PO ti Iness mos e ke pas gje klasen ne kat trete tek laboratori i fizikes??? ke pas kujdestare Besen?????Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Edhe ti Ismailse???
Mbase te njoh!? Ke ke gjuajtur te Ismaili??? Une kam gjuajtur njonin keq (mbase me shume se 1) /pf/images/graemlins/tongue.gif po aha s'ma donin shoqet....[/qb]
ëëë se ishte i mire.... /pf/images/graemlins/tongue.gif Te poshtra.... :smash:Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]PO ti Iness mos e ke pas gje klasen ne kat trete tek laboratori i fizikes??? ke pas kujdestare Besen?????
Me shkatarrove lal per koken time. Mire e kishin shoqet qe s'ta donin se ishte krafil /pf/images/graemlins/tongue.gif
ehhh ke kam gjuajtur une[/qb]
ua ua ua ua ua ua ua ua ua ua c'po me degjojne veshet... korbaaaaaaaa ... dhe kshu nga jashte t'merr m'qafe kjo.... pupupupupupu :smash:Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] P dhe K jote karafila kane qene per vete..... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ore sailor kush je ti ore? Edhe ti i aneve tona? Cfare brezi ke qene? Hajde na e thuaj se mbaset te njohim edhe ty... /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ho me Ismailsa? I hapet defteret e? Amon Kreshnikun e deres kush e gjute? Drini??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahah, ne klase me Lencin dhe Florin kam qene, ne fakt u futa aty ne vit te katert, kurse ne te dytin dhe te tretin kam qene pasdite, tek F-ja /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Iness:
[qb] O Drini edhe ti ismails ke qene? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prit njehere se duke bere ca llogarira une ti je 2 vjet me i vogel se une dhe Eni.. dhe fakti qe ke qene te klasa e Bedriut do te thote qe kur ne kemi qene ne vit te 4-rt ti e ke pasur klasen ne kat te dyte afer drejtorise... Ajo klasa me lule e perde... Right? /pf/images/graemlins/laugh.gif (Jua mblidhte Bedriu per qejf...) /pf/images/graemlins/wink.gif
Po qe se kam te drejte do te thote qe ke qene ne klase me nja 2 shoket e mi (komshinj me sakte...) Eni i mban mend ti? Florin dhe Lencin? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Edhe ti ke nje pm sailor.... Me trashe.......Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Iness ke nje pm lal.
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kush o ky mer jahu se me paska mor emrin? Nejse..pershendetje nga 1 gjys Ismails(se vetem 2 vitet e para i bome(92-93) atje, e na u #$ kocka me ate trapen e Kimise)Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ho me Ismailsa? I hapet defteret e? Amon Kreshnikun e deres kush e gjute? Drini??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]