Ishulli i Tundimit.......

Petroninsja

Primus registratum
Ishulli i Tundimit.......

Imagjinoni kete skenar...
Mire bukur nje dite partneri/ja ju vjen ne shtepi me nje ide brilante... Te shkojme ne "Ishullin e Tundimit" dhe aty te provojme sesa do zgjasi lidhja jone.. A jemi bere per njeri tjetrin? Apo? Thjeshte nje iluzion i humbur vetem nga halli se skemi nje gure rezerve....
Testi i kohes....
Por lind pyetja c'eshte ne ishull?
Ka plot femra te bukura, cdo lloj race e forme, por dhe meshkuj te bukur sikunderse te cdo krahine.... Te zgjedhurit e zemres suaj do kene mundesine te dalin me ke te duan prej meshkujve/femrave... sikunderse dhe juve....
Pas 2 javesh vjen momenti final..... Te jemi apo Mos jemi me bashke?
Cdo benit?
Do e miratonit nje skenar te tille?
Nese po ose jo per cfare arsyhesh?
Do i rezistonit cmendurive qe do ndodhnin ne ishull, kuptohet deri tek momentet me intime/skandaloze e me rradhe?

P.s Ju lutem qe ne fillim qe mos e bastardoni temen... /pf/images/graemlins/wink.gif Thjeshte dua te di reagimet tuaja rreth kesaj ceshtje....

eM

Paper Moon
Re: Ishulli i Tundimit.......

Nuk do pranoja per nje fakt te vetem: I am camera shy! :rolleyes:

Megjithate, sikur te mos kishte kamera... nese e dashur partnerin tim nuk ka nevoje per nje emision qe te provoje dashurine time... nese ai ka dyshime per sa shume e dua, atehere kam frike se do kemi probleme me te forte se ato qe dalin tek "Ishulli i Tundimit" /pf/images/graemlins/smile.gif

Nei

Primus registratum

Vogelushja :wave:
Gjithmone pyes veten si te vijne keto ide /pf/images/graemlins/wink.gif
Interesante.
Sidoqofte nuk ben per mua. Nuk me mjafton nje eksperiment (=rezultat i sigurt ne kushte artificiale dhe i izoluar ne kohe) per te pasur sigurine e te qenit i duhuri per mua.
Me shume se sa eksperimentin do vleresoja eksperiencen (=vazhdimesi eksperimentesh ne kohe te pakufizuar dhe kushte reale).
Hem.... :rolleyes:

edda

Primus registratum

Absolutisht JOOO!
1) une nuk lejoj te behem kavie apo objekt, quaje si ta duash;
2) Dashuria dhe seksi jane dy gjera te ndara..mund te besh seks edhe pa dashuri.. :shrug: fakti nese ai shkon apo nuk shkon me te tjerat mua as mi heq e as mi shton dyshimet.

ky ishulli i tundimeve mos eshte ndonje program l.. qe kane shpikur amerikanet????

Petroninsja

Primus registratum

Te them te drejten as une sdo ta lejoja dicka te tille, eshte njesoj si mos me dit se ca me bo me jeten tate e te shkoshd rejt kasapit me kembet e tua. Sme pelqen ta ndaj ate qe me takon mua me askend aq me shume nen preteksin se dua te mireinformohem per besnikerine e tij dhe me pas te shkaterrohem si une dhe ai.
Ne fakt eshte nje reality show ketu ne usa dhe e kam ndjekur, cuditerisht ne fund te 12 javeve dy cifte u ndane, ndersa dy te tjera qendruan bashke... me ka ardhur tmerresisht keq kur njera nga vajzat shikonte te dashurin e saj duke u puthur me lloj lloj femrash ne ate ishull... se imagjinoj dot vetveten ne vend te saj.... /pf/images/graemlins/frown.gif
Pergjigja eshte shkurt e qarte. JO!!!!!

gezim lame

Primus registratum

Reality TV Show po i cmend fare njerezit kendej..
Ate shfaqen "temptation island" s'e kam pare asnjehere vetem sa lexova nje dite ne nje gazete(s'e di sa eshte e vertete) se nga 4 cifte tre ishin ndare deri tani dhe vetem nje i kishte "rezistuar" tundimit...

Mesa lexova aty ishin cifte qe kishin ne aparence edhe lidhje te "konsoliduara" pasi kishin edhe deri ne tre vjet te lidhur me njeri tjetrin...

Nejse me zjarrin s'luhet se perfundo e digjesh.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ok, ishulli i tundimit na paska djem dhe vajza te bukura, e ç' pastaj, ka ndonje inteleigjente prej tyre, dinak, ky eshte tundim i vertete...gjithashtu asgje nuk mora vesh; te tere ata personazhet tundues aty jane te punesuar /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jane edhe ata ne prove /pf/images/graemlins/laugh.gif

...keshtu edhe mundet te tundohem, perndryshe me mungon informacioni i mjaftueshem per t'u tunduar /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

b.k.

Primus registratum

ata tipat jane te punesuar aty, dhe me duket se paguhen mire..

une pranoj qe situata te tilla por me natyrale jane te vlefshme sepse meson dicka mbi mardhenien ku je, dmth te dy palet.

persa i perket tv sdo te pranoja kurre qe jeta ime te vihej ne komente dhe programe tv.

Guest

Po te isha uen temptation island do me ishte ndrruar mendja ohuuu nja 100 here :sleep: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Nqs te ka shku mendja me ba aventura ath thuj du me shku ne "temptation island", ajo s'quhet me provu besnikerine e partnerit.
Un kam pa qe ne ne shume cifte qe merrnin pjese tek ky program, njeri prej partnereve kishte vendosur te shkonin aty, dmth ai qe ishte me dominuesi ne ate raport ia kishte mbushur mendjen edhe tjetrit.

Disa cifte jane ndare, sepse kane humbur komplet besimin ne njeri tjetrin, disa cifte te tjera ishin ndare, sepse kishin zbuluar qe nuk kishin qene aspak te dashuruar ashtu sic kishin menduar ata.(kshu thane ata te pakten).

hot

Hotgirl

un do kisha shku me u bo e famshme ne me bo i dor muhabet,ama nuk tundohem nga njerez te punesuar aty!!
pff..!! fallco :cool:

Seriozi

Primus registratum

Erdhi vera fillon perseri "ishulli tundimit" ,kush eshte i interesuar le te beje kerkesen gati.

Guest

sdo kishte kuptim pasi do krahasoja me :wub: dhe sdo kenaqesha fare... ama pranoj nje ishull tundimi ku jemi vetem une dhe ai /pf/images/graemlins/wink.gif

Seriozi

Primus registratum

Atehere ai nuk do quhej më:ishulli tundimit por ishulli shijimit. /pf/images/graemlins/wink.gif