Ismailsat

Eni_883

Primus registratum
Ismailsat

Po e hap dhe une nje teme hajdeni tani te gjithe ju qe kemi mbaruar te Ismaili na thoni ndonje gje se kushedi dalim te njohur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum
Re: Ismailsat

Edhe ti Ismailse??? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mbase te njoh!? Ke ke gjuajtur te Ismaili??? Une kam gjuajtur njonin keq (mbase me shume se 1) /pf/images/graemlins/tongue.gif po aha s'ma donin shoqet.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Edhe ti Ismailse???
Mbase te njoh!? Ke ke gjuajtur te Ismaili??? Une kam gjuajtur njonin keq (mbase me shume se 1) /pf/images/graemlins/tongue.gif po aha s'ma donin shoqet.... :rolleyes: [/qb]
PO ti Iness mos e ke pas gje klasen ne kat trete tek laboratori i fizikes??? ke pas kujdestare Besen?????
Me shkatarrove lal per koken time. Mire e kishin shoqet qe s'ta donin se ishte krafil /pf/images/graemlins/tongue.gif
ehhh ke kam gjuajtur une :rolleyes:

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]PO ti Iness mos e ke pas gje klasen ne kat trete tek laboratori i fizikes??? ke pas kujdestare Besen?????
Me shkatarrove lal per koken time. Mire e kishin shoqet qe s'ta donin se ishte krafil /pf/images/graemlins/tongue.gif
ehhh ke kam gjuajtur une :rolleyes: [/qb]
ëëë se ishte i mire.... /pf/images/graemlins/tongue.gif Te poshtra.... :smash:
Eh ç'na kujtoj keshtu gjerash mi Eni se tani me vjen shume inat qe kam qene aq e mire ne ato kohera.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po te me lepej mundesia edhe njehere namin do beja /pf/images/graemlins/wink.gif
P dhe K jote karafila kane qene per vete..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

[qb] P dhe K jote karafila kane qene per vete..... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ua ua ua ua ua ua ua ua ua ua c'po me degjojne veshet... korbaaaaaaaa ... dhe kshu nga jashte t'merr m'qafe kjo.... pupupupupupu :smash:
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

DriniS

Ecejak

Eni, I hope I did not /pf/images/graemlins/smile.gif

Une kam qene te klasa qe ka patur per kujdestar Bedriun e anglishtes /pf/images/graemlins/wink.gif para ca kohesh takova zysh Sllavicen, dhe Linden e elektronikes, te dyja jane mire me shendet, oooooo harrova zysh Ficin, kish qene ne amerike dhe ishte kthyer. S'kam per ta harruar si zysh shkodrane qe eshte, vetem humor, edhe katren kur ia vinte ndonjerit, ja vinte gjithe lezet /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

O Drini edhe ti ismails ke qene? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prit njehere se duke bere ca llogarira une ti je 2 vjet me i vogel se une dhe Eni.. dhe fakti qe ke qene te klasa e Bedriut do te thote qe kur ne kemi qene ne vit te 4-rt ti e ke pasur klasen ne kat te dyte afer drejtorise... Ajo klasa me lule e perde... Right? /pf/images/graemlins/laugh.gif (Jua mblidhte Bedriu per qejf...) /pf/images/graemlins/wink.gif
Po qe se kam te drejte do te thote qe ke qene ne klase me nja 2 shoket e mi (komshinj me sakte...) Eni i mban mend ti? Florin dhe Lencin? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ho me Ismailsa? I hapet defteret e? Amon Kreshnikun e deres kush e gjute? Drini??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore sailor kush je ti ore? Edhe ti i aneve tona? Cfare brezi ke qene? Hajde na e thuaj se mbaset te njohim edhe ty... /pf/images/graemlins/smile.gif

DriniS

Ecejak

[qb] O Drini edhe ti ismails ke qene? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prit njehere se duke bere ca llogarira une ti je 2 vjet me i vogel se une dhe Eni.. dhe fakti qe ke qene te klasa e Bedriut do te thote qe kur ne kemi qene ne vit te 4-rt ti e ke pasur klasen ne kat te dyte afer drejtorise... Ajo klasa me lule e perde... Right? /pf/images/graemlins/laugh.gif (Jua mblidhte Bedriu per qejf...) /pf/images/graemlins/wink.gif
Po qe se kam te drejte do te thote qe ke qene ne klase me nja 2 shoket e mi (komshinj me sakte...) Eni i mban mend ti? Florin dhe Lencin? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahah, ne klase me Lencin dhe Florin kam qene, ne fakt u futa aty ne vit te katert, kurse ne te dytin dhe te tretin kam qene pasdite, tek F-ja /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

[qb] Iness ke nje pm lal.

/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Edhe ti ke nje pm sailor.... Me trashe....... :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Ehh sa e vogel qe eshte bota... Ky sailori na ka qene te B-ja ti Eni dhe une e kam kushuri prej verteti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse nejse se me ka bere me fiksime sot...
Dreq! :smash:
/pf/images/graemlins/smile.gif

Kreshnik Bejko

Primus registratum

[qb] Ho me Ismailsa? I hapet defteret e? Amon Kreshnikun e deres kush e gjute? Drini??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush o ky mer jahu se me paska mor emrin? Nejse..pershendetje nga 1 gjys Ismails(se vetem 2 vitet e para i bome(92-93) atje, e na u #$ kocka me ate trapen e Kimise)

Iness

Primus registratum

Kalën e kimise ee? ...hahaha e kisha harruar fare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif "Veren e marrim.. e leme hapur per ca dite...dhe keshtu beme uthlën!!!" Keto kane qene llafet me te ndritura qe ka thene Kala te klasa jone... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Sailor...kush je ti ke B-ja?? PO ta kesh Inessing kusheri me mua nuk del kusheri jo /pf/images/graemlins/smile.gif Po te njifkemi keshtu pa na thuaj ca detaje se ku i dihet /pf/images/graemlins/wink.gif Iness dergo nje pm me fakte.
Drini njifke Florin dhe Lencin ti?? sa mire.
Ika njehere ciao se do vi prape

DriniS

Ecejak

Smailsa, po ve foton e matures time :) merrni shembull ene ju mo /pf/images/graemlins/tongue.gif

matura1.jpg

Nese s'me njef njeri, po vej foton time poshte /pf/images/graemlins/smile.gif

matura3.jpg

Eni_883

Primus registratum

Ua mami Flori /pf/images/graemlins/smile.gif bravo Drini na kenaqe. Po mire po ne 4 ismailsa gjekemi ketu gjithsej. Sikur kemi qene shume.... ca behet

Iness

Primus registratum

Me thene te drejten qejf kisha ta vija foton e matures tone po nuk kam ndonje foto ketu dreqin... Eni e mban mend "Ballkanin"? /pf/images/graemlins/smile.gif Eh kemi bere qejf ate nate... Gjithe gjimnazi ka qene i mrekullueshem, sidomos viti i trete /pf/images/graemlins/wink.gif
Po po me vjen inat edhe mua qe s'doli ndonje ismails tjeter... :confused:

glamdring

Forumium praecox

Ku e gerrmove o qerrata? Une kam nja dy te klases sime, por nuk kam nder mend t'i ve ketu. Nga klasa ime, nuk besoj se te kete ndonje qe e sjell koken ketu. Fundja, as une nuk do e kisha sjelle, po te mos ishte per ty dhe Mandin.

Eni_883

Primus registratum

Hej si u be puna keshtu ne Ismailsave na paska rene flama :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif pese veta qenkemi nga ajo shkolle ketu?? hajde beni ze njehere te degjohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif