Re: Interviste me germa
1-A Eshte iniciali i emrit te nenes time qe e dua shume.
2-B Barcaleta , me pelqen shume te tregoj dhe te lexoj te tilla
3-C Cift. Nje dite do behemi te gjithe te tille kur po vjen thuaj. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif
4-Ç Çok , kam pas nje presor ne 8-vjecare Vullnetin, qe shpesh na gjuante me Çoka djegese ne mesim.
5-D Drita , kjo fjale e momentit, kjo nevoje e momentit qe na mungon aq shume , qe kur vijne duket si nje gje e madhe
6-Dh Dhuratat , i kam qef kur i marr , por vet nuk kam shume shije per ti bere dikujt nje te tille.
7-E Elvis , emri im qe shpesh mendon kur te behem gjysh sa keq do ngjaje gjysh Elvisi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif
8-Ë Ëngjell, shpesh e themi kete fjale por te tille nuk pame asnje.
9-F Familja , ajo qe na mbledh cdo nate, ajo qe kujdeset per ne .
10-G Gota , me alkol sigurisht, aty ku harrojme cdo gje, aty ku jetojme ca momente sic i duam , kjo ngushelluese e perhershme.
11-Gj Gjumi, ah kur vjen ora per tu ngrit prej tij , per tu ndare prej ti , sa naze bejme, sa here shpetojme kur fleme .
12-H Hapat, qe do na shoqerojne deri sa te vdesim , e nisim nga pak , here vrapojme , shpesh dhe ndalojme , duhet ti hedhim te sigurte ne cdo cast te jetes.
13-I Interesi,ai qe ku nuk na ka hyre ne , shoqeri, familje, pune mbreti i momentit.
14-J Juria, shpesh kur lexoj/degjoj kete fjale se di pse me vjen ne mendje korrupsioni,dallaveret thua ja fus kot ?!!
15-K Krevati, ky gomar i urte qe na mban perhere siper e qe shpesh sjemi vetem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif
16-L Love You, kjo fjale xheloze qe po ze gjithnje e me shume vendi e Te DUA, po qe shpesh na ndihmon se e kemi me te lehte ta themi anglisaht.
17-LL LLAPA, qe shpesh nuk na rri ne vend, shpesh e fusim kudo, ajo qe provon shijen e cdo gjeje e para.
18-M Mundesi, nje te tille shpesh e presim e sna vjen kurre, shpesh e shperdorojme kur na jepet .
19-N Nuse, ah sikur grate te mbeteshin perhere nuse , si ne fillim si muajin e pare sa shume do i donin burrat . /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif
20-Nj Njerzit , ndoshta ky nuk eshte emertimi i duhur sepse shpesh na thone dhe kafshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif
21-O Ora, qe ecen kohen perpara dhe se le kurre te shkoj brapa ..
22-P Prift , qe kohet e fundit i quajne PAPAJANI ( kujto FIKS FARE ) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
23-Q Qen , shpesh here ky ben nje jete me te mire se ne tani me shume po duan kafshet se njerzit e si lene pa ngrene /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif
24-R Respekt , dukuri ne zhdukje ku kohet e fundit ta marrin dhe per dobsi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
25-Rr Rregull , qe ne SHQIP perkthehet THYJE ,ndoshta dhe jane bere per tu thyer por ketu tek ne thyen 100%
26-S Salve , Pershendetje ne Kavaje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
27-Sh Shkodran , Specie ne zhdukje ose ne Shkoder ska me te tille /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif
28-T Tiranas ,shqiptar me letra te perkoheshme ne Tirone.
29-Th Thimi , nje nga homot e famshem te Tirones ( Torja, Thimi , Baci )
30-U Universitet , diplome qe e merr cdo kush qe ka lek dhe mik dhe asnje qe meson.
31-V Vre termo ( shiko lart ) shprehje tironcish qe une e perdor shpesh
32-X Xixa, mbeten ne fytyre mbasi ke puthur ose perqafuar nej femer qofte dhe 60 vjece /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
33-Xh Xhiku, pseudonimi i kohes ne lagjen time te gjithe i therrasin njeri tjeterit Xhiku Xhiku
34-Y Yll, femer e bome nga e para /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif
35-Z Zemer , Hotel me shume dhoma ( sa veta dashurojme ne jeten tone )
36-Zh Zhadja , telenovela qe me ka lene aq shpesh pa dreke se pa mbaru su ngrinte mami nga vendi,.