ISABELLE edhe 100

alinos

Forumium maestatis
Re: ISABELLE edhe 100

bd3.gif

U befsh 100 vjec Izy, dhe kur te behesh 100 si kjo ketu ...
bd1.jpg

te uroj qe personi i zemres te jete prane teje per te ndihmuar te shuash qirinjte dhe te shprehesh deshira te reja! /pf/images/graemlins/smile.gif

Be yourself!!! always! smart a$$! :wink: /pf/images/graemlins/smile.gif
:wave:

Isabelle

Valoris scriptorum

It iz e plezhër qe per te tretin vit rradhazi marr urimet e juaja. Jeni shume te mire dhe te kendshem : e vleresoj faktin qe kujtoheni dhe tregoheni kaq dashamires.

Ja ku u bona dhe 24 dhe dola ne jete edhe iher'. Dola dhe vitin qe shkoi ne ket kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe perjetova plot. Ka qene nje vit i bukur, plot me te papritura dhe duke u lutur per shendet shpresoj qe kohera dhe me te bukura t'me versulen pa meshire /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kisha kohe pa fol kaq seriozisht : zakonisht temat e ditelindjeve i kam kthy me vetemohim ne fusha gallate dhe humori bashke me ju. Eshte bukur ashtu... te ndihmon te rikujtosh qe humori dhe e qeshura qekan recete baze per te te shkuar cdo gje tjeter mbare. Bjerini kokes pra dhe iher... mos u kurseni /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Faleminderit dhe nje here me gjithe shpirt. Ju vleresoj te gjitheve shume.

ps. ah se mos harroj per icik... e keni morr vesht qe eshte martu Muni /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Dolores

Primus registratum

Ua Ua Gezuar edhe 124 po ta mbajti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe te hengert Muni nursesen ishallah /pf/images/graemlins/laugh.gif ......(sa ishallah kam thene kto 2 dite po behem muslimane me magji me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif )

bebi

Primus registratum

zabelle, un ta kam uru edhe iher ditlindjen, por dikush prej inati ma ka fshi postimin, dmth prej xhelozijet /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe 100 edhe marrsh nji burr qefli, qe ti rreshton bambinot si skuader futbollit /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Ueeeee dmth muni qenka martuar jo internuar. :lol:

Luaneshe kalofsh nje ditelindje te bukur dhe speciale dhe nje vit akoma me te bukur e special se ai qe kaloi. :wub:

personazh

Valoris scriptorum

...po menoja, ça ka vujt ajo jot eme me ty ne periudhe vere. hudhshe vickla hudhshe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

rrusho, t'uroj çdo gjo te mire, me 0,000001 grom keqsie sa me heq synin e keq.

hug fort florijo.

ladouce2005

Primus registratum

Izi edhe 100 e tu realizofshin te gjitha plane, deshira, mendime cdo gje e mire qe kalon neper mendjen tende :kiss:
birthday9.gif

Guest

Edhe 124 vite te tjera...me njerez qe te duan, me miq qe te respektojne dhe me cdo gje qe do zemra jote!!!!!

Shume urime per ditelindjen tende!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Razzle_Dazzle:
[qb]sa ishallah kam thene kto 2 dite po behem muslimane me magji me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
pse e ke keq kshtu? bane edhe burrin musliman e me ket rast mundesh me jetu me 6 shoqet tuja ma te mira n'nji shpi, mos me gatu, mos me la, mos me fshi mos me ** ... kur s'ta ka qefi, merren shoqet me at pun /pf/images/graemlins/laugh.gif
vec ne hale t'duhet me shku vet /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps: zabelle, po vetem muni asht martu aaaa? :rolleyes:
masandej nuk na the, a asht martu me gru a me burr /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Gezuar Ditelindjen!

Midis kesaj:
baby125.gif

dhe kesaj tjetres:
contest104.jpg

fillova te dyshoj se mos ishte ndonje urim lloj tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

ps. ah se mos harroj per icik... e keni morr vesht qe eshte martu Muni?

E kemi degju, e kemi degju por s'na e mban me u grric se thone se ka marre nje Majmuneshe from the outside, Luaneshe inside :goofy:

disku

UNI

3.jpg

Po te kno konge me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif
scim03.gif

Edhe 100 vjec miz simpathi :cool:

fairy

Primus registratum

100 vjec u befsh edhe nga une! /pf/images/graemlins/smile.gif

Vetem duke qeshur te pacim! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Edhe 100 Izo! /pf/images/graemlins/smile.gif

Vetem nji pytje kisha une per ty, kush gatoi diten e ditlindjes tate? Ti , guzhinjeri i restorantit apo nusja e Munit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Izi, ti e di qe une s'kom faj qe datelindja jote te bi gjithmone ne vakt pushimesh. Sido qe te jete nuk me duket ide e keqe me t'uru u bofsh 100 vjec gjate gjithe vitit. Hajt pra dhe i 100 te tjera, te shkoft i vit ma mire se tjetri.

T'fala Munit ne puthe i cik ka ana ime kur te jete pa menie /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Izi, ti e di qe une s'kom faj qe datelindja jote te bi gjithmone ne vakt pushimesh.[/qb]
Ke fillu me i permiresu rrenat qafir : pritsha te thojshe qe "nuk te kam uru se me kish dale nji pucerr n'kurriz" /pf/images/graemlins/laugh.gif .

[qb]Sido qe te jete nuk me duket ide e keqe me t'uru u bofsh 100 vjec gjate gjithe vitit. Hajt pra dhe i 100 te tjera, te shkoft i vit ma mire se tjetri.[/qb]
Ejvalla se je i omel si sheqer dietetik /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[qb]
T'fala Munit ne puthe i cik ka ana ime kur te jete pa menie /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hiq dore - kot e ke. Nuk punu nga ana jote ai /pf/images/graemlins/laugh.gif puno knej ka ne ana jone overtime biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te fala dhe ti komshinjve dhe Ekaterines /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:wave:
/pf/images/graemlins/laugh.gif