Ismailsat

Genta

Primus registratum
Re: Ismailsat

une kam qene te C-ja. Inat i kam patur te gjitha mesueset si zhaba ishin vetem griceshin. fatmirin nuk e kam patur si mesues, por kam patur Iden e fizikes, bobobobobo na tmerronte provime gati cdo dite, kishte qejf te rreshtonte katra ne regjister

Goc_Tirone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] une kam qene te C-ja. Inat i kam patur te gjitha mesueset si zhaba ishin vetem griceshin. fatmirin nuk e kam patur si mesues, por kam patur Iden e fizikes, bobobobobo na tmerronte provime gati cdo dite, kishte qejf te rreshtonte katra ne regjister [/qb]
Te C-ja eee? Ke pas gje ne klase Ermalin...Andrean etj apo e kam gabim? Me cilen klase ishte bashkuar C-ja mbas profilizimit? :wave:

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga PARANOID:
[qb] Ej o Ismailsa,una jom Besi,kom qene ke e IVa me duket (tashi po m duket si shume cudi qe po e mendoj).Drini e di se kush jom iher,ate Inessin me duket se e mor me mend se kush do jete.Po ti o sailor kush je ?Se sikur paske qene ke B.Na coni nai PM po te doni...ika un tani iher,se kom pune... [/qb]
O Beso kjo Iness ka qene ajo komshija qe ka pas Lenci mu perballe, anashs shtepise se Florit.
Ishalla e ma men se ke qene i vogel atehere!

Ndersa Sailor ka qene te nje B tjeter, jo te e jona!

Ec atu!
(Matura 98 ka lene shenja ne Internet /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] O Beso kjo Iness ka qene ajo komshija qe ka pas Lenci mu perballe, anashs shtepise se Florit.
Ishalla e ma men se ke qene i vogel atehere!

Ndersa Sailor ka qene te nje B tjeter, jo te e jona!

Ec atu!
(Matura 98 ka lene shenja ne Internet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
O Mandi me njihke mire ti mua. /pf/images/graemlins/smile.gif Vije gje te Flori dhe Lenci shpesh ti se edhe une te kam shume fytyre te njohur? Po ke qene i vockel atehere /pf/images/graemlins/tongue.gif Ka qene gje shok me ju ai cuni qe luan tek "njerez dhe fate"?
Ti Besi me duket se me ngaterron.. :rolleyes:

Genta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goc Tirone:
[qb]
Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] une kam qene te C-ja. Inat i kam patur te gjitha mesueset si zhaba ishin vetem griceshin. fatmirin nuk e kam patur si mesues, por kam patur Iden e fizikes, bobobobobo na tmerronte provime gati cdo dite, kishte qejf te rreshtonte katra ne regjister [/qb]
Te C-ja eee? Ke pas gje ne klase Ermalin...Andrean etj apo e kam gabim? Me cilen klase ishte bashkuar C-ja mbas profilizimit? :wave: [/qb]
ermalin e kam patur ne klase ndersa andrean jo, nuk e di se me cilen klase ishte bashkuar c-ja se une vajta te ajo klase kur ishte e profilizuar. Po ti te cila klase ke qene?

Goc_Tirone

Primus registratum

Un kam qene te F-ja Bambolina.
Sa te urte paskemi qene ne ismailsat..po me 3 faqe na ngeli tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LegallyBrunette:
[qb] Un kam qene te F-ja Bambolina.
Sa te urte paskemi qene ne ismailsat..po me 3 faqe na ngeli tema /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shkolle fakirash mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goc_Tirone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
[qb] Un kam qene te F-ja Bambolina.
Sa te urte paskemi qene ne ismailsat..po me 3 faqe na ngeli tema /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shkolle fakirash mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: shkoll si shpirt, more vesh? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Arber

Primus registratum

haha, sa e mora vesh qe ismailsat kane nxjerre koken ketu. Nejse, nuk e di une Genti kam qene te e 4-D matura 99. nejse, ismaili ka pas mesuesit me weird te te gjitha gjimnazeve.
Kala qe nuk ka nevoje per koment
Vera qe do bente pyll mbas shkolles
Ida qe fliste per shufra leshi
Diana qe ropi gjithe shkollen nga leket
Sekina qe vinte 10 vetem kur vinte kontroll nga ministria
Nazmia e Historise qe uleriste me nje theks katunari.

Nejse iku ajo kohe. Per ke me njeh une jam ne Salt Lake City, Utah.

Ju puth fort
Genti

Nevila_SGH

Primus registratum

pershendetje te gjithe Ismailsave kudo qe ndodhen(se pjesa me e madhe jane jashte atdheut,ketu perfshij edhe veten)Edhe pse po shkruaj pak si vone,me mire vone se kurre apo jo?Po na thoni njehere car brezash jeni,kur keni mbaruar se mbase njihemi.Si po ju shkojne punet tani,me shkollra mire?Edhe pse nuk ju njoh(te pakten keshtu mendoj)mund tju siguroj se ne Poloni ku studioj ka ismailsa,kjo tregon per nivelin e larte intelektual+per faktin qe ne jemi nje specie e rralle qe i rezistojme furtunave te kohes.Kaq kisha,ju uroj shume shendet,fat dhe suksese te metejshme ne jete.PS:BORN TO BE ISMAILSE!!une jam e 1999-2003.DO ZOBACZENIA A WSZYSTKICH!!

eagle_eye_andi

Primus registratum

Hi Ismailsa,
mbledhje brezash ketu e?
Une kam qene Matura 2002, 4a.
4 vjet te bukur kane qene,s'harrohen kollaj...
1 fatkeqesi mbaj mend ne ate shkolle: Lidra Meidani qe skam fjale ta pershkruaj...mgjse ska nevoje se duhet ta njihni te gjithe mire.

Na tregoni ca te reja ju brezi i ri...

Pershendetje brezit te vjeter si paraardhesit tane,

ANDi

Goc_Tirone

Primus registratum

Hi Ismailsa!!! Me ne fund qeka ber prap e gjalle kjo tema. Un jam 2003shi per vete. Ai komenti per Lidren esht shum i vertet..kujtimi me i tmerrshem nga Ismaili jan ulerimat e Lidres ne korridor! /pf/images/graemlins/tongue.gif Nejse...ju pershendes te gjitheve & na thoni ndonje gje...jo kaq te urte!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ardit33

Primus registratum

Hej,

Dhe une kam qene tek Ismaili. Do te isha matura a 1999, por vetem 2 vitet e para i bera aty (96 dhe 97), pastak ika tek cajupi, dhe pastaj ketu ne USA.

Nejse pershendetje te gjitheve Ismailsat, sidomos klasen A.

eagle_eye_andi

Primus registratum

[qb] ..kujtimi me i tmerrshem nga Ismaili jan ulerimat e Lidres ne korridor! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti paske pasur fat,sja paske degjuar krizat ne klase /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

:kiss: Hi Ismailsa...
Ja dhe nje tjeter ketu qe i shtohet rradhes se shokeve.Lidren dhe un e mbaj mend, po mesim sme ka dhene.
Kete vit qe isha ne Tirane e pashe qe ishte rregulluar shume mire dhe me verte ndjeva shume nostalgji,pasi kam kaluar shuuume kujtime te bukura me shoqerine time.Ismailsat mbeten Ismailsa,qe andej rrjedh inteligjenca e Tironess..
/pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Goc_Tirone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eagle_eye_andi:
[qb]
[qb] ..kujtimi me i tmerrshem nga Ismaili jan ulerimat e Lidres ne korridor! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti paske pasur fat,sja paske degjuar krizat ne klase /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Epo mbresat ti linte ajo, skishe nevoje te te jepte msim /pf/images/graemlins/smile.gif Akoma vazhdon Lidra te jet nendrejtoreshe aty? Ato nendrejtoreshat ishin si cafka, kurse drejtori ekstremi tjeter.
Po Edi i historis/gjeografis i ka dhen msim ndonjerit nga juve? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goc_Tirone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :kiss: Hi Ismailsa...
Ja dhe nje tjeter ketu qe i shtohet rradhes se shokeve.Lidren dhe un e mbaj mend, po mesim sme ka dhene.
Kete vit qe isha ne Tirane e pashe qe ishte rregulluar shume mire dhe me verte ndjeva shume nostalgji,pasi kam kaluar shuuume kujtime te bukura me shoqerine time.Ismailsat mbeten Ismailsa,qe andej rrjedh inteligjenca e Tironess..
/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
Edhe un e pashe Ismailin...bukur ishte rregulluar, e kishin zgjeruar goxha, vetem se u rregullua mbasi ikem ne. :shrug: Vetem per 1 gje me vjen gjynaf...tani qe e kan rregulluar na jane fshire ato te shkruajturat te muri i katit te 1, car poezish ka pasur aty...shpalosje talentesh!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: :thumbsup:

Vals

Primus registratum

A e ka patur njeri presor Fatmirin e matematikes? Une e kam patur per kater vjet ne nje shkolle tjeter. Desha te pyes a gjuan me me shkumesa ne ore te mesimit robve qe nuk e kane menjen. Kur isha ne shkolle therriste ndonje cun qe s'kishte mesuar, i bente ndonje pyetje dite te shtune (ca kulmi, shkolle te shtunes) dhe i thoshte: o rrote, s'paske mesu hic, paske pa Elektrik Blu gjithe naten mrome. SHif si te jane skuq syte si poc. :lol: :lol: :lol:

Vals

Primus registratum

Gati harrova, Lidren e kam takuar shume here ne nje shoqate bamiresie. Grua me shushke dhe me te humbur s'me kane pare syte ndonje here. Jam habitur kur kam marre vesh ca bishe ishte ne shkolle se kur une e takoja ne mbledhje nuk e hapte gojen fare. Psikopate femer!