Ish-gruaja me ka ditelindjen. Edhe 100 Nev!

Daniel H

Primus registratum
Ish-gruaja me ka ditelindjen. Edhe 100 Nev!

Edhe 100 yllo! Hajde me nje burre tjeter tani, mos e mbaj me koken pas. /pf/images/graemlins/laugh.gif

birthday.jpg

Ja u mblodhem te gjithe te ta uronim! Ditelindjen ta urojne edhe ata qe s'te kane shume qejf /pf/images/graemlins/tonguee.gif (gjej ke fotoja me siper vete /pf/images/graemlins/laugh.gif)

ana karenina

Primus registratum
Re: Ish-gruaja me ka ditelindjen. Edhe 100 Nev!

Waawww
present.gif

Edhe une them mos rrish me me koken mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa me pas e mban koken ti, aq me shume plaket EBM, me nje llaf s'ia vlen hic /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Shif ketu brenda sa mundesi zgjedhjeje ke /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

men.gif

Une i bera gati valixhet per ne Spanje /pf/images/graemlins/wub.gif Shpejt te nisemi nje ore e me pare te ngrejme keshtjellat e reres /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

1031_sand_castle.jpg
pink.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

ujku81

Primus registratum

Ooooooooo kush na paska ditelindjen NEV.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe 100 vjec, e tu plotesofshin gjithe deshirat. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

@d@

Primus registratum

EMB, kush te tha ty qe kam pas ditlindjen dje una? /pf/images/graemlins/laugh.gif E bisedeve me gruan ti edhe e pranoj ajo ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif
C.m.q Danke /pf/images/graemlins/kiss.gif une te shtunen /pf/images/graemlins/wink.gif do bej gati cilminjte e do dalim per darke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Geshtenjez /pf/images/graemlins/kiss.gif une e preva bileten per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif Ujku faleminderit /pf/images/graemlins/kiss.gif

ados

Primus registratum

Ish-gruaja..:D e forte kjo..
edhe 100 Nev

Blendi

Primus registratum

GZUUUUUUUUUUURRRRRRR!!!!!
_40753764_albania_body_ap.jpg

EDHE 100! /pf/images/graemlins/smile.gif Nevo, hec se ia hudhe edhe per ket vit. Ca do pish sot? duhet te besh edhe ndonje marrezi per ditlindje, eshte e shendetshme /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
Happy%20Birthday.jpg

Ruri

Primus registratum

Nevushja me ka ditelindjennnnnnnn
o shpirt i vogel te me behesh 100 dhe qofsh e lumtur perjete..suksese ne pune tani se me shkollen e mblodhe mendjen
te puth fort

TEDI

Valoris scriptorum

Newo Hajt NE 100 Ne Tu Plotsofshin Deshirat...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Gezuar ditelindjen Nev /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe 100 e çfare te te doje zemra /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

@d@

Primus registratum

ados, danke /pf/images/graemlins/smile.gif
Blendi, thx /pf/images/graemlins/smile.gif e kam ne 20 une, por EMB , qe kur jemi ndare vdes te me shkurtoj cik jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

hoch2stockmx.jpg
leitmx.jpg
firmungf1.jpg
eisbecher1.jpg
rosentorte2_2x2.jpg
p020.jpg
rosentorte1.jpg
kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per te pire them ta filloj me
3700252006610_g.jpg
8005829335007_g.jpg
dhe per fundojme me
29_2.JPG
/pf/images/graemlins/tipsy.gif

@d@

Primus registratum

Rurushe, Tedi dhe Dahlia /pf/images/graemlins/kiss.gif shume faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif
kaese_trauben.jpg
italien_abb_kaese_01.jpg
mos tju zene shpejt pija /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Hahaha me duket se nuk e ka ngaterru EBM, po ka noj plan per te shtunen, e do me te bo dalje qe sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nevushja me ka ditelindjennnnnnnn
o shpirt i vogel te me behesh 100 dhe qofsh e lumtur perjete..suksese ne pune tani se me shkollen e mblodhe mendjen
te puth fort

[/ QUOTE ]
45 vjeçe dhe i thua shpirt i vogel, merre me mend si do i thuash kur te beje 60 (po i paraprij - "shpirt ne zhdukje" /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif)
S'te kam pyetur cfare shenje te kap ty? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

@d@

Primus registratum

.....oh, baby when you talk like that you make me go mad /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
ca 45 thot ti, apo si gjithmon flet keq per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif une jam 18 dhe demi /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

grua me intelektuale se ty zorr se i bie njeriu per pjese. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me 3-4 gjuhe te huaja tjetra /pf/images/graemlins/tipsy.gif

@d@

Primus registratum

desh e besova per cik /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

Edhe 100 dhe shume fat! /pf/images/graemlins/wave.gif

ladouce2005

Primus registratum

edhe 100 /pf/images/graemlins/smile.gif
best wishes /pf/images/graemlins/wave.gif