Ishte kohe per dashuri!

kupidi

Primus registratum
Ishte kohe per dashuri!

<font color="red"> </font> Eh thuaj pa.Dashuri dashuri,e mjera dashuri,kush te ka qite me krye ne hi.(e drejta e autorit /pf/images/graemlins/wink.gif ) Po nejse.Keto te sotshmet ne vend te shikojne shpirtin e djalkes,shikojne xhepin."E ka te thelle apo jo".Nejse shume nga vashat mund te thone qe :-Kush une?Jooooooooo.Une shikoj shpirtin e djalkes.
Mire pra ia fusni komentit nga brinjet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Ishte kohe per dashuri!

ohoooo ja dhe nje tjeter qe perveç xhepit te thell nuk mund ti japi asgje tjeter nje femre...
keshtu qekan vashat nga anet e tua vellai, te shofin xhepin ne fillim pastaj trunin???

kupidi

Primus registratum

Hehehehe djalkë,ta thash ne pergjithesi.Pastaj ti si duket e ke gjet mire te tenden,apo e kam gabim ?? Leji te flasin ata qe kane i cik me experience se "ty" /pf/images/graemlins/winkwink.gif lool

pinkparadise

Forumium maestatis

po i ndaloj un me fol apo sdun me fol...???
nejseeee..te shohim ata te eksperjences ça na thone /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

he mi ti, e ke te mire te dashuren tende?po te pyet ai tjteri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ore djalke,me lejo te te them diçka. e di fare mire qe ne Shqiperi eshte bere puna keq me femrat qe duan vetem lek,por nuk ka vetem vajza te tilla.une nuk shoh xhepin te tjetri dhe arsyeja eshte shume e thjeshte:kam 4 vjet qe po thartoj trute ne universitet vetem e vetem qe te behem e zonja e vetes.po te ishte per t'i rene qylit,djale i dashur,bridhja neper disko nate per nate dhe ia hidhja grepin kujt te me donte qejfi.

ka shume qe kerkojne vetem pare amà jo te gjithe.

behu me optimist se ke me ngel beqo /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

[/ QUOTE ]
kjo keshille vlen per te gjith

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
he mi ti, e ke te mire te dashuren tende?po te pyet ai tjteri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
he mi se nuk e mora vesh pytjen prandaj nuk u pergjigja /pf/images/graemlins/laugh.gif

grun e kam...... me te gjitha te mirat, te bukur, te zgjut edhe te pasur ....skam ça te kekoj me shum /pf/images/graemlins/goofy.gif

kupidi

Primus registratum

ore djalke,me lejo te te them diçka. e di fare mire qe ne Shqiperi eshte bere puna keq me femrat qe duan vetem lek,por nuk ka vetem vajza te tilla.une nuk shoh xhepin te tjetri dhe arsyeja eshte shume e thjeshte:kam 4 vjet qe po thartoj trute ne universitet vetem e vetem qe te behem e zonja e vetes.po te ishte per t'i rene qylit,djale i dashur,bridhja neper disko nate per nate dhe ia hidhja grepin kujt te me donte qejfi.

ka shume qe kerkojne vetem pare amà jo te gjithe.

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif E praaaaaaa jam i te njejtit mendim me ty /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

kupidi

Primus registratum

[/ QUOTE ]
kjo keshille vlen per te gjith

[/ QUOTE ] Plako un s'jam as kam per te mbetur beqo ;D /pf/images/graemlins/grin.gif

marina s.

Forumium maestatis

ka edhe njerez qe shohin te tjera perveç Lekut.po te kerkosh,gjen thote populli /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

eshte e vertete qe nje gje e tille egziston ne shqiperi ,me vjen keq se duhet te kete djem shume te mire qe nuk e kalojne kohen neper bare dhe lokale dhe nuk gjejne dot nje vajze te mire,sepse ndoshte nuk jane ne "mode" nuk kane makine nuk kane "stil" etj etj
shume e trishtueshme se po te kesh lekun çe do po nuk pate dashurine

marina s.

Forumium maestatis

gjithesesi problemi nuk qendron vetem tek vajzat.po marr shembull Durresin;xhiro bulevardit shihen djem veshur,ngjeshur,pispillosur...me profume dhe rroba firmato...me Benza qe ecin me shpejtesi e me volum ne max.mund te thote dikush "kane qejfin e vet";dakord qe kane qejfin e tyre amà,keto gjera qe numerova me larte, te mos jene te vetmet qe ata perdorin per te bere per vete vajzat.duhet te mesohen te ofrojne tru,edukate dhe miresjellje ne radhe te Pare,pastaj te tjerat kalojne vetvetiu ne plan te dyte.

bob

Primus registratum

kurse une jam nje shembull tipik i te kundertes se ketyre djemve

une jam i veshur keq pa parfum,c'eshte ky?
jam i piset i palare nuk kam benz por mercedes /pf/images/graemlins/laugh.gif
por edukaten e kam ne maj te gjuhes ja,e-d-u-k-a-t-e
jam i sjellshem 360 grade,shume i sjellshem
edhe di te shpreh dashurine,ah kjo dashuria!
plotesoj ndonje kusht per te qene i VYER per dashurine e kohes qe eshte?
/pf/images/graemlins/goofy.gif

marina s.

Forumium maestatis

nuk i kritikoi kush djemte pse pispillosen e pse kane makine.lexoje edhe nje here postimin tim e ndoshta kete radhe do arrish te kuptosh çfare po kritikoj.

kupidi

Primus registratum

gjithesesi problemi nuk qendron vetem tek vajzat.po marr shembull Durresin;xhiro bulevardit shihen djem veshur,ngjeshur,pispillosur...me profume dhe rroba firmato...me Benza qe ecin me shpejtesi e me volum ne max.mund te thote dikush "kane qejfin e vet";dakord qe kane qejfin e tyre amà,keto gjera qe numerova me larte, te mos jene te vetmet qe ata perdorin per te bere per vete vajzat.duhet te mesohen te ofrojne tru,edukate dhe miresjellje ne radhe te Pare,pastaj te tjerat kalojne vetvetiu ne plan te dyte.

[/ QUOTE ] nuk e di po qeke nje mendie me mua /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

marina s.

Forumium maestatis

me vjen mire qe ka edhe persona te tjere qe e mendojne si une. /pf/images/graemlins/smile.gif