Ironic!!!

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Ironic!!!

Ironike se si gjerat qe sdua te me ndodhin ,me ndodhin.Ironike se si bota rrotullohet kaq shume rreth vetes!Ironike se si ironizojme te tjeret pa e kuptuar qe jane te tjeret qe po na ironizojme.UFA :confused:

b.k.

Primus registratum

Se kishte provuar ndonjehere te mbetej pas. sa e lehte eshte kur largohesh dhe nuk mbetesh pas. duhet te ishte larguar vete, nuk mund te shikoj cdo cep, cdo muzike, vend qe te kujton ty. sa e veshtire qenka.

chiocciolina

Primus registratum

Sot kam ditelindjes.
Naten pashe enderr sikur sapo kishte kaluar mestanata, morra telefonaten e pare te urimit nga nje koleg per te cilin nje vit te tere kisha humbur mendjen, por qe nuk munda kurre t’ia them. Enderren ma nderpreu zhurma e nje mesazhi ne celular. Hapa syte dhe ishte ora 00.07 e nates. Ironija e fatit, mesazhin e urimit ma dergonte nje shoqja ime.

drops^of^enigma

Primus registratum

If others do generalize our virtues, how ironic is it that- those very same judges, tend to knit-pick our flaws?

Danae

Primus registratum

Sot pashe Gérard Depardieu, e kam me vertete, kish tre dite qe isha fiksuar ne personazhet e Hugose dhe Kozeta s'me shqitej dot nga mendja, as Gérard Depardieu si Jean Val Jean problemi eshte se ndihem si personazh mes te dyve.dhe tek ka dite qe mendoj per ata personazhe tak me mbin para syve misherimi i njerit pa pritur e pamenduar.Ta kisha pare vetem une do kisha menduar se ish aluçinacion.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ironike kur ngrejne flamuret e bukurise shpirterore pikerisht ata qe vetem keq bejne.Po shifeni veten ne pasqyre mor maskarenj se ca jeni.U bete ju te na tregoni miresine e ndershmerine,kur tjetrit ja fusni per llaf goje.Kam aq shume inat tashi sa me vjen te them gjithcka di te marrin vesh te gjithe se kush jeni ju palacot naive.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Hahahhaha FANTASTIKE ajo qe kam arritur te bej.Cfare Iluzioni shumengjyresh kam krijuar,magjistare e vertete jam.Ah,se kam harruar ,do iki ne Canada ( Amerike me prit do vi bashke me Te ja mbusha mendjen /pf/images/graemlins/wub.gif).

cacol

Forumium maestatis

E cfare ka per ironike ketu ?

Heshtje eshte kur nuk flet, nuk shkruan, nuk mendon, nuk hedh veshtrimin /pf/images/graemlins/wink.gif

Hellena

Primus registratum

Ironia eshte nje forme dhune , per shpirtra te lodhur , te merzitur apo hakmarres .

cacol

Forumium maestatis

Jam dakord me ty Caramella /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pis pis /pf/images/graemlins/grin.gif

alb_girl82

Primus registratum

Sa gje e papare dhe ne kete rast dhe ironike eshte kur dy persona, i bejne gjerat mbrapa kraheve te njeri tjetrit vetem e vetem qe te bindin nje te trete te preferoj njerin me shume se tjetrin...

dhe kur vjen puna qe i treti person nuk ka me kontakte as me te parin as me te dytin, keta dy te fundit behen shoke! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

cacol

Forumium maestatis

Hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha fiiiiiiiikssssssssssss. Por s'ka asgje ironike ketu, keto gjera varen nga niveli i " poshtersise " se personave nr 1 dhe nr 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ironia eshte nje forme dhune , per shpirtra te lodhur , te merzitur apo hakmarres .

[/ QUOTE ]

aspak! por ti duhet te kesh qene viktima e sarkazmes dhe per nje karamele kjo mund te jete shume e rende per t'u tretur.

cacol

Forumium maestatis

alinos, ke pare qe ironia te perdoret ndonjehere me dashamiresi ??? ironia sheqeroset gjithnje me cinizem, dhe ketu s'ka asgje te çilter, te gezuar, te qete...

Hellena

Primus registratum

Te gjithe kemi qene nganjehere prehe e ironise ndoshta jo ne menyre te drejteperdrejte po dhe me simbolike dhe kur se kuptojme /pf/images/graemlins/wink.gif

Sic tha ne ky siper ironia esh e embel si kripa dhe e tharte si mjalti /pf/images/graemlins/laugh.gif