeshur fallco. E kapa nje here mat ndersa po beja provimin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Well ... shit happens !!!

Cheers

eagle_eye_andi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yahel:
[qb] hahahahah ...

o ando ca klase ke qene ti? (B ose F)

[/qb]
Une kam qene Matura 2002, IV-A. vetem ne kemi pasur fatin te kemi firstin (nga fundi) per vitet 00/01 dhe 01/02 :smash:

Ali_DemsI

Primus registratum

Pershendetje nga MAtura 2003 brezi i pare i Profilizimit.Une jam GencI kam qene te e 4G me zyeshe Kujdestare Zana Maliqi