Ismailsat

master of puppets

Primus registratum
Re: Ismailsat

hehe...ja dhe nje ismails tjeter..vecse mesa pashe ju qenkeni paksa para meje,une jam matura 2002,e 4c
pershendetje ismailsave kudo qe jane

glamdring

Forumium praecox

Mireseugjete!

Matura 2002, huh? Na thuaj ndonje gje nga shkolla. Meqe paske qene tek IVC (njesoj si une) do kesh pas bere frengjisht. Vazhdon zysh Klemi te jape frengjisht? Ç'behet me zyshen time me te preferuar, Lumen? Nese do me duhej te zgjidhja 100 here nje person qe te me jepte letersine, 80% te rastve do ishte ajo...

Faktikisht, duhet te te kem pa te pakten gjate nje viti...

------------------------------------------------------------------------------

O Eni, nuk ma hoqe ate kuriozitetin ndonjehere se kush je tamam?!?

PARANOID

Forumium praecox

Ej o Ismailsa,una jom Besi,kom qene ke e IVa me duket (tashi po m duket si shume cudi qe po e mendoj).Drini e di se kush jom iher,ate Inessin me duket se e mor me mend se kush do jete.Po ti o sailor kush je ?Se sikur paske qene ke B.Na coni nai PM po te doni...ika un tani iher,se kom pune...

Eni_883

Primus registratum

Sa mire qenkan shtuar ca Ismailsa ketu.
glamdring une jam pak me e vjeter se ty /pf/images/graemlins/wink.gif dmth i bie te kem qene Matura 96 pavaresisht se 95 ka qene viti im i fundit ke Ismaili. Iness e kam shoqe te ngushte kurse Sailor e kam pasur paralel une kam qene A-ja ai B-ja. Shpresoj te ta kem shuar sadopak kuriozitetin.
Pershendetje te gjitheve :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ja dhe nje dore per vllain tim ketu :wave:

Familje kshu :angel: neve /pf/images/graemlins/laugh.gif e keshtu :angel: terheqim dhe shoqerine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga PARANOID:
[qb] Ej o Ismailsa,una jom Besi,kom qene ke e IVa me duket (tashi po m duket si shume cudi qe po e mendoj).Drini e di se kush jom iher,ate Inessin me duket se e mor me mend se kush do jete.Po ti o sailor kush je ?Se sikur paske qene ke B.Na coni nai PM po te doni...ika un tani iher,se kom pune... [/qb]
Beso ala m'Japan je re tu fikte llulla inshallah?
Puc,Ema /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eni_883

Primus registratum

Ema mos me thuaj qe dhe ti Ismailse e se kemi ditur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Ema mos me thuaj qe dhe ti Ismailse e se kemi ditur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:book: Vallaj gjynof se q'e kom bo atje shkollen se me gjith Ismailsat qe njof kam pas me ja kalu mire :wub:
Ja dukesh ti pershembull qe je Smailse :thumbsup: !

Ema

Goddes

Po ti ore koke pakref asihere s'e ktheshe koken kur te fershelleja!!!
Tani qe t'osht prish abazhuri hec e m'gjej mu! :goofy:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Kam qen cun me namuz. Nuk u merrsha me rrugace.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
U tu bofte qumshti im gjize e prishme jarebi!Pse re jevgo vetem ju cunat duhet ta nizni...cinaren?

Eni_883

Primus registratum

Sailor me kujdes re se do na e cojne temen ke thashethemet /pf/images/graemlins/smile.gif kemi qene dhe shkolle e nxenes serioze ne te dy te pakten :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Salo tani me bone me te imagjinu zonin:Duhet ta kesh te holle,te larte dhe grrices(zonin gjithnji) /pf/images/graemlins/tongue.gif
E gjeta me?

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] te holl e gjete. Te lart? Pak a shum. Grrices? Hic fare. Ne fakt kur vje rradha e fjales te tret perdor me shume: i lezecem.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kurse une e kom zonin te nolte,te trashe(pak a shume si Shoku Kopi) dhe me del me si me dallge-dallge /pf/images/graemlins/tongue.gif nga e pahongmja /pf/images/graemlins/smile.gif .
E nderova firmen una... /pf/images/graemlins/blush.gif

Ema

Goddes

Enin leje se ka me Shku atje ne arushe sot /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

Thashe ta rizgjoja dhe njehere kete teme se mos na jane shtuar rradhet po edhe ata te pakte qe kemi i kemi te urte shume mezi degjohen :rolleyes: hajt pra beni icik zhurme se kemi qene goxha shkolle /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goc_Tirone

Primus registratum

Shyqyr qe paska nje teme forumi dhe per Ismailsat se kto nga shkollat e tjera na kan pushtuar internetin. Un per vete i bie te kem qene matura 2003 po vetem dy vitet e para kam bere ne Ismail (dy te tjerat ne Amerike)...megjithate mbremjen e matures nuk e humba per fat te mire /pf/images/graemlins/smile.gif ))) nejse...ju pershendes te gjitheve Go Ismaili!!!!

Genta

Primus registratum

Edhe une matura 2003, megjithese vetem nje vit isha atje, por isha ne mbremjen e matures.
Cilen mesues/e urrenit dhe cilen pelqenit???

Goc_Tirone

Primus registratum

Te kush klas ishe ti Bambolina? Un kam qene te F-ja per vete. Sa per mesueset profesor Fatmiri ka qene si shpirt.