Te C-ja eee? Ke pas gje ne klase Ermalin...Andrean etj apo e kam gabim? Me cilen klase ishte bashkuar C-ja mbas profilizimit? :wave:Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] une kam qene te C-ja. Inat i kam patur te gjitha mesueset si zhaba ishin vetem griceshin. fatmirin nuk e kam patur si mesues, por kam patur Iden e fizikes, bobobobobo na tmerronte provime gati cdo dite, kishte qejf te rreshtonte katra ne regjister [/qb]
O Beso kjo Iness ka qene ajo komshija qe ka pas Lenci mu perballe, anashs shtepise se Florit.Fillimisht postuar nga PARANOID:
[qb] Ej o Ismailsa,una jom Besi,kom qene ke e IVa me duket (tashi po m duket si shume cudi qe po e mendoj).Drini e di se kush jom iher,ate Inessin me duket se e mor me mend se kush do jete.Po ti o sailor kush je ?Se sikur paske qene ke B.Na coni nai PM po te doni...ika un tani iher,se kom pune... [/qb]
O Mandi me njihke mire ti mua. /pf/images/graemlins/smile.gif Vije gje te Flori dhe Lenci shpesh ti se edhe une te kam shume fytyre te njohur? Po ke qene i vockel atehere /pf/images/graemlins/tongue.gif Ka qene gje shok me ju ai cuni qe luan tek "njerez dhe fate"?Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] O Beso kjo Iness ka qene ajo komshija qe ka pas Lenci mu perballe, anashs shtepise se Florit.
Ishalla e ma men se ke qene i vogel atehere!
Ndersa Sailor ka qene te nje B tjeter, jo te e jona!
Ec atu!
(Matura 98 ka lene shenja ne Internet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
ermalin e kam patur ne klase ndersa andrean jo, nuk e di se me cilen klase ishte bashkuar c-ja se une vajta te ajo klase kur ishte e profilizuar. Po ti te cila klase ke qene?Fillimisht postuar nga Goc Tirone:
[qb]Te C-ja eee? Ke pas gje ne klase Ermalin...Andrean etj apo e kam gabim? Me cilen klase ishte bashkuar C-ja mbas profilizimit? :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] une kam qene te C-ja. Inat i kam patur te gjitha mesueset si zhaba ishin vetem griceshin. fatmirin nuk e kam patur si mesues, por kam patur Iden e fizikes, bobobobobo na tmerronte provime gati cdo dite, kishte qejf te rreshtonte katra ne regjister [/qb]
shkolle fakirash mi... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LegallyBrunette:
[qb] Un kam qene te F-ja Bambolina.
Sa te urte paskemi qene ne ismailsat..po me 3 faqe na ngeli tema /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: shkoll si shpirt, more vesh? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga un4given:
[qb]shkolle fakirash mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga LegallyBrunette:
[qb] Un kam qene te F-ja Bambolina.
Sa te urte paskemi qene ne ismailsat..po me 3 faqe na ngeli tema /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti paske pasur fat,sja paske degjuar krizat ne klase /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga LegallyBrunette:
[qb] ..kujtimi me i tmerrshem nga Ismaili jan ulerimat e Lidres ne korridor! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Epo mbresat ti linte ajo, skishe nevoje te te jepte msim /pf/images/graemlins/smile.gif Akoma vazhdon Lidra te jet nendrejtoreshe aty? Ato nendrejtoreshat ishin si cafka, kurse drejtori ekstremi tjeter.Fillimisht postuar nga eagle_eye_andi:
[qb]Ti paske pasur fat,sja paske degjuar krizat ne klase /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga LegallyBrunette:
[qb] ..kujtimi me i tmerrshem nga Ismaili jan ulerimat e Lidres ne korridor! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Edhe un e pashe Ismailin...bukur ishte rregulluar, e kishin zgjeruar goxha, vetem se u rregullua mbasi ikem ne. :shrug: Vetem per 1 gje me vjen gjynaf...tani qe e kan rregulluar na jane fshire ato te shkruajturat te muri i katit te 1, car poezish ka pasur aty...shpalosje talentesh!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :kiss: Hi Ismailsa...
Ja dhe nje tjeter ketu qe i shtohet rradhes se shokeve.Lidren dhe un e mbaj mend, po mesim sme ka dhene.
Kete vit qe isha ne Tirane e pashe qe ishte rregulluar shume mire dhe me verte ndjeva shume nostalgji,pasi kam kaluar shuuume kujtime te bukura me shoqerine time.Ismailsat mbeten Ismailsa,qe andej rrjedh inteligjenca e Tironess..
/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]