Ishalla s'u ngjani baballareve tuaj!!!

Ishalla s'u ngjani baballareve tuaj!!!

Rastesisht pash nje dokumentar nje dite rreth nje plaku nga Kosova i cili ishte 114 vjec dhe ky mbante mend te gjitha lufterat qe kishin ndodhur aty, me Serbet, Osmanllinjte, luften e pare dhe te dyte etj.
Dhe ky gazetari e nderpreu per nje moment dhe e pyeti per Osmanet se si silleshin ata me Shqiptaret.
Shume mire silleshin- u perghjigj ky- ata serbet i kishin inat dhe i luftonin ndersa ne na donin, mbaj mend sa here shkonim ne xhami na ledhatonin koken duke na thene: Ishalla s'u ngjani baballareve tuaj! .

Kjo eshte te qash dhe te qeshesh njekohesisht me ironine dhe te verteten e hidhur qe mban brenda.

Nuk e di si mendoni ju, por mendoj se qendron nje moral i madh te kjo histori .

swimmer

Primus registratum
Re: Ishalla s'u ngjani baballareve tuaj!!!

lal po sipas teje kujt ti ngjajme komshiut??

crazy

Primus registratum

po si ngjame baballareve tane do te thote qe mami ka tradhetuar babin e hapen telashe pastaj...

genti

Primus registratum

Kjo Shqiperi sote dhe keto qe jemi duke perjetuar ne, nuk na rane nga qielli por i kemi te trasheguara nga puna qe kane bere te paret tane,menyra se jane organizuar ata perzgjedhejet e tyre dhe kompromisat qe ata kane bere jane rezultati i kesaj gjendje qe eshte vendi yne sote dhe Qe t'u ngjajme atyre do te thote te ecim ne rrugen ku ata e kane lene ndersa une them: Te behemi me te mire se ata.

komino

Valoris scriptorum

kjo nu do te thote se nuk i ngjajme atyre

edhe ata (ndoshta) perpiqeshin te beheshin me te "mire" se baballaret e tyre

e sheh pra qe ngjajme edhe ne kete drejtim /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti

Primus registratum

E kam parasysh /pf/images/graemlins/wink.gif

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

lere mos e nga,osmanellinjte i kane thene plakut ishalla nuk i ngjani skenderbeut,pra rrini urte e mos na ngacmoni se athere jua bejme me kec se serbet. e shkreta shqipni se kurre nuk beri dy djem njesoj.po 1 ne peseqind vjet.