Intrige dhe dashuri

Ema

Goddes
Intrige dhe dashuri

Pershendetje!
<span style="font-style: italic">Kjo me poshte eshte histori e vertete:Emrat e njerezve vendeve dhe disa rrethana jane ndryshuar per ruajtjen e anonimitetit...</span>

Era dhe Orioni u njohen ne nje varke ne liqenin e Pogradecit.Ajo ishte 16 per 17 vjec,e re dhe e bukur.Ori kish ardhur me shoket,sapo kish kapercyer 22 pranvera dhe meqe nuk mbante me varka tjeter hipi me nje shok me keto gjimnazistet qe i dukeshin si kalamanj....
Biseda,pranvera,udhetimi dhe e kaltra e liqenit bene qe njer aprej tyre ti terhiqte se tepermi vemendjen.Quhej Era,si era qe i perkedhelte floket.Me e bukura ishte se ishin nga dy qytete te ndryshem.
...
Gjithcka mbaroi me nje:po ti ku e ke shtepine...

Eres i mbeti ne mendje Orioni,ishte simpatik,gazmor,i rritur(ajo qe e terhiqte me fort),por s'kish shpresa se do e shihte me vone.
Nja nje jave me pas,tek kthehej ne pike te vapes per shtepi shikon para pallatit te saj Orioni,djalin qe kishte njohur ne Pogradec.Moren nje kafe bashke...
Dhe pas nje kafeje dhe nje vizite u shtuan te tjera,u bene ne fillim miq dhe kur filluan ta donin njeri-tjetrin djali largohet ne Suedi.E telefononte shpesh,i thoshte se e mendonte perhere...edhe ajo.
Pastaj punet erdhen te tilla qe Era s'mundej te mbante shpresen e zemren tek dikush qe s'e donte,ose edhe nese e mbante te mos e shprehte.
Duke pare si telefonatat rraloheshin,si ai kthehej perhere e me rralle nga Suedia dhe aq me rralle ne B. qytetin e saj vendosi ti thoshte te mos kontaktonin me.
Ne nje fare menyre ky ish lehtesim.Ish nje lidhje e gjate dhimbejeje dhe lotesh.

Sot Era eshte 23 vjec,e njoh dhe e kam shoqe,e dua shume.Nuk e ka harruar Orionin...me zemer i ka qene perhere afer.
Kane kaluar 7 vite dhe ata vazhdonin te degjoheshin deri para nje viti,teper rralle,si miq.Deri kur ai i tha se kish gjetur nje vajze te mire atje ne Suedi,se kish nder mend te fejohej,te ngrinte familje...
I kish thene edhe(si shume here te tjera),qe nese Era e donte akoma e linte qe ate cast....

Para dy javesh telefonoi prape.Tha se i mungonte shujme,se kur shikonte vajzen qe kish atje i dukej sikur shihte Eren.
Pastaj i tha se ishte bere baba.Lajmin ja komunikoi me ftohtesi,i tha se ish fejuar,martuar dhe se i kishte lindur nje vajze.
E kishte quajtur Era...

-Nese ti me do,-i le te gjitha-i kish thene prape.

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Cfare do kishit bere juve?

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Intrige dhe dashuri

Do kisha bere dhe une nje cun dhe do e quaja Orion......me duket.....????!!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Nuk e di. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

nardi71

Primus registratum

Pershendetje!
Po tani pyetja per ke ane drejtohet per eren cte beje?apo orionin?
Une me sa shoh orioni nga cke shkruar e ka ftuar qe era te shkonte prane tij dhe se ka bere athere?cmotivim ka ajo qe te shkoje tani-Une besoj se mes tyre ka pas nje frusatcion ndjene por jo nje dashuri te plote.Me vjen keq per Orionin qe ka kete ndienje kaq te forte per nje Indiferente konfuze dhetregtare si Personazhi i Eres,Ne dashuiri njerezit duan edhe kur sju pergjigjen me te njejtin nivel ndienje dhe cbejne e bejene ne emert te forces se vet shpirterore,ne radhe te pare se duan te ndihen vete mire ,por pavarsisht, po te isha ne pozicion te orionit me shpirt do thosha &quot;fuck off Era&quot;Nje bastarde qe per 7 vjet mban peng dhe tallet me ndienjat e nje njeriu te sinqerte qe sakrifikon edhe qendrimin prane krijeses se vet ne emer te saj(femijes).Duke kerkuar edhe me shume kesshlla se cte beje pas ketij nivel sakrifice te treguar prej Orioonit.Opinioni im ky megjithate

Ema

Goddes

o Nardo,
une jam icik mo mrene ketij muhabeti dhe e di mire se si kane marre gjerat.
Kjo goca nuk i ka lene shkas per te be kalamnlliqe ashtu si i ka bere.
Po ju meshkujt jeni BURRACAKE dhe FRIKSA nga natyra,keni frike te perziheni teper se mund te vine gjer ate padeshiruara.
Ai vete e ka lene pas dore,e ka harruar,e ka telefonuar nje here ne hene dhe ne fund me pafytyresi shkon edhe i thote ndahem une.
Ksaj i thone &quot;si kofini mas te vjelit&quot;.
Atehere kur dikush merre nje vendim.zgjedh nje rruge nuk mund te kthehet me pas.
Askush s'ka ne mend te shkaterroje jeten e askujt,aq me teper kjo goca...

Se sa e ka dashur ajo,e di vete une...
se sa e deshi ai....kam shume dyshime....

Hec ihere.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bobo

marksist-enverist

Ema,cin snjef dhe ti,si me qen faltore,per robt fatkeq ndashuri! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Kordele,po po tkishte (X) emrin Jonuz!,sdo ndryshoshe mendje? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Ema

Goddes

He pra me Homoero...kush rri me Emen e hongri...
s'i hec mo per gjith jeten....
Kina qellu edhe kshu si shoqni pa shonc fare(pervec njonit)...
Edhe kshu....
Halle halle kjo dynja...

Thote kjo Era,cil sha ti re Nardo ? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kordelja

Valoris scriptorum

O Emaaaaaaaaaaa, ca do boshim po ta kishte emrin Jonuz mi....hajt ta pleqerojme njehere...
eek.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Ema

Goddes

Ngjo ime per ime duhet me ik...kjo Era s'do me ja vu as Orion jo Jonuz.
Kurse un cunit tim,me sygjerim te Fallen-it do ja ve emrin RReme.

Te puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuc. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/blush.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

eM

Paper Moon

Ore po si ska nje Orion ne kete bote qe te mos kete hap probleme?! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

PrInCiPiEl

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Cfare do kishit bere juve?</span>

Era : Mbaroji studimet (në Genova më duket)... masters , PhD , edhe vazhdo me jetën !

genti

Primus registratum

<span style="font-style: italic">cfare do kishit bere juve?</span>

1) Me aq sa e njoh veten nuk do ti kisha sjelle gjerat aq larg si ky&quot;Orjoni&quot;varfer ketu.Dmth, do ta kisha mbyllur sapo te kisha shkelur ne skandinavi.
<span style="font-style: italic">Ohhh! Era,si qe ky fati yne keshtu! Si eshte e mundur qe c'do gje qe kam dashur me te vertete ne jete ...Ik Era! Me mire te mos vuajme keshtu, jeta per ty do te jete e bukur,ti do vazhdosh studimet me sukses dhe ndoshta do njohesh atje edhe ndonje djale me &quot;fat&quot;,dhe ndoshta do ta lidhni jeten bashke dhe do jetoni te &quot;lumtur&quot;, te pakten njeri nga ne te dy do te jete i &quot;lumtur&quot;.Ndersa per mua nuk ka me rendesi asgje ,une do kaloj ketu ditet e mia duke jetuar me te kaluaren Era . Per mua akrepat e ores kane &quot;ngelur&quot; qe ne momentin kur u largova nga ty... </span>
Dhe qe nga ajo dite s'kam per ta marre me ne telefon,keshtu te pakten nuk do te me mallkonte ( gjeja qe kam me shume frike eshte kur me mallkon ndonje femer, para nje viti jam aksidentuar tre here brenda nje dite,dhe me e bukura ishte se edhe vete ambulanca qe po me transportonte u perplas me nje makine nga ato qe i hedhin kripe rruges kur bie debore.)

Guest

pffffff i am sick of these stupid crap ..
rolleyes.gif

na fal e se kisha me ty po me historine &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Do kisha bere dhe une nje cun dhe do e quaja Orion......me duket.....????!!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

[/qb]
lol korde te hongshin qente e antidroges ty ishalla...

aman mi po duke pas respekt per problemin e asaj gocen them qe :
&quot;i ikuri dhe i vdekuri jane njelloj &quot;
ajo s`ka pse te nryshoje trajektore qendrimi tani qe koklavitja e problemit ka kap piken kulminante; nje femer tjeter ne mes dhe per me teper nje femi; pra e thene ndryshe nje familje ne mes...
nese nuk pati force ti japi dum ma pare tani jo e jo qe s`ka...

alinos

Forumium maestatis

Vetem intrige s'kishte ktu!

Meqe Eres i rri mendja aty, thuji ta mbylli pc e te dali te shofi perqark!
Aty ku eshte ajo me siguri ka plot djem te pashem e te dashur, qe do ta shikojne embel, do t'i perkedhelin doren, do ta marrin per kafe dhe ne telefon, e sic ndodhi dhe rradhen e pare do te ndodhin dhe te dyten, e s'eshte cudi dhe te treten &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Ajo dhe emrin e paska Era, ere me i llaf sa anej knej thuji, sa anej knej...

Ela_001

Primus registratum

Ne radhe te pare nje pyetje Emes:

Sa e sigurte eshte Era qe e do ende kete djalin?

Per historine:

Ky Orioni i paska te tera kapriço, nese ai e donte Eren atehere nuk kish nevoje per nje femije te vinte ne jete me nje baba qe nuk eshte i sigurt per vendimet qe merr.

Era nuk duhet ne asnje menyre te kthehet me te pasi sido te jete ai do ta kete koken prapa se tani ka nje grua dhe nje femije ndaj dhe keto qe ai ben ja cilesoj si kapriço, do ate qe se ke me.

Sa irrituese.

Ema

Goddes

Alinose:Reklama shpirti tregtise!

Princo:Nuk osht Era e Genoves me se po na fut robt ne sherr kot!

Ela:
Ehehehehehehehehehheheheh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

PrInCiPiEl

Primus registratum

Princo:Nuk osht Era <span style="font-weight: bold">... </span>me se po na fut robt ne sherr kot!
Megjithëate këshilla ishte e sinqertë dhe sipas
mendimit tim e drejtë !
<span style="font-style: italic">Atu ku ka sinqeritet dhe drejtësi nuk ka vend për sherre </span>!

<span style="font-weight: bold">Vendos ...</span> atje !

Sinqerisht
PrInCiPiEl

Blendi

Primus registratum

Kur ndahesh me nje njeri ose mbylle pergjithmone ate muhabet ose mbaje pergjithmone.

Ema le ti thote &quot;Eres&quot; nga une se nuk duhet ta vrasi mendjen fare per &quot;Orionin&quot;. Ky rob eshte aq egoist sa do te haje nga te gjitha pjatat mbi tavoline.
Andej me siguri i peshperit genjeshtra dashurie guras se tij, e ketej thote se do i lere te gjitha per Eren. Nuk e besoj fare. Se njerzit shume shpesh i thone gjerat nga impulsi dhe pa i menduar. Ai nuk do gjente vend ku te futej nese Era do i bente nje vizite ne Suedi. Do sherbente per te hapur syte, kur te shihje se si do ta fshihte ne ndonje hotel dhe takonte fsheurazi ato pak dite. Asgje dramatike nuk kishte per te ndodhur. EGOIZEM e gjitha!

Ema

Goddes

Ku e ke lidh gamorin ti? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;